Ovo što se piše zadnjih par stranica o dovlačenju članova iz Indije i Nepala je novi nivo retardacije. Čestitam. — Crle
Znam jako jako puno ljudi odozdole, neki su mi i u obitelji i stvarno ne znam nikoga tko je bio toliko lud da nije uzeo hrvatske papire — emilperska
Znaš dobro što znači odozdola kad se priča s pozicije Zagreba. Rečeno je dosta naših dolje ipak nema OIB, a bili bi članovi. To mi je nevjerojatna teza. — emilperska
Nemaš OIB, nisi član. Ako toliko želiš biti član, ne budi lijen i nabavi OIB na koji svakako imaš pravo. — emilperska
Za 6 mjeseci će netko za svog psa platit tu novu "članarinu". — emilperska
Ovo što je kolega dzgšb napisao jučer mi je prvi glas da takvi ljudi postoje. — emilperska
Znaš dobro što znači odozdola kad se priča s pozicije Zagreba. Rečeno je da dosta naših dolje ipak nema OIB, a bili bi članovi. To mi je nevjerojatna teza. — emilperska
Po meni je ovakva promjena statuta da se omogući "učlanjenje" bilo kog za kog se plati članarina (pas, mačka, kauč, biljka, rakija, auto) — emilperska
Otvaranje nekog modela "prijatelj" kluba gdje je dovoljno uplatiti 20 EUR da bi se učlanio Peugeot 208 ili pas Roki — emilperska
Za 6 mjeseci će netko za svog psa platit tu novu "članarinu". — emilperska
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.