• Peškaman
    6.4k
    Jedva čekam da se netko tuži za komentatore HNLa,nakon Stjelje mislio sam da ne može gore,s ovom Novom TV i njihovim komentatorima teške Tantalove muke.
    Nadam se da će se jednom probati s dvojicom,Ljubo/Zizi/Pukšar/Marić/Živković(s Arene).
  • Markelo
    3.2k
    Recimo Tornado je mogao umjesto Kustiću dići poruku Renault Sinovčiću, dakako manje morbidnu ali opet da skrenu pažnju na događaje vezane za nogomet u Zadru. No valjda im je važnija košarka i nogometni klub 100km južnije
  • ZrnTSCHeZ
    948
    Prvo poluvrijeme je izbornikov masterclass...za sve hejtere, uključujući njih 2543 ovdje na Zoni

Konačnih 2-0 iznad svih očekivanja.

Perija je oral, Luka ih uništil, obrana impozantna, Livi kolosalan, Kova doktorski, Ante egzekutor

Igraj moja Hrvatska :strong:
  • Marley
    3.4k
    gdje ces sutra na vrh planine? Da nisi slucajno napisao NIGDJE, sad moras :grin:
  • Crni86
    9k
    Pobjeda je za skinut kapu, ali vec vidim kako ce se stvoriti i stvara se krivi dojam u javnosti. Ne treba umanjivat pobjedu, ali isto tako treba rec realno kako je izgledala ova utakmica.

Francuzi kao da su se dosli zajebavat prvih 70 minuta. I takvi su kreirali par dobrih situacija gdje ih je zaustavio nas najbolji igrac jucer - Livi. U parisu ce biti grdo jer ce vjerojatno onako krenut od prve minute, a vidli smo i jucer da kad nas stisnu mi jako jako tesko izlazimo.
  • Jurki
    16.3k
    Francuzi kao da su se dosli zajebavat prvih 70 minuta.Crni86

Potpis. Ne zelim umanjivati nasu pobjedu, ali uvijek bi potpisal ispadanje iz mutave lige nacija za cim laksi kvalifikacijski put za SP.
    A Francuzi su jucer izgledali bas tak - boli nas kurac za ovo takmicenje.. treba si cim vise olaksati zivot.
  • Jos-Optimus
    4.8k
    Ne bih se složio, izgledali su točno kako izgledaju uvijek pod Deschampsom, oprezno. Većina uspješnih repki, pa tako i mi, igra tako. Kad se otvoriš, riskiraš. Pa mi smo na Euru protiv Španjolske stvorili izvrsne prilike kad smo se otvorili...a golman je dio ekipe, kako njihov obrani penal, tako naš Livi zicere. Ovo jučer je bila brutalna utakmica
  • Crni86
    9k
    ja ne pricam o igri, pricamo o stavu na terenu, intezitetu, energiji, govoru tijela itd. Oni su izgledali kao da su dosli odigrat prijateljsku tekmu, dok smo mi bili na svom vrhuncu vjerojatno. Oni su pristupom dosli na utakmicu zadnjih 20 minuta. Podcijenili su nas i to posteno meni se cini.
  • Mali dioničar
    17k
    Francuzi su se došli zajebavat isto kao što se europski klubovi dodju zajebavat pa ih Dinamo pobijedi pa se ljutite kad navijači drugih klubova vele da su se ovi tu došli zajebavat.

Umjesto da se svi kritičari Baturine pokriju po ušima jer je svakom nogometnom skautu jasno da je najskuplji igrač Dinama jer može funkcionirati s igračima vrhunskog nivoa, oni će mu fućkati jer protiv xy Belupa ne zabije 3 gola igrajući u momčadi koja promijeni 3 trenera i mijenja postavu svaku utakmicu. I tu će se iskrcavati tezama “Francuzi su se došli zajebavat”.

Baš me zanima zašto je onda Mbappe odjurio s terena. Za to mu inače skidam kapu, jebeš ovo usiljeno grljenje nakon utakmice. Izgubiš utakmicu i onda se grliš s kvazifredovima koji su te pobijedili.

Svašta.
  • Mali Zeus
    16.3k
    Aha, oni su se došli zajebavat. U biti smo mi bili slabi, al smo imali sreće što su se oni 'došli zajebavat'.

Zona je čudo, al baš čudo, posebno ova tema.
  • Mali Zeus
    16.3k
    Ne znam koji mi je gori, ovaj klaun roberto ili aljo oljo :vomit:Nolifer

Kako možeš ovu dvojicu uopće uspoređivati?

Kakav intervju s Čeferinom na Nova TV, kad sam mislio da sam sve vidio, oni su me sad ipak uspjeli iznenaditirioda

Čudo. :rofl:

A je li vam lijepo u Split, što kažete na atmosferu, često ste u Splitu, evo sad ste u Splitu, kad ćete opet u Split?
  • nemapredaje
    4.6k

Sindrom maloga grada.
  • Droljo
    13.7k
    Brancuska
  • Jos-Optimus
    4.8k
    velim, ne slažem se....htjeli su, nisu mogli, nervirali su se, svađali, bili smo bolji
  • NVKOD
    3.7k
    Nekoliko crtica s jučerašnje utakmice:
    • Poljud nije nikakvo grotlo niti je naelektrizirana atmosfera, bolje bi se navijalo u Donjoj Batini
    • Prvo fućkanje francuskoj himni i onda transparent Jean Michelu Nicolieru (svaka čast za to), kaj mora biti u glavi da se fućka tuđoj himni?
    • Doktorska disertacija svih igrača u obrani, posebno Šutala, Livi briljirao
    • Za Modrića su godine samo broj, svi se moraju ugledati na njega
    • Baturina ima par dobrih prodora, no malo samozatajan, veliko iskustvo za dalje
    • Perišić dobrano urinirao po tovarima, bila uživancija gledati, svaka mu čast
    • Kramariću, kakvo je ono izvođenje jedanaesterca? Pa daj se zaleti i opali po golu, nemoj pimplati.
    • Velika pobjeda, moram priznati Dalić ugodno iznenadio taktikom!
    • Koeficijent na ulazak Pašalića i Vlašića je bio 1,01, ne razumijem to guranje Nikole...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.