• Jurki
    16.4k
    Da je Dalic imao ponudu od 13 milijuna eura od Katra sutra bi prvim letom otisao tamoNitkoBitan

Otisel bi on tam pešice, a ne prvim letom.
  • Miro93
    2.8k
    Koliko je sigurno da se igra protiv Gibraltara u Faru?
  • Mali Zeus
    16.3k
    Pozove krila igramo 3-5-2. Pozove 6 desetki igramo 4-3-3.
    Plus kaj nam je očito nasušno potrebna ako ne smjena generacija onda malo pomlađivanja. Problem je što ona spika o tome da se u repku teško ulazi očito vrijedi za mlađe igrače, a s druge strane neki igrači će se gurati dok ne crknu na terenu, počevši s Modrićem.

Polako bi se trebalo uigravati sistem bez Modrića tj. bar neki plan B a ne da i u drugoj tekmi u 3 dana ovisimo o Modriću koji nemre pratiti taj ritam, a onda ubacimo 2 def vezna kad smo mislili da će ostati 1:0. Tj. trebao je Dalić to malo iskombinirati s prvom, ne istrošiti Modrića i Kovačića do maksimuma u prvoj ili ako ništa u drugoj krenuti s nekim drugim umjesto jednog ili drugog, Luke ili Matea. Plus kaj je Sučić, koji je trebao pomoći u defenzivi i trčanju, igrao nekakvu polušpicu, poslije Baturina na krilu da ne spominjem. Umjesto svih tih desetki mogao je pozvati bar jedno prodorno krilo, a ne da nam stalno krila krpaju Kramarić i Pašalić.

Da se vratim na mlade Nizozemski u19 igrači imaju oko 17.000 minuta seniorskih, naši 10 puta manje. Ti mladi upadaju stihijski (sjetite se Gvardiola), a neki upadnu pa se onda opet provlače po u21 ekipi umjesto da bude stalno u A ekipi, poput Diona Drene Belje. Znam da je hajdukov igrač i nije popularno, ali ne zvati Vuškovića je isto glupost. Veli Dalić nije još vrijeme, kad će biti? S 25?
    Španjolci gurnu Yamala sa 17 da igra i bok. Nije usporedba kvalitete njegove s našim igračima, nego je stvar principa. Ako si dobar i ako si talent gura te se, poziva, makar bio na klupi u početku, a ne provlačenje po u19 i u21 ekipama i pomaganje istima.
  • Dino
    3.4k
    u FaruMiro93

Gdje? :snicker:
  • The Octopus
    200
    Stvarno ne vidim poantu drzanja Vuskovica na klupi kad pokraj njega imas 4 bolja stopera. Jednostavno nije toliko dobar koliko ljudi pricaju da bi bio u krugu repke, a i konkurencija je velika. Gurati igrace preko reprezentacije jednostavno mislim da nema bas nikakvog smisla. Kad sazrije i bude dovoljno kvalitetan doci ce i njegov red, nije upitno. Zanima me sta bi reprezentacija dobila njegovim pozivanjem?
  • Brusa
    2.5k
    Problem je što ona spika o tome da se u repku teško ulazi očito vrijedi za mlađe igrače, a s druge strane neki igrači će se gurati dok ne crknu na terenu, počevši s Modrićem.Mali Zeus

Teško se ulazi, a još teže izlazi.
  • Marley
    3.5k
    Stvarno ne vidim poantu drzanja Vuskovica na klupi kad pokraj njega imas 4 bolja stoperaThe Octopus

Koja to 4 stopera? Ovaj put smo imali na raspolaganju za tu poziciju svega trojicu, od kojih su dvojica bili jako riskantni s obzirom na igranje u klubu. Tako da ne vidim kako bi Vuskovic ovaj put bio nepotrebni visak na klupi.
  • The Octopus
    200
    Sutalo, Caleta, Pongracic i Josko po potrebi
  • Marley
    3.5k
    znam koje stopere imamo, nisi me shvatio.
  • The Octopus
    200
    Pa nisam da haha jer ne vidim po kojem je to kriteriju on ispred nekoga od njih
  • rioda
    7.7k

Faro u Portugalu. Ako nije neko trik pitanje :grin:
  • Neron53
    1.3k
    Zadnje 3 godine igraju tamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.