• IceMan
    2.6k
    Meni je baš drago za onaj transparent Kustiću.

Naravno da nikome ne želim zlo ili smrt, ne daj Bože, al drago viđena šamarčina - pa se onda ti njima dodvoravaj sa cijelim savezom…

Neka neka.
  • Mandelinho
    612
    Meni je fascinantno da je Perišić prvi put zabio gol na tom stadionu baš sada.
  • Tongo Doumbia
    6k
    Kako je prijatelj jučer rekao, mi ih dobijemo kad najmanje zaslužimo od svih utakmica s njima. Odmah se vraća flashback finala 2018. i kako smo nekako naivno krenuli u jurnjavu s njima, vjerojatno bi se ta utakmica u 1000 drugih scenarija i kasnijim iskustvom odigrala taktički potpuno drugačije, ali je valjda tako moralo biti. Da ne spominjem i kobno polufinale 1998.

Za mene igrač utakmice Livi, definitivno. Čovjek je iščupao par bolesno dobrih obrana i održao nas na životu, a nekako je narativ u medijima da nas nisu ni ugrozili. Dobro, barem se valjda sada zna zašto je ta njegova jedinica neupitna.
  • Iskrenjak
    284

Ma lako za sto je jurnjava bila, ali mi smo 2018. na golu imali čovjeka koji se ne može bacit na desnu stranu zbog ozljede.
    Usporedi to sa Livijem jučer, isto bi 4 komada popili.
    Doslovce isto, evo po statistici - i jučer i u tom nesretnom finalu francuzi su imali 6 udaraca u okvir!
  • Droljo
    13.7k
    Odmah se vraća flashback finala 2018.Tongo Doumbia

igrač utakmice Livi, definitivnoTongo Doumbia

I sad subašića zamjeni livakovićem koji je na klupi tada bio i tko zna....
  • Georg Koch
    5.6k
    Poslje Perisica koji realno mora biti igrac utakmice, meni je Sutalo korak ispred ostalih.
    Covjek je odigrao brutalnu utakmicu, imam dojam da je otklonio sve.
    Posebno mi je drago zbog njega jer je miran, fin, stalozen decko kojemu se sve vraca.
    Mislim da ce iduci klub u koji ce prijeci biti sami vrh europskog nogometa.
  • Bosskovitz
    15.8k
    Meni je baš drago za onaj transparent Kustiću.IceMan

Meni je to dno dna.

Ne vrijeđanje Kustića, jebe mi se za njega, ali iskorištavanje sjećanja na nesretnu smrt jednog nevinog dečka za napad na nekog službenika saveza samo zato što se dobro rimuje? To je tako ružno i bezdušno prema Čustiću i njegovoj obitelji da nemam riječi kojima bih to bolje opisao nego "dno dna".
  • IceMan
    2.6k

Tu su samo pokazali još jednom ko su i kaj su…

A kaj se tiče HDZ-ovog instaliranog pijuna… želim mu još brdo ovakvih šamara od najdražih mu njegovih.
  • dinamo u srcu
    1.9k
    Tko je sve bio jucer od nasih navijackih skupina.
    Na slikama se ne vidi bas najbolje zbog onog nekog bijelog platna.

Vidio sam Torcida,Tornado.

Ima netko bolju sliku?
  • Crusades
    15k
    Od onog kaj sam ja vidio na tv-u uz ove koje si nabrojao, Demoni i Ultrasi (VK)
  • NORTE
    14.3k
    Od onog kaj sam ja vidio na tv-u uz ove koje si nabrojao, Demoni i Ultrasi (VK)Crusades

Armada, Ultras Mostar i Škripari.

Poruka je morbidna i direktno upućena čovjeku koji tada veze s nacionalnim nogometom nije imao.
    To se dogodilo prije 17 godina.
  • Ere86
    146
    u pravu si odavno debilniju poruku nisam vidio .. katastrofa
  • rakurs
    903
    Mislim da je jasno čemu takva poruka u ovom trenutku od tih ljudi. Svim silama žele do naslova, a pritisak na HNS i suce im je jedino preostalo.

Najava prije utakmice o neredima zbog sudačkog kriterija u HNL-u sigurno nije bezvezna, kao niti nedolazak Bilića na utakmicu, kao niti ta poruka za čovjeka koji im se stvarno ni po čemu od kada je u HNS-u nije imao zamjeriti. Dapače.

Ali jebiga, bolesne su to glave, ali ovako je lijepo ispalo da je zbog Kustić/Čustić...
  • Mali Zeus
    16.3k
    Samo jedna utakmica u kojoj po njima nisu dobili penal (uz penal koji nije ni Rijeka dobila, a trebala je) i odmah im se sve okrene u glavi. Činjenica da su im mnoge sudačke odluke išle u prilog prije toga ne vrijedi ništa, opet su u ukralo, pokralo spici i da se sve urotilo protiv njih. Al najbolje je ne kvariti ovu temu s temom koja se provlači kroz njih još 6.
  • Marley
    3.4k
    ma ja nemam rijeci vise za tog decka. Prvom prilikom kad budem u mogucnosti kupiti dres repke, nemam dileme cije ime i broj ce biti na ledjima haha.
    Strasan je. Kakva sigurnost i mirnoca, i pazi, on je ove sezone standardno takav, iz utakmice u utakmicu. Nije da povremeno zabljesne.
    A jadnim Nizozemcima sad nije dovoljna ni kanta pepela po glavi. Kad su skuzili kakvu igracinu imaju, ludi su za njim.
    Cisti gust nakon one patnje od prosle sezone!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.