• NORTE
    14.3k
    Češka u 6. mjesecu u Osijeku, zanimljivo jer nije na našem najvećem stadionu što ima smisla, kao i što je Dalić tražio da se igra...
  • Maki2
    785
    Dalic je nedavno bio uzasno blizu klupi Katara. Bilo je sve dogovoreno, ali je on htio Ligu Nacija jos odradit, a ovi na kraju nisu pristali. Zaglavili smo jos neko vrijeme s njim.
  • Jos-Optimus
    4.8k
    Mislim da bi Bilić bio najbolje rješenje jer je i prvi puta imao muda promijeniti generaciju i uvesti klince, a na dva natjecanja smo igrali vrhunski i imali brutalan peh (Turska, Španjolska). Socijalna inteligencija mu je top, kao trener je isto ok, na pritisak je navikao, iskustvo je tu
  • Paggini
    41.8k

Sve točno, a i jako bitno - oba navijačka tabora ga poštuju, i mi i tovari, što je bitna stavka u ovoj šizofrenoj sportskoj situaciji.

Samo ne znam koliko će se njemu dati...
  • Mihaljević
    12.2k
    Bilić je dobar trener, ali godinama se forsira da je on stvorio "novu" Hrvatsku generaciju, nije. Dinamo Zagreb ju je stvorio, kao i svaku prethodnu i buduću generaciju, samo je Bilića pogodila najbolja naša generacija, Modrić, Mandžukić, Ćorluka, Lovren itd.
  • ZGBhoy
    1.8k
    https://www.index.hr/sport/clanak/dalic-nije-pozvao-jedinog-igraca-koji-moze-zamijeniti-modrica-ili-kovacica/2654632.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0

Nisam ja taj koji promovira igrače, to je posao stručnog stožera i svih ljudi koji u njemu rade, ima ih dovoljno. Imaju dovoljno informacija i s izbornikom trebaju tražiti puteve iz ovoga u što ulazimo. Mi kao da se uopće ne pripremamo na to da Luka Modrić polako odlazi iz reprezentacije. Hoće li otići ove godine ili nakon Svjetskog prvenstva, to je svejedno. Treba naći rješenja.

Rješenja imamo i sad, neki su i ozlijeđeni, Luka Sučić, Majer... Rješenja, dakle, imamo, ali godinama pričam da je nevjerojatno da jedan igrač poput Josipa Mišića, koji je zadnji vezni u Dinamu i jedini pravi organizator igre u cijelom hrvatskom nogometu, nikad nije dobio priliku igrati za reprezentaciju.

Mirne duše i čistog srca mogu reći da je to nevjerojatno. Ne znam čime je to motivirano i zašto je to tako. To je jedini igrač koji može istog ovog trenutka zamijeniti Kovačića ili Modrića na toj poziciji.
  • masacusec
    4.8k
    Bilić je dobar trener,Mihaljević

Inače, kao osoba i kao ličnost, meni je bilić osoba na mjestu, sa stavom i karakterom, ali ne onim klasičnim tovarskim, čobanskim već gospodskim. No, kao trener, niš posebno!
  • Jos-Optimus
    4.8k
    Ja ne znam koliko ti godina imaš, ali stavljanje Ćorluke na desnog beka u Rusiji ili Eduarda protiv Engleske je hrabrost, nisu oni bili ni blizu igračine kakve su postali. Da ne pričam o tjeranju Srne, Balabana i Olića
  • Noel
    9.5k
    Davno je pokojni Ćiro izjavio, Bilić je odličan izbornik i za to je idealan ali nikad neće bit dobar trener.
  • KtcGoat
    332
    Kako gledate na buducnost reprezentacije? Po meni je sasvim solidna, obrana je poslozena s ovom cetvorkom(jos Vuskovic) za narednih vise godina, vezna linija takoder sa iskusnijima Kovacicem,Pasalicem, tu su 2 Sucica koja vec igraju i igrat ce na ozbiljnom nivou(lige petice) sa 22,23g vec, Baturina pretpostavljamo takoder. "Jedino" napad ocito nemamo iskritaliziran dovoljno jos. Pricam ovo u kontekstu kada se umirove Modric,Perisic, a vjerovatno ce i Krama za njima
  • vjeko1701
    13.3k
    U zadnje vrijeme puno ljudi spominje Vuškovića kao nekog zicera za top igrača a dalek on još put ima do toga.
  • KtcGoat
    332
    Naravno, ali nisam ni mislio recentno. Ima 18godina i pitanje je kako ce se razvijat, no za sad se cini kako ide pravim putem
  • vjeko1701
    13.3k
    Možda. Ja sam iskreno prestao unaprijed ubrajat tako mlade igrače prije nego pokažu nešto na razini lige 5. Halilović poučak.
  • Efes Pilsen
    10.3k
    Vuskovic puni naslovnice postignutim golovima, a ekipa je defanzivno u donjem dijelu lige po primljenim golovima. Nije svaki njegov, naravno, ali svaki put kad ga gledam u U21 on nesto zakuha.
  • Paggini
    41.8k

Da, da, ovo sam i ja skužio i nije antitovar bias jer bih volio da mali uspije, ali ima sličnu sezonu kao Gvardiol, top golovi a obrambeno ugroza po vlastiti gol. Nadam se da će se solidno razviti, mlad je još jbg.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.