• Laugreano
    3.7k
    Pa da, neusporedivo je danas i onda. Sada bi cak i u konf ligi odigrali koju utakmicu protiv nekog iz liga 5. Onda nisu ni to.
  • Sajla
    7.7k

Najbolje mi je kad tvrde da je zato nekad bilo teže, ipak su LP igrali samo prvaci! Jer kaj je drugi ili treći iz Njemačke i Engleske u usporedbi s prvakom Malte ili Finske?
  • Mali Zeus
    16.2k
    ↪Mali Zeus Istina, ali neki dan je stavio komentar o "najvećem" uspjehu hrvatskog klupskog nogometa - njihovo četvrtfinale...odi pročitaj komentare i omalovažavanja Kupa velesajamskih gradova i naših nedavnih dosega...to je tragedija za vidjeti kakvi likovi postoje. A kad im saspeš činjenicu da su u skupini osvojili manje bodova nego mi kad nismo prošli i da su onda igrali isključivo prvaci zemalja, a danas igraju najbogatiji i najači klubovi onda tek podivljaju - posebno stanje uma. Evo imaš objavu da je Torcida dobila futsal Dinamo - komentari ispod su ti sve što trebaš pročitati, ja mlade dobijemJos-Optimus

Ma gle, ja komentare na društvenim mrežama izbjegavam, kao i tipove poput Jurišića. Jednostavno moraš to radi duševnog mira. Jurišić je prizemni populist koji stalno nešto provocira, ako već ne piše panegirike o raznim igračima i kumovima (neka naših) ili piše što ekipa voli čuti. Kad ga i najmanje kritiziraš onda ide vrijeđanje i blok. Toliko o tome kako se zna nositi s javnošću. A to o najvećem uspjeh hr klupskog nogometa je samo još jedna priča u kojoj se oni prisjećaju starih dana jer im je to jedino i ostalo. Kao što sami sebi tepaju da su najbolji i najveći hrvatski klub.

Što se tiče komentara općenito to je uvijek bila i ostala septička jama i sve je gore. Koliko god internet donio dobrog ljudskoj rasi i civilizaciji bome je donio i puno lošeg i to na tone. Jedna od tih loših stvari su davanje mogućnosti raznoj fukari da komentira i osjeća se važnom.
  • Jos-Optimus
    4.7k
    dobro si to sročio..ali čak i kad gledam nas kad šizimo jasno je vidljiva glavna razlika - mi uzroke problema tražimo u našim ljudima, rukovodstvu, momčadi, krivim odlukama...ogromna manjina traži neke vanjske neprijatelje. Iz paihologije je to poznato, mislim da se zove lokus kontrole, kada kriviš druge - to je znak neinteligencije.
  • NORTE
    14.3k
    kad izađe njihovo financijsko izvješće - HajDUGPaggini

Bit će dovoljno Hajdug, kao tipfeler, a svima jasno, ne treba prenaglašavat.
  • Mali Zeus
    16.2k
    ↪Mali Zeus dobro si to sročio..ali čak i kad gledam nas kad šizimo jasno je vidljiva glavna razlika - mi uzroke problema tražimo u našim ljudima, rukovodstvu, momčadi, krivim odlukama...ogromna manjina traži neke vanjske neprijatelje. Iz paihologije je to poznato, mislim da se zove lokus kontrole, kada kriviš druge - to je znak neinteligencije.Jos-Optimus

E pa dobar primjer je baš ova 'afera'. Bilić (NH) im bacio kost i sad su se svi toga uhvatili. Sad su odjednom krivi ZG novinari, napada se jadnog Rakitića, svi žele da dinamo bude prvi pa kako neće suci, zaboravljaju se greške u korist Hajduka, sve se okreće da se opet krade protiv njih, grijeh i mržnja struktura prema Hajduku, shizofrenija na najjače. Slično je bilo i s VAR aferom prošle godine kad je isto nastalo ludilo, a završilo masovnim neredima. Nažalost kao i prošle godine i ove su neki od njih koji su inače razumni progutali ovu udicu. Ako je Gattuso radio sve do sada da makne fokus s činjenice da loše igraju, onda je ovo još 5 razina više, krivi ZG novinare i suce za zavjeru da sakriješ činjenicu da je klub u kurcu.
    Gosn Rakitić nije pljuvao po ligi kada VAR nije radio ili kad je Lovrić produžio prvo poluvrijeme protiv Gorice samo 4 minute, unatoč 2 VAR provjere, uključujući jednu u samoj sudačkoj nadoknadi, a poslije je svirao kraj tekme odmah nakon gola Istre, unatoč i tada VAR provjeri gola Gorice, umjesto da još produži. Da ostale tekme neke ne spominjem.

