• cibona
    4.7k
    Pustite igrače i mistera. Njihovi nedostatci su nam naveliko poznati i tu se nema što nadodati. Međutim, nisu oni sami sebe selektirali i doveli u Dinamo. Postoji predsjednik uprave koji širi sumanute izjave koje graniče sa zdravim razumom i javno daje do znanja da krši statut, imamo i taj čuveni IO koji je trebao biti zadnja slamka spasa sve dok nisu pristali na sramotan Marićev dogovor s Interom oko Sučića.

Sportski sektor je pao na najniže grane od kad postoji moderni Dinamo. Tko je smatrao je da pametno zadržati Marića da odradi zimski prijelazni rok? Toliko nelogičnosti ne može niti jedan PR članak u Sportskim izbrisati.

Potreban je remont, kako u igračkom tako i u strukturnom smislu. Od sada pa nadalje za novi podbačaj (a bit će ih do kraja sezone) prstom uprite u upravu (s naglaskom na sportski sektor) koja je naš klub dovela u rasulo u rekordno kratkom roku.
  • San Lorenzo
    19.1k
    Jesmo probili neku brojku instagram followera ili tako nešto čime možemo skrenuti pažnju sa terena?
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    Bod je nezaslužen, jedan jebeni udarac po golu i 95 minuta ,pa to jednostavno ne može biti istina. Bruka , i dokaz da nemamo momčad i da njih pola a i to je navlačenje nema mjesta u Dinamu,ma ni u Istri. Sučić nije duel dobio, pa svak vidi da se čuva. Pa ne daj mu da igra . U odnosu na prošlu sezonu u kojoj smo imali nevjerojatno puno sreće,a onda se još kurčili sad nam se sve vraća. Nismo ništa promijenili,navukli poluigrače . Sad smo tu gdje jesmo realno. Kad god kažemo sad idemo ,sad krećemo ovo se desi. Šta nam vrijede kiksevi rijeke kad mi kolsamo još više . Najgore je što nismo mi zaslužili pobjedu ,to boli najviše. Izmjene ,užas. Ristovski na lijevom beku,hohxa ne liči na sebe ,kulen nula . Nemamo kolektiv . Kao što su kolege rekle . Boli ovo jebeno. Ne osvojiti prvenstvo. To je već polako svima jasno. Remont totalni
  • Chempers
    511
    Može li netko iskopati koliki proračun imaju Varaždin i ostalih 8 ekipa u HNL-u koji su nas posramili najmanje jednom ove sezone? Možda su se oni približili nama na terenu, a uskoro ćemo se i mi njima u svemu ostalome, osim instagrama i članova.

1.7 bodova po utakmici, čestitke svima.
  • Crusades
    15.2k
    Jesmo probili neku brojku instagram followera ili tako nešto čime možemo skrenuti pažnju sa terena?San Lorenzo

A kolko puta se tako nešto objavilo da bi ti sad imao potrebu istrest kantu govana s nečim kaj nema veze sa utakmicom?
  • Paggini
    42.2k

Nek si se i ti opet aktivirao na forumu, ajde top
  • E46
    1.3k
    Sta reci o klubu kojem treba 2 mjeseca da dovede sportskog direktora. Sportski sektor se preolako shvatio u klubu a nitko ne snosi ozbiljne posljedice. Dva mjeseca ne dovest SDa i drzat ovo za trenera koje je jedino htjela još veca prevara od bivseg sportskog direktora, dno dna.
  • San Lorenzo
    19.1k

Jbg, oprosti što imam život pa nemogu piskarati po forumu 0-24, 24/7 kao ti.
  • Paggini
    42.2k

Zanimljivo da taj život stane kad Dinamo kiksa! :)
  • Crusades
    15.2k
    "Imam vremena piskarat samo kad Dinamo kiksa"

Onda sam si jako maliciozan i sarkastičan
  • San Lorenzo
    19.1k

Pišem nakon utakmica, pobjeda, poraza...kako god, nek sam problem ja i ostali trovači, uživajte u echo chamberu! :rofl:
  • jp23
    3.1k
    Razumijem da smo svi frustrirani rezultatom, ali ako imate gram mozga, odite se ispušite nekako drugačije, umjesto bacajući djetinjaste namjerno pretjerano sarkastične komentare na forumu. Prošetajte malo okolo, sjednite u auto i napravite koji krug po kvartu/selu/gdje li već, razbistrite ono što imate u glavi. Ako to niste sposobni, onda mi vas je iskreno žao, ali dajte za ime Kristovo više prestanite samo srat i cmizdriti.
  • Omake
    6.7k
    Bodovi u gostima

Dinamo 16
    Hajduk 15
    Lokomotiva 14
  • DiddyGuela
    3k
    @San Lorenzo

Pa Dinamo stalno kiksa u zadnje vrijeme. Ne mozes fulat... :lol:
  • Nolifer
    10.2k
    Ok, ako je bod protiv Varaždina super, trener nam je zadovoljan, nema sekiracije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.