↪Mali Zeus Istina, ali neki dan je stavio komentar o "najvećem" uspjehu hrvatskog klupskog nogometa - njihovo četvrtfinale...odi pročitaj komentare i omalovažavanja Kupa velesajamskih gradova i naših nedavnih dosega...to je tragedija za vidjeti kakvi likovi postoje. A kad im saspeš činjenicu da su u skupini osvojili manje bodova nego mi kad nismo prošli i da su onda igrali isključivo prvaci zemalja, a danas igraju najbogatiji i najači klubovi onda tek podivljaju - posebno stanje uma. Evo imaš objavu da je Torcida dobila futsal Dinamo - komentari ispod su ti sve što trebaš pročitati, ja mlade dobijem — Jos-Optimus
↪Mali Zeus dobro si to sročio..ali čak i kad gledam nas kad šizimo jasno je vidljiva glavna razlika - mi uzroke problema tražimo u našim ljudima, rukovodstvu, momčadi, krivim odlukama...ogromna manjina traži neke vanjske neprijatelje. Iz paihologije je to poznato, mislim da se zove lokus kontrole, kada kriviš druge - to je znak neinteligencije. — Jos-Optimus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.