Osobno mi je dio o ZG novinarima totalni hit. Ti isti tzv ZG novinari se iživljavaju na Dinamu mjesecima, izmišljaju i rade teorije zavjere, prenose tekstove Nacionala. Jedno je kritizirati igru i upravu, drugo je iživljavati se. I onda ti kao ZG novinari ružno pišu o Hajduku tugy plaky jer su se usudili reći da Rakitić nije trebao onako reagirati ili da se Hajduk lagano gurka. Mi jesmo za demokratiju al ne da svatko priča ko šta hoće. Lijepo je @Eduardo napravio onaj klip na kraju prošle sezone sa svim naslovnicama mainstream i ne mainstream medija kako su već prvaci, tko će biti na rivi, kako će se slaviti, kad će osigurati titulu, uredno od 12. mjeseca. Kad se već vole igrati naslovnicama (na početku obraćanja taoca Bilića) onda se nadam da Eduardo i sad marljivo skuplja naslovnice za kraj godine. Znači nije dosta da svaka 2 dana čitamo Rakitićev intervju ili što je radio Livaja ili o tome kako će biti prvi, nego eto nije dobro i kad se nešto krivo kaže. Btw mislio sam da je i SD mainstream medij i dio Hanza grupe koja je ozloglašena i označena kao grupacija koja mrzi Hajduk. Jadni oni, samo gol.hr piše lijepo o njima.

Mišljenja sam da se ne bi trebali hrvati s njima u blatu i dalje. Ona objava sa stranim novinarima je čisto dovoljna.
  • Jos-Optimus
    4.7k
    ta objava je teški vrh vrhova, apsolutno zakucavanje
  • Infinity
    17.6k
    Nije Hajduk imao samo dvije pobjede, nego su imali i dva remija. Kako god, bila je to tad lijepa berba bodova, a ispali su od kasnijeg prvaka Europe. Naravno da se moze reci da je prolaz dalje vodio direktno u cetvrtfinale kako bi se osporila cinjenica da su izbacili nekoga u osmini finala, ali bio je to vise nego dobar uspjeh za jedan hrvatski klub.

Cetiri godine kasnije mi smo imali identican uspjeh u grupi, tj. 2-2-2, kao i identicnu gol razliku, pa stalno pricamo kako smo bili drugi i da bi prosli dalje da UEFA tad nije imala pravilo da dalje idu samo prvoplasirani i dva najbolja drugoplasirana. Mi smo uspjeli, oni podbacili? Smijesno.
  • vjeko1701
    13.2k
    Stvar je da oni to potenciraju dan danas kao "najveći uspjeh hrvatskog nogometa" a sam si napisao da smo par godina kasnije mi imali identičan rezultat. Plus, svi stariji Dinamovci koje znam na našu grupu gledaju ko neuspjeh jer nismo prošli dalje.
  • Carrasco
    5.6k
    Tu je veći problem njihovo licemjerje, slave taj uspjeh i diče se s njim, a u tom periodu i prije toga Vidošević i kompanija su oštetili državu za oko 200 milijuna kuna.
  • Paggini
    41.6k

Slazem se naravno, ali dajem opcije!
  • Enco
    119
    NK Lokomotiva ovim putem želi obavijestiti javnost kako je dogovoren sporazumni raskid ugovora s dosadašnjim trenerom Lokosa, gosp. Silvijom Čabrajom.

Silvijo Čabraja je ostvario odlične rezultate na klupi Lokomotive, afirmirao mnoge mlade igrače iz škole nogometa iz koje je došao na mjesto glavnog trenera 8. lipnja, 2021. Krajem 2023 god., poznata nogometna web stranica Transferroom objavila je listu ‘Top 10’ trenera u Europi po davanju šanse mladim igračima a na vrhu je bio upravo Silvijo Čabraja.

Momčad je u vodio u 150 utakmica i zahvaljujemo se na svemu što je dao za naš klub. Sama činjenica da je Silvijo najdugovječniji trener HNL-a govori o njegovoj trenerskoj kvaliteti i doprinosu Lokomotivi u kojoj će obavljati funkciju sportskog direktora od 01.07/2025.
    Do kraja sezone, momčad će voditi dosadašnji prvi pomočni trener, gosp. Damir Ferenčina.

Uprava – NK Lokomotiva
  • Jos-Optimus
    4.7k
    Ma ne vjerujem da itko to omalovažava, meni je smiješno što omalovažavaju sve naše uspjehe. Da su oni osvojili KVG svake godine bi bila parada na rivi
  • Carrasco
    5.6k
    Pišu 24sata da Čabraja ostaje u Lokomotivi i da će biti sportski direktor
  • rakurs
    902

Napisala je to i sama Lokomotiva u svojem priopćenju.
    "Momčad je u vodio u 150 utakmica i zahvaljujemo se na svemu što je dao za naš klub. Sama činjenica da je Silvijo najdugovječniji trener HNL-a govori o njegovoj trenerskoj kvaliteti i doprinosu Lokomotivi u kojoj će obavljati funkciju sportskog direktora od 01.07/2025."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.