• Marley
    3.5k
    Znao sam da se radi o sekti.NitkoBitan

Sad kad si vec zapoceo, lijepo te molim da objasnis sto je tu sektaski :grin: ?
  • Droljo
    13.9k
    I onda piješ cedevitu uz tonemapredaje

Limunada je u pitanju.... :blush:
    Pa ne dere se po pivi i pelinkovcu u zdravljaku jebiga. Limunada ili borovnica :lol:
    Ima tu i više nego par ljudi koji znaju o čemu pričam.
  • Marley
    3.5k
    e sad si se... ja nisam normalna jer ne jedem meso, a ti uz cevape pijes SOK :razz: ccc...
  • Droljo
    13.9k
    ja nisam normalnaMarley

Ja sam rekao da nisi normal. Nije to baš isto... :rofl:
  • Krizy
    54.1k
    Pretpostavio sam, zato sam i napisao.
    Ma ja sam čitav život na janjetini, tako da već po mirisu vidiš jel to to :grin:
    Kao, vjerojatno, i bar trećina forumaša tu.
  • NitkoBitan
    24.3k
    Pa spomenula si "eticke razloge", "sporedne stvari", "zivotna uvjerenja", "plitkocu"... Ajde reci da te rijeci ne zvuce kao da izlaze iz usta nekog "duhovnog vode".
  • ZGBhoy
    1.8k
    Moze odredene vrste Ribe al preferiram meso.
    Jedino kaj nikad nebi jeo cak da mi zivot ovisi o tome su Fileki.

A posto zivim vani mi najvise nedostaju domace Krvavice, nemre Njemac to nikak napraviti
  • Marley
    3.5k
    ma dooobro ne trebas se pojasnjavati. Ako cemo iskreno, da jesam, bih li svakodnevno s vama piskarala po Zoni i takve stvari :lol:
    Nije mi nikad islo to ukalupljivanje, sto je normalno, sto nije...tako da nemam problema s tim :grin:
  • Nolifer
    10.1k
    Jedino kaj nikad nebi jeo cak da mi zivot ovisi o tome su Fileki.ZGBhoy

Pa to je desert, još neki fini hladni gemišt uz to, pa di ćeš bolje... :fire:
  • ZGBhoy
    1.8k
    Onda meni samo Gemist :lol:
  • NitkoBitan
    24.3k
    Limunada je u pitanju....Droljo

Jel to ona limunada koja stoji godinu dana jer ju nitko ne kupuje al je eto kao svjeza jer ju vrti neki propelercic :rofl:

Ako se tad nisam otrovao necu nikad.
  • Patak
    3.2k
    Za one blizu trešnjevačkog placa i budućeg stadiona Dinama u Kranjči, tam na placu u ribarnici s desne strane gospođa sa afro frizurom tak dobro očisti i isfelietira ribu da ju mogu djeca jesti bez bojazni da će naletiti na kost. A ima odličnu ponudu...tak ako i niste ljubitelji riba probajte kod nje kupiti. Ak spomenete da Vas je preporučio Patak dobit ćete i ekstra glavu za juhu koje čuva ispod pulta :-)
  • Marley
    3.5k
    a gle, ako se izvlaci iz konteksta, onda sve moze zvucati drugacije nego sto je. Nema nista "duhovno" u tome sto, kao ljubitelj zivotinja, ih ne zelim jesti.
    Vecini ljudi je nezamislivo da bi pojeli svog psa, macku, zamorca, papigu....... ja sam samo otisla korak dalje i prosirila listu na sve ostale zivotinje. I nista mi ne fali zbog toga, a mentalno se bolje osjecam nego prije dok sam "morala". Skroz jednostavno.
    Zapravo, Dinamo i vegetarijanstvo su bili moj izlazak iz ormara hahaha, jako slicna situacija kad malo razmislim :sweat:
  • Dino
    3.4k

Ne znam za tebe stari al meni su najbolji zagrebacki restorani oni koji serviraju hranu kakvu bi mi mama skuhala doma. Krpice sa zeljem, zagrebacki, filana paprika, strukle,...

Mada nije ni riba za bacit sam tog moras vise pojest da bi bio na istom. Sad kad razmislim malo bolje, cini mi se da nemam neke visoke standarde za jelo, mogu sve pojest i u svemu se ubit :lol:
  • Brusa
    2.5k
    Jedino kaj nikad nebi jeo cak da mi zivot ovisi o tome su Fileki.ZGBhoy

Jedno od najboljih jela uopće. Ccc
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.