• gaTeDZG
    3k
    27. SuperSport je jedan od glavnih generalnih sponzora lige i od svih klubova samo su Dinamu zasebno sponzori pa ih guraju.

Oh, wait... https://m.supersport.hr/blog/kategorija/novosti/super-sport-postao-najveci-financijski-sponzor-hajduka
  • DrawTube
    7.1k
    Ovim tempom me ne bi čudilo da Senf postane krivac i dio korporacije do 5. mjeseca zbog Kranjče i preseljenja lokse na maks

Do kraja mjeseca vjerojatno ide i neki AI video gdje senf 2017 pije s mamicem
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    uDUGa naš HajD:lol: ug
  • Jos-Optimus
    13.7k
    ma više sam se fokusirao na bolesne komentare, kasnije je prepravio na "od samostalnosti"
  • FrenchMontana
    1.8k
    Ovo da je glavni sponzor tovara u isto vrijeme glavni sponzor lige napomenuo sam nekim sljedbenicima NH sekte, pa su se smijali i odmahivali rukom da je to normalno i da je to samo posao…

Da je Supersport slucajno nas sponzor, ne bi mogli zivjeti od tovarskog kmečanja, u to budite sigurni. Bolesnici.
  • Oluja
    7.5k
    To je samo posao ali Cabrajina promjena pozicije u klubu je izdaja i nemoralan potez na svim razinama.
  • NORTE
    27.8k
    Rijeka sad ima bolji omjer s Hajdukom i čak i neriješeno u Koprivnici ju ostavlja na prvom mjestu, naravno ako Hajduk uopće pobijedi probuđenog Šibenika koji se bori za ostanak.

Nakon toga u Koprivnici gostuje Hajduk.
    Dakle Slaven sad u tri iduće tekme može zaustavit dva vodeća na tablici i nadamo se izbacit i dosadne komarce iz kupa.
  • Crni86
    25.1k
    slaven je proslogodisnja lokomotiva.

Loksa je odlucivala prosle godine o prvaku, a ove godine ce to napraviti slaven.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    S gledišta Lokomotive, ovo je jako pametan potez s Čabrajom. Čovjek ima najduži staž u Lokomotivi uz Šikića i pozicija SD-a je sigurno lakša, s manje stresova i djeluje mi kao priprema Čabraje da preuzme uzde kluba kroz koju godinu. Čabraja ima 56 godina, Šikić ima 65. Šikić nije u cvijetu mladosti, pitanje je koliko dugo će biti sposoban operativno voditi Lokomotivu i Čabraja tu dolazi kao idealna zamjena. Promišljen potez svakako.
  • Jurki
    27.9k
    Šteta.
    Čabraja bi nama legel ko budali šamar za Dinamo II.
    Zna raditi s mladim igracima, dokazani je trener za Hnl razinu.
    Ima sve predispozicije da razvija i filtrira igrace za prvu momcad.
  • flexXy
    3.4k
    Ima sve predispozicije da razvija i filtrira igrace za prvu momcad. — Jurki

Radit ce nam to i u Loksi :smile:
  • El Madrigal
    979
    nama navijačima koji smo tzv navijački Dinamo — Mali Zeus

Sorry, ali mislim da neki nisu shvatili. Lik je rekao da je ovaj "takozvani navijački dinamo" (on misli na kompletnu organizaciju dinama, na upravljanje i sve, na pobjedu na izborima.. ) i kao takvog klub uspoređuje, odnosno izjednačava, s Mamićevim vremenima. Ruga se Dinamu, omalovažava naš izborni proces, s tom riječju takozvani. Kao sad su navijači preuzeli upravljanje klubom, žele pošten i transparentan klub, a klub je isti kao u doba Mamića... Ovo je puno gore nego da je mislio doslovno na navijače...
  • marcio amoroso
    54.3k
    Ne želim da ovdje prenosite njihove objave i njihovu mitomaniju. Zadnje upozorenje!
  • Mali Zeus
    22.2k
    Rožman će biti trener Osijeka.

SD-a još traže. Neće biti Ibričić.
    Bili su u kombinaciji i Garcia + Bjelanović
    i Dabardousrks i Nikopolidis - al ovu dvojicu neće jer su paradirali u Hajdukovim majicama pa bi bilo sranja da ih dovedu.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Rožman je još uvijek dosta mlad, samo 41 godina. Ima već dosta iskustva, ali mislim da nije dobar izbor. S Rijekom je igrao EL, ali nije da je dominirao u HNL-u, ima samo 1.7 PPG, a u Sarajevo zadnje se isto nije baš proslavio, samo 1.75 PPG, a Zekić tamo ima 2.10 PPG. Još i dovode trenera prije sportskog direktora, katastrofa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet