• Marley
    6k
    Sad kad razmislim malo bolje, cini mi se da nemam neke visoke standarde za jelo, mogu sve pojest i u svemu se ubit :lol: — Dino

Nedavno mi se desilo da sam ostal na samo jednim hlacama jer sam neke preraso (zdebljo sam se :lol: ) — Dino

Hmmmm vidim neku poveznicu... :sweat:
    Ali razumijem te, ista sam sto se standarda za jelo tice. Sramotno niski, a zadnje vrijeme i za piće haha...
    Ali to je super, neizbirljivost i ekonomicnost.
  • Dino
    5.8k

:lol: :lol: :lol:

Ovo prvo je bilo ciljano zapravo, a ovo drugo je tak oduvijek, ja sam onaj koji od brace i sestara pojede sve kaj ostave :grin:
  • Marktwain
    1.6k
    Hrana je ko seks, treba iskoristiti svaku priliku.
    Ko zna kad će biti sljedeći put.
  • Droljo
    32.5k
    Jel to ona limunada koja stoji godinu dana jer ju nitko ne kupuje al je eto kao svjeza jer ju vrti neki propelercic — NitkoBitan

Da to. Ali ovdje se nitko nije otrovao prek 50 godina koliko posluju. Kultura ispijanja limunade uz ćevapčiće. :lol:

Hrana je ko seks, treba iskoristiti svaku priliku.
    Ko zna kad će biti sljedeći put.
    — Marktwain

Veliš, jede se kad je prilika a ne kad si gladan..
  • Marktwain
    1.6k

Nego kaj, tak su me stariji učili.
  • Brusa
    4.4k
    Zapravo, Dinamo i vegetarijanstvo su bili moj izlazak iz ormara hahaha, jako slicna situacija kad malo razmislim — Marley

Marleyin muž nakon ovih priznanja:

[img]http://images.jpg
  • Marley
    6k
    ma sta ti je, ne moze njega vise nista iznenadit :rofl:
    Jedino mozda, da donesem doma Dinamov kalendar, onaj sa velikim pojedinacnim fotkama igraca, i objesim ga na zid. To nikako da testiram, a bas bih ga zeljela imati...
  • Paggini
    101k
    Jedva čekam da ovi kežualci osjete muku kupovanja ulaznica online za Thompsona kad se 50 000 ljudi nasere u istom trenutku i šest sati manijakalno rifrešaju, uz whapp poruke frendova da su dobili neke informacije da NEKI dobivaju karte bez problema, mi dinamovci ćemo lagano kruzirati po običaju
  • tigric
    1.5k
    Nadam se prodaji na ulaznice hr, tamo smo se udomaćili. Nećemo se čudit kad padne prije same prodaje.
  • Paggini
    101k

Tako je, ako krene u 11, lagano se spojimo u 5 popodne laganini
  • Jaro
    13k
    prednost hipodroma je kaj je kapacitet gotovo neogranicen... Ali da, na pocetju prodaje ce sustav padat koji god se bude koristio...
  • Marley
    6k
    Jedino mozda, da donesem doma Dinamov kalendar, onaj sa velikim pojedinacnim fotkama igraca, i objesim ga na zid. To nikako da testiram, a bas bih ga zeljela imati... — Marley

@Brusa eto ga, bolje i u ozujku, nego nikad!
    Znas sta mi je rekao? "Tko ti brani, stavi kalendar. Samo nemoj drzati stalno jednu te istu stranicu okrenutu."
    :rofl:
    20250322-175153.jpg
  • Droljo
    32.5k
    Samo nemoj drzati stalno jednu te istu stranicu okrenutu. — Marley

To se radi kad prođe godina. Reci mu...
  • jedan u nizu
    20.2k
    Samo nemoj drzati stalno jednu te istu stranicu — Marley

To samo stari kov automehanicara po garazama ima jos uvijek ''djevojka svibnja Švedske 1972.''

Na mali cavlic na kojem je objesen kalendat takoder i stoji onaj mali otvarac za boce

stari-otvarac-boce-fackel-mann-metalni-slika-172764351.jpg
  • Droljo
    32.5k
    djevojka svibnja Švedske 1972 — jedan u nizu

Jedino ispravno...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.