• Marley
    3.4k
    Sad kad razmislim malo bolje, cini mi se da nemam neke visoke standarde za jelo, mogu sve pojest i u svemu se ubit :lol:Dino

Nedavno mi se desilo da sam ostal na samo jednim hlacama jer sam neke preraso (zdebljo sam se :lol: )Dino

Hmmmm vidim neku poveznicu... :sweat:
    Ali razumijem te, ista sam sto se standarda za jelo tice. Sramotno niski, a zadnje vrijeme i za piće haha...
    Ali to je super, neizbirljivost i ekonomicnost.
  • Dino
    3.4k

:lol: :lol: :lol:

Ovo prvo je bilo ciljano zapravo, a ovo drugo je tak oduvijek, ja sam onaj koji od brace i sestara pojede sve kaj ostave :grin:
  • Marktwain
    187
    Hrana je ko seks, treba iskoristiti svaku priliku.
    Ko zna kad će biti sljedeći put.
  • Droljo
    13.8k
    Jel to ona limunada koja stoji godinu dana jer ju nitko ne kupuje al je eto kao svjeza jer ju vrti neki propelercicNitkoBitan

Da to. Ali ovdje se nitko nije otrovao prek 50 godina koliko posluju. Kultura ispijanja limunade uz ćevapčiće. :lol:

Hrana je ko seks, treba iskoristiti svaku priliku.
    Ko zna kad će biti sljedeći put.
    Marktwain

Veliš, jede se kad je prilika a ne kad si gladan..
  • Marktwain
    187

Nego kaj, tak su me stariji učili.
  • Brusa
    2.5k
    Zapravo, Dinamo i vegetarijanstvo su bili moj izlazak iz ormara hahaha, jako slicna situacija kad malo razmislimMarley

Marleyin muž nakon ovih priznanja:

[img]http://images.jpg
  • Marley
    3.4k
    ma sta ti je, ne moze njega vise nista iznenadit :rofl:
    Jedino mozda, da donesem doma Dinamov kalendar, onaj sa velikim pojedinacnim fotkama igraca, i objesim ga na zid. To nikako da testiram, a bas bih ga zeljela imati...
  • Paggini
    41.8k
    Jedva čekam da ovi kežualci osjete muku kupovanja ulaznica online za Thompsona kad se 50 000 ljudi nasere u istom trenutku i šest sati manijakalno rifrešaju, uz whapp poruke frendova da su dobili neke informacije da NEKI dobivaju karte bez problema, mi dinamovci ćemo lagano kruzirati po običaju
  • tigric
    599
    Nadam se prodaji na ulaznice hr, tamo smo se udomaćili. Nećemo se čudit kad padne prije same prodaje.
  • Paggini
    41.8k

Tako je, ako krene u 11, lagano se spojimo u 5 popodne laganini
  • Jaro
    9.4k
    prednost hipodroma je kaj je kapacitet gotovo neogranicen... Ali da, na pocetju prodaje ce sustav padat koji god se bude koristio...
  • Marley
    3.4k
    Jedino mozda, da donesem doma Dinamov kalendar, onaj sa velikim pojedinacnim fotkama igraca, i objesim ga na zid. To nikako da testiram, a bas bih ga zeljela imati...Marley

@Brusa eto ga, bolje i u ozujku, nego nikad!
    Znas sta mi je rekao? "Tko ti brani, stavi kalendar. Samo nemoj drzati stalno jednu te istu stranicu okrenutu."
    :rofl:
    20250322-175153.jpg
  • Droljo
    13.8k
    Samo nemoj drzati stalno jednu te istu stranicu okrenutu.Marley

To se radi kad prođe godina. Reci mu...
  • jedan u nizu
    12.4k
    Samo nemoj drzati stalno jednu te istu stranicuMarley

To samo stari kov automehanicara po garazama ima jos uvijek ''djevojka svibnja Švedske 1972.''

Na mali cavlic na kojem je objesen kalendat takoder i stoji onaj mali otvarac za boce

stari-otvarac-boce-fackel-mann-metalni-slika-172764351.jpg
  • Droljo
    13.8k
    djevojka svibnja Švedske 1972jedan u nizu

Jedino ispravno...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.