• Sibirski plavac
    5.5k
    Klaun je brže bolje izbrisao objavu o Čabraji. :rofl:
  • javolimtebejako
    2.4k
    Tako će branitelj naslova četiri od zadnjih pet kola igrati na svojem stadionu, što bi mu mogao biti ogroman vjetar u leđa.gaTeDZG

sta nije da se nas jedva skupi 1000 na praznimiru, kakav sad ogroman vjetar u ledja
  • Pacho
    1.2k

Znaci prodavat ce se i dalje orjuni ispod cijene
  • KtcGoat
    636
    tim tipovima bas nije lako
  • Jaro
    10.2k
    znam da ce kmecanje biti pojacano... u BiH se malo apgrejdao pa je presao osim kuknjave i na prijetnje

Senijad Ibričić je prije početka revanš meča četvrtfinala Kupa Bi, između FK Sarajevo i FK Borac Banja Luka, igrane dana 13.03.2024. godine, oko 16 sati ušao u svlačionicu za službene osobe utakmice - suce i glavnom sucu utakmice se obratio riječima: 'Je li te stid, znaš li gdje si došao? Znam gdje radiš, znam šta ti žena radi, znam da imaš jedno dijete, zato pripazi kako danas sudiš, znam sve o tebi!', nakon čega se udaljio iz svlačionice, te je na prethodno opisan način upotrijebio prijetnju radi vršenja pritiska na službenu osobu utakmice", piše u odluci Disciplinske komisije FSBiH
  • Filip85
    218
    Istina, ali neki dan je stavio komentar o "najvećem" uspjehu hrvatskog klupskog nogometa - njihovo četvrtfinaleJos-Optimus

Dali je napisao općenito hrvatskog nogometa ili otkada je države Hrvatske ? jer ako je ovo prvo onda je to gnjusna laž, ali ako je ovo drugo, onda je - barem na papiru - istina. Da sad ne ulazimo u rasprave o tome kako je tada izgledala LP.
  • Filip85
    218
    Rožman je zanimljiv. Zadnji koji je sa Rijekom ušao u skupine nekog europskog natjecanja (EL) i to preko nositelja Kopenhagena.vjeko1701

Jel to bilo one sezone kada su uništili i Aberdeen u gostima 4:0 ?
  • Z brega sam
    35
    Mislim da je to bio Bišćan.
  • Jay
    1.6k
    Imam novu foru za Dinamo FB admina, ako bude trebalo kad izađe njihovo financijsko izvješće - HajDUG heheheh

Nema na čemu naravno, može i varija sa highdug ako će se ići apstraktnije
    Paggini

Ima jedna DUGa cesta
  • BBB Baranja
    363
    Mrni Rozman nit smrdi nit mirisi, brzo ce ga tjerat kad ispadnu od Belupa i zavrse 5./6.
  • Mali Zeus
    17.2k
    Jedino ne znam tko nam je sad glavni, Sanjin, Zajec, Skender ili Glava cijelo vrijeme mrda?
  • Dzoni
    1.4k

Krivac broj 25 na listi zašto su Tovari izgubili, rušenje Kranjče
  • Droljo
    16.4k
    26. petko se namjerno oporavio od ozljede!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.