1. Po meni je ovakva promjena statuta da se omogući:
a) "učlanjenje" dijaspori (u velikoj većini) lijenoj podići papire za OIB, a imaju pravo na to
b) internalizacija navijačke baze na druge narode što ex yu što možda i druge kontinente u skladu s trendovima u Europi i svijetu.
c) "učlanjenje" bilo kog za kog se plati članarina (pas, mačka, kauč, biljka, rakija, auto) — emilperska
I ne, nije cilj ovoga uclanjivanje 20.000 Azijata ili nepostojecih osoba jer mene prvoga ne zanima bildanje samih brojki, tako da svi vi paranoici mozete biti mirni. Cilj ovoga je ljudima koji nemaju nas OIB, a zele biti dio kluba isto i omoguciti.
Ja najbolje znam koliko upita dnevno imamo iz BiH, Slovenije, Njemacke, SAD-a i ostalih europskih i svjetskih zemalja po pitanju OIB-a i uclanjenja. Također, vidjeli smo i na terenskom radu po BiH i Njemackoj da postoje ljudi koji nemaju nas OIB, a silno zele biti dio kluba na neki nacin. I ne brinite, nisam vidio jos niti jedan upit od nekog Nepalca ili Indijca. — Papastrumf
↪marcio amoroso Svakako, ali kako to spriječiti u okviru zakona kojeg imamo? Isti ti navijači nađu način prek svog kluba kupiti karte bez oib-a, pa se zaštite od reperkusija zakona kada zakure problem. — kibic
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.