• De Oliveira
    1.4k
    ja sam izdvojio pobjede u kojima smo izdominirali velike protivnike + pobjeda u Emgleskoj jer smo prvi koji su izbacili Engleze u kvalifikacijama usred Engleske, a to meni vrijedi kao pobjeda protiv Brazila 10-0. Dakle nisam mislio na rezultatski najvaznije pobjede.
  • Marley
    3.4k
    Kad vec spominjete... jedno mracno priznanje.
    Toliko sam bolesna na reprezentaciju, da prakticki nemam sposobnost rangiranja vaznosti natjecanja.
    I prijateljske su mi bitne, a kamoli Liga nacija. Eura ljetos se ne volim ni prisjecati, jer doslovno nisam bila dobro tjednima nakon ispadanja. Eto ne mogu vjerovat da to pisem ovdje, ali tako je.
    Marley, skini se sa Zone, dosta je bilo za danas :sweat:
  • Marktwain
    179
    Tebi se laķše skinut s povrća nego s nogometa. :wink:
  • Infinity
    17.6k
    Pobjeda nad Englezima u polufinalu SP je daleko najveća pobjeda naše reprezentacije otkad postoji (po meni).The Undertaker

Od te pobjede moze biti samo jedna veca. Od plasmana u finale SP vece moze biti samo osvajanje SP.

Cak i da stavimo sve osim LN na stranu, Hrvatska je vec igrala finale tog takmicenja, tj. upisala je pobjedu u polufinalu i ne vidim kako je pobjeda nad Francuskom u cetvrtfinalu veca nego prolaz nekoga u polufinalu.
  • Patak
    3.1k
    Dobro je netko napisao, mi smo te engleze izdominirali posebno u produžecima, i prije Mandžukićevog gola. Tak da tu nema dileme da je to najveća pobjeda u povijesti. I to engleze...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.