• KtcGoat
    328
    S druge strane pohvala za transparent Jean-Michel Nicolier-u, svaka cast.
    "Gospoda" s nove tv je mogla to bar spoemnut i prikazat.
  • FelceAzzurro
    254

Nova TV je srpska televizija, tako da...
  • Sibirski plavac
    4.3k

A i kad se pjevalo "Ako ne znaš šta je bilo" i prije i poslije tekme, baš tad su "morale" ić reklame...

RTL je barem nakon svake tekme rukometaša ostao još u prijenosu da se čuje atmosfera, a tek kad to završi idu reklame.
  • KtcGoat
    328
    Funcuti i White Stones
  • De Oliveira
    1.4k
    Za mene je ovo sinoc pobjeda koja spada medju 5 najvecih ikada. Onako iz glave 3-0 protiv Danske na Euru 1996., 3-0 protiv Njemacke na Svjetskom 1998., 3-2 protiv Engleske u kvalifikacijama za Euro 2008. i 3-0 protiv Argentine na Svjetskom 2018.
  • Brusa
    2.5k
    meni je ta liga nacija dosta nebitno, shvaćam ju kao malo jače prijateljske utakmice. Ne znam kako ti pobjede kojima smo osvajali medalje na svjetskom prvenstvu nisu ispred ove utakmice jučer. Al ok, svatko ima svoje ukuse.
    Edit: meni su recimo "veće" pobjede protiv SAD-a i protiv Španjolske 1994., a bile su u prijateljskim utakmicama.
  • Mali dioničar
    17.1k
    Za mene je ovo sinoc pobjeda koja spada medju 5 najvecih ikada. Onako iz glave 3-0 protiv Danske na Euru 1996., 3-0 protiv Njemacke na Svjetskom 1998., 3-2 protiv Engleske u kvalifikacijama za Euro 2008. i 3-0 protiv Argentine na Svjetskom 2018.De Oliveira

Ne znam da li Engleze u Moskvi brojiš kao remi ili kao pobjedu, ali u svakom slučaju plasman u finale Svjetskog prvenstva je solidan rezultat.
  • The Undertaker
    7.3k
    Meni su sve pobjede u eliminacijskog fazi SP veće od ovog jučer. Pobjeda nad Englezima u polufinalu SP je daleko najveća pobjeda naše reprezentacije otkad postoji (po meni).
  • Izet Hajrović
    4.6k
    široka masa se zapali za natjecanje koje je zamijenilo prijateljske utakmice. Bitno je da igra Hrvatska. Loše smo krenuli u Ligu nacija na samom početku pa je izbornik sam govorio kako je to nebitno natjecanje, ali kad smo nešto osvojili na tom natjecanju, onda je to ogroman uspjeh.

Što se tiče ovog s Englezima, meni je osobno Brazil nekako najveća pobjeda, ali mogu se složiti s argumentima za Englesku.
  • Tom Hanks
    3.6k
    3-0 nad argentinom u grupnoj fazi mi nikako ne ide u istu rečenicu sa rušenjem engleza i brazila na svjetskom back to back
  • The Undertaker
    7.3k
    Osim očitog (1/2 vs 1/4 finala), Engleze smo i nadigrali, Brazil nismo.
    Liga nacija, kakva god jest, je ogroman upgrade u odnosu na prijateljske utakmice, pogotovo za nas koji igramo sa top reprezentacijama.
  • Mali dioničar
    17.1k
    Osim što je ogroman upgrade, strašno diže rejting Dinamovim igračima.

Dinamu ne može škoditi da Baturina i Sučić pobijede Mbappea i Dembelea ma koliko neki navijači Dinama na ovom forumu vele da su se Francuzi došli zajebavati.

Osim toga, postavlja benchmark za aktualne Dinamove trenere jer je očigledno da igrači mogu igrati jake utakmice i to uspješno.

A postavlja i benchmark za ekipu u školi nogometa jer vidimo da Šutalo, Gvardiol, Modrić, Kovačić i Baturina imaju dobru nadogradnju na temelj zvan njihov talent.
  • Tongo Doumbia
    6k
    Uzmi i kontekst da komentator sinoć par puta nameće kako je “Budimiru zasigurno ovaj gol važniji/draži od onoga Armeniji”.

Gol Armeniji nas je direktno odveo na EP i bio je pobjedonosni, prvi put je Budimir razbio tada skepsu oko svojih nastupa u reprezentaciji, dok je ovaj sinoć naravno lijep i bitan, zabio si Francuskoj, ali je ipak u LN.

Teze se izvrću itekako. Od “nebitnog natjecanja” do toga da se tu pobjedu svrstava kao nekakvu povijesnu.

Osobno bih zamijenio osvajanje Lige Nacija ove godine s plasmanom u Osminu finala SP 2026 bez sekunde razmišljanja. Iako mi je natjecanje kao natjecanje prilično zanimljivo i ima dobar koncept.
  • De Oliveira
    1.4k
    ja sam izdvojio pobjede u kojima smo izdominirali velike protivnike + pobjeda u Emgleskoj jer smo prvi koji su izbacili Engleze u kvalifikacijama usred Engleske, a to meni vrijedi kao pobjeda protiv Brazila 10-0. Dakle nisam mislio na rezultatski najvaznije pobjede.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.