• Droljo
    13.7k
    Kramariću, kakvo je ono izvođenje jedanaesterca? Pa daj se zaleti i opali po golu, nemoj pimplati.NVKOD

I penal uspije zakomplicirati :lol:

Koeficijent na ulazak Pašalića i Vlašića je bio 1,01, ne razumijem to guranje Nikole...NVKOD

Kraj fruka u brutalnoj formi (drugu godinu zaredom) on vlašića stavi debil. Šta si ga uopće i zvao...
  • Crni86
    9k
    prvu emociju su pokazali tek kad su nas krenuli lomit (prvo tchouameni pa onda konate). I to je bilo pred kraj, do tada su bili ravn, nisam vidio ni grama emocije kod njih.

Velim po njihovom ponasanju, govoru tijela, vracanju mbappea u repku i gdje on u svakoj akciji mora imat dodir imam osjecaj da kod njih nesto opasno ne valja. Pa na kraju i taj mbappe odjuri u svlacionicu.

Dobit cemo odgovor jako brzo, za 3 dana u parizu.
  • javolimtebejako
    2.1k
    ja ne znam sta je nama s tim penalima, kramaric, modric, kovacic ju uvijek mlitavo opali. petko ono sto je pucao nekidan protiv lokse. pa daj dignite tu loptu malo vislje jebote uvijek pucaju taman po visini da golman obrani dok se baci

inace odlicna pobjeda i sigurno se francuzi nisu dosli zajebavat nego smo jednostavno bili bolji uz raspolozenog livija
  • Mali Zeus
    16.3k
    Koeficijent na ulazak Pašalića i Vlašića je bio 1,01, ne razumijem to guranje Nikole...NVKOD

A Fruk sjedi na klupi.
  • Jos-Optimus
    4.8k
    a dobro, Krama ih inače stvarno izvodi vrhunski, vjerujem da ju je htio dignuti, ali je loše zahvatio
  • Plavi-9
    900
    Otkad je "hns family" na stadionu imamo veličanstvene atmosfere. Ovo jučer je bilo katastrofa
  • eol12
    671
    Ovo fućkanje Perisicu pa asistencija i gol je scenarij iz snova. Poštovao sam ga kad je došao tu, nije se dao podvući pod njihove price i svi nas kradu mindset, možda je zato i izgorio dolje, prije svega kad igra reprezentacija ne gledam tko si i za kog navijaš jer je to glupo, ali čovjek je fer i korektan i ne mogu ga ne usporediti s kmečanjem Rakitića, jednostavno lik se uklopio u taj mindset i pao mi je ocima skroz.
  • Efes Pilsen
    10.3k
    Vlasic se slepao u zadnjim pozivima, ali sada je u dobroj formi :grin: Fruk ce morat malo pricekat, bit ce neka tekma kvalifikacija i na Rujevici.
  • Mali Zeus
    16.3k
    Ovo fućkanje Perisicu pa asistencija i gol je scenarij iz snova. Poštovao sam ga kad je došao tu, nije se dao podvući pod njihove price i svi nas kradu mindset, možda je zato i izgorio dolje, prije svega kad igra reprezentacija ne gledam tko si i za kog navijaš jer je to glupo, ali čovjek je fer i korektan i ne mogu ga ne usporediti s kmečanjem Rakitića, jednostavno lik se uklopio u taj mindset i pao mi je ocima skroz.eol12

Lik je uvijek bio profi. Kad je i došao kod njih nije upao u taj njihov mindset, za razliku od pičkice Rakitića koji je jednostavno glupast i ograničen čovjek.
  • Patak
    3.1k
    Dalić je genijalac kakvog odavno nismo imali. Na početku tekme si mislim ekipa sklepana od veterana, igrača koji nisu u formi, rekonvalescenata i rezervi po klubovima. I on pobijedi lagano francuze 3:0.
  • nemapredaje
    4.6k

Kaj je Kramarićev penal ipak ušao?
  • javolimtebejako
    2.1k
    vjerojatno si u pravu, ali ono sinoc je kriminal bio
  • Droljo
    13.7k

Po njemu je Kulenović pucao i da, ušlo je. :lol:
  • Patak
    3.1k
    Kule bi ga zabio da. Ali da je sad Dalić kriv za Kramarićev prenal? Sigurno mu je rekao, pucaj traljavo, ja sam čuo vi niste?

Dlaka u jajetu se to zove...
  • Patak
    3.1k
    Sad sam vidio da sam napisao 3:0. Da ne ispravljam isprike svima na daljnjem komentaru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.