• hardek
    4.3k
    Grizman im bolesno puno fali. Oni nemaju niti jednog kreativnog veznjaka u ekipi, sve same radilice
  • Jos-Optimus
    4.8k
    Baš je puno igrača bilo na bolesno visokoj razini, posebno prvih 60 minuta...Livi, Luka, Šutalo, Kova, Budimir, Perišić, Gvardiol..ma svi, Stanišić je klasa, Bati je bio jako dobar, Duje bez greške, Krama je zasrao, ali i pretrčao...
  • Mihaljević
    12.2k
    Šta bi tek bilo da Livaković ima samopouzdanje, da Perišić nije penizoner, da Baturina ne igra samo da se proda, a da tek ne pričam šta bi bilo da je pozvan Luka Vušković, to bi bio show, kad bi on unio svoje iskustvo iz Westerloa i Radomiaka, Mbappe ne bi ni izašao na travnjak
  • Jaro
    9.3k
    Bome Dalic je ovo pripremio doktorski, a ekipa odlicno odradila sve...
  • Sajla
    7.7k
    Mbappe izjurio s terena u svlačionicu bez pozdrava. Baš sportski.
  • Mihaljević
    12.2k
    29061479.jpg
    Golmančina, najbolji golman u povijesti hrvatske reprezentacije bez konkurencije, samo kreteni mogu sumnjati u doktora.
  • Nolifer
    10k
    Ne znam koji mi je gori, ovaj klaun roberto ili aljo oljo :vomit:
  • tp1997
    1.1k
    Samo imam potrebu napomenuti, jer vidim da se spominje minimalno do nimalo i ovdje i pogotovo u medijima - uz sve opjevane junake, Ćaleta Car je odigrao doktorsku utakmicu.

I nije prvi put, već redovito za Hrvatsku daje izvrsne predstave. Stoperčina, a imam dojam da je baš podcijenjen.
  • rioda
    7.6k
    Kakav intervju s Čeferinom na Nova TV, kad sam mislio da sam sve vidio, oni su me sad ipak uspjeli iznenaditi
  • Teofil Kateran
    2.1k
    Koji su ovi tovari bolesnici da za vlastite propagande i teorije zavjera protiv predsjednika HNS-a koji je hajdukovac dignu onakvu poruku i spominju Ćustića u tom smislu. Baš dno dna, sami su sebe uspjeli nadmašit.
  • KtcGoat
    325
    Teo gleda ove debilcice u Francuskoj obrani i umire od smijeha
  • Nolifer
    10k
    Kaj bi oni zamrzili Perija, kad bi ga vidjeli u Dinamovom dresu kako igra Ligu prvaka, haha
  • NitkoBitan
    24.2k
    Kakav intervju s Čeferinom na Nova TV, kad sam mislio da sam sve vidio, oni su me sad ipak uspjeli iznenaditirioda

?
  • rioda
    7.6k

Neka novinarka ga intervjuirala, postavila 3-4 pitanja, prvo o atmosferi na stadionu, drugo o tome da često dolazi u Split pa je li i sad ovdje turistički i treće nešto o Sportskim igrama mladih u Splitu gdje je također svake godine.

Ništa utakmica, nogomet, hrvatska reprezentacija, stadioni itd., samo Split i Dalmacija...
  • rob ljubavi
    970

Indikativno je da je poruka tornadova. Boja, pozicija na iza transparenta, a i Ćustić je igrao za zadar
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.