• DrawTube
    6.5k
    Ovim tempom me ne bi čudilo da Senf postane krivac i dio korporacije do 5. mjeseca zbog Kranjče i preseljenja lokse na maks

Do kraja mjeseca vjerojatno ide i neki AI video gdje senf 2017 pije s mamicem
  • Kujtim Shalla
    4.4k
    uDUGa naš HajD:lol: ug
  • Jos-Optimus
    4.7k
    ma više sam se fokusirao na bolesne komentare, kasnije je prepravio na "od samostalnosti"
  • FrenchMontana
    1k
    Ovo da je glavni sponzor tovara u isto vrijeme glavni sponzor lige napomenuo sam nekim sljedbenicima NH sekte, pa su se smijali i odmahivali rukom da je to normalno i da je to samo posao…

Da je Supersport slucajno nas sponzor, ne bi mogli zivjeti od tovarskog kmečanja, u to budite sigurni. Bolesnici.
  • Oluja
    5.1k
    To je samo posao ali Cabrajina promjena pozicije u klubu je izdaja i nemoralan potez na svim razinama.
  • NORTE
    14.3k
    Rijeka sad ima bolji omjer s Hajdukom i čak i neriješeno u Koprivnici ju ostavlja na prvom mjestu, naravno ako Hajduk uopće pobijedi probuđenog Šibenika koji se bori za ostanak.

Nakon toga u Koprivnici gostuje Hajduk.
    Dakle Slaven sad u tri iduće tekme može zaustavit dva vodeća na tablici i nadamo se izbacit i dosadne komarce iz kupa.
  • Crni86
    9k
    slaven je proslogodisnja lokomotiva.

Loksa je odlucivala prosle godine o prvaku, a ove godine ce to napraviti slaven.
  • Izet Hajrović
    4.6k
    S gledišta Lokomotive, ovo je jako pametan potez s Čabrajom. Čovjek ima najduži staž u Lokomotivi uz Šikića i pozicija SD-a je sigurno lakša, s manje stresova i djeluje mi kao priprema Čabraje da preuzme uzde kluba kroz koju godinu. Čabraja ima 56 godina, Šikić ima 65. Šikić nije u cvijetu mladosti, pitanje je koliko dugo će biti sposoban operativno voditi Lokomotivu i Čabraja tu dolazi kao idealna zamjena. Promišljen potez svakako.
  • Jurki
    16.3k
    Šteta.
    Čabraja bi nama legel ko budali šamar za Dinamo II.
    Zna raditi s mladim igracima, dokazani je trener za Hnl razinu.
    Ima sve predispozicije da razvija i filtrira igrace za prvu momcad.
  • flexXy
    2.7k
    Ima sve predispozicije da razvija i filtrira igrace za prvu momcad.Jurki

Radit ce nam to i u Loksi :smile:
  • El Madrigal
    202
    nama navijačima koji smo tzv navijački DinamoMali Zeus

Sorry, ali mislim da neki nisu shvatili. Lik je rekao da je ovaj "takozvani navijački dinamo" (on misli na kompletnu organizaciju dinama, na upravljanje i sve, na pobjedu na izborima.. ) i kao takvog klub uspoređuje, odnosno izjednačava, s Mamićevim vremenima. Ruga se Dinamu, omalovažava naš izborni proces, s tom riječju takozvani. Kao sad su navijači preuzeli upravljanje klubom, žele pošten i transparentan klub, a klub je isti kao u doba Mamića... Ovo je puno gore nego da je mislio doslovno na navijače...
  • Carrasco
    5.6k
    Klaun je brže bolje izbrisao objavu o Čabraji.Sibirski plavac

Evo nove, sad smo dobili svoje!

20250319-225104.jpg

20250319-225053.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.