• The Octopus
    177
    Slazem se za ove nabrojane da su perspektivni. Neka ide sve svojim prirodnim putem pa ako budu dobro radili siguran sam da ce dobiti priliku, ipak do sada to nije dovoljno velik uzorak. Nemam dojam da ih se ne cijeni, ne znaci ako vec nisu dobili priliku u najvecim klubovima da ih se ne cijeni. Izmedu ostalog mislim da je i za njih bolje da idu korak po korak

Edit: S tim da su mi Budimir, Kovacevic i Jovicevic razred iznad ostalih
  • The Undertaker
    7.2k
    Čini mi se da je novi direktor komunikacija ubacio u petu brzinu.
  • tp1997
    1.1k
    S obzirom da se HNL igra četverokružno, odnosno u četiri ciklusa po devet utakmica, napravio sam kratku sumaciju Dinamove igre po ciklusima, uoči završetka trećeg u Varaždinu za dva vikenda.

1. ciklus

Istra (H) - W 5-0
    Osijek (A) - W 1-2
    Šibenik (H) - W 3-0
    Gorica (H) - W 2-1
    Rijeka (A) - D 1-1
    Hajduk (H) - L 0-1
    Slaven (A) - L 1-4
    Lokomotiva (H) - W 5-1
    Varaždin (A) - W 0-1

Dinamo je u prvom ciklusu osvojio 19 od mogućih 27 bodova, uz gol razliku 20-9 (+11).
    Šest utakmica vodio je Sergej Jakirović, jednu Sandro Perković, a dvije Nenad Bjelica.

2. ciklus

Istra (A) - D 2-2
    Osijek (H) - L 2-4
    Šibenik (A) - W 0-4
    Gorica (A) - D 2-2
    Rijeka (H) - D 0-0
    Hajduk (A) - L 1-0
    Slaven (H) - D 1-1
    Lokomotiva (A) - L 3-1
    Varaždin (H) - W 3-2

Dinamo je u drugom ciklusu osvojio 10 od mogućih 27 bodova, uz gol razliku 15-15 (0).
    Sve utakmice vodio je Nenad Bjelica.

3. ciklus

Istra (H) - W 3-1
    Osijek (A) - L 2-1
    Šibenik (H) - W 3-0
    Gorica (H) - W 3-1
    Rijeka (A) - L 4-0
    Hajduk (H) - D 2-2
    Slaven (A) - W 0-1
    Lokomotiva (H) - W 3-0
    Varaždin (A) - ?

Dinamo je u trećem ciklusu osvojio 16 od (za sada) mogućih 24 boda, uz gol razliku 16-10 (+6). Pobijedi li u Varaždinu, bodovno će izjednačiti prvi ciklus.
    Sve utakmice vodio je Fabio Cannavaro.

Fabio Cannavaro vodio je 8 utakmica, te osvojio 16 bodova od mogućih 24 (66.66%, 2.00 boda po utakmici).
    Nenad Bjelica vodio je 11 utakmica, te osvojio 16 bodova od mogućih 36 (44.44%, 1.45 boda po utakmici).
    Sergej Jakirović vodio je 6 utakmica, te osvojio 13 bodova od mogućih 18 (72.22%, 2.16 boda po utakmici).
    Sandro Perković u jedinoj utakmici koju je vodio nije osvojio bodove.

Ovo ne pišem radi nekog konkretnog zaključka, već jer mi se čini zanimljivim napraviti ovakav pregled koji može potaknuti na pitanja/razmišljanje/raspravu.

Reći ću samo da je nogomet jebeni rollercoaster. Na početku smo ušli gromovito i bili uvjereni da ćemo pregaziti ligu, a onda nakon blamaže u Munchenu, ponovno bili uvjereni da sve sjeda na svoje mjesto nakon dvije HNL pobjede i nesretno izgubljena dva boda protiv Monaca. A onda je krenuo drugi ciklus...
  • fakin
    103
    evo sad su nas počeli otvoreni vrijeđati, a naš klub i dalje šuti.

"Klub stoji iza onoga štio je rekao Ivan Rakitić. Ovakvog medijskog pritiska ne bi se posramio ni najpoznatiji bjegunac od hrvatskog pravosuđa, a sada sličnu retoriku koristi takozvani navijački Dinamo." izjavio je Bilić.
  • Paggini
    41.6k
    Ali kakve mi veze imamo s njihovim jebenim klubom, s utakmicom s Rijekom, Gattusom i jebenim Rakitićem? Nit smo igrali, nit smo išta komentirali, za koji kurac nas taj jebeni imbecil proziva?

To što navijači Dinama udaraju po Facebooku, e pa debilu, nažalost ne možeš izgasiti komentare i na drugim stranicama.
  • Efes Pilsen
    10.3k
    Ne zna Torca vise di bi udarila, ovaj potrcko ionako ne smije reci nista sto mu ranije nije dostavljeno na stol.
  • NVKOD
    3.7k
    Nit smo igrali, nit smo išta komentirali, za koji kurac nas taj jebeni imbecil proziva?Paggini

popisa krivaca za poraz tovara:
    Dinamo
    Mamić
    NVKOD

Pa nismo bezveze sastavljali popis :lol:
  • Mathiasovi Chageri
    4.2k
    s utakmicom s Rijekom, Gattusom i jebenim Rakitićem?Paggini

Bilo bi divno kad bi se klub javio, upravo ovo ukratko rekao, da Dinamo nije bio sudionik utakmice Rijeke i Hajduka i upotrijebio izraz takozvani predsjednik Hajduka
  • Markelo
    3.2k
    Nije valjda da neće bit više "zajedničkih ručkova"? Srce mi se slama na samu pomisao prekida procesa "zatopljavanja" odnosa
  • Crni86
    9k
    Nije bolest sve sto boli. Mi smo krivi jer ih je rijeka napucala 3:0, a oni koji nisu zeljeli strane suce u derbijima nisu ni za sto krivi. Kakvi su to luzeri, treba snimit film o najvecem luzerskom mentalitetu u svijetu.

Oni su za preuzimanje odgovornosti culi samo u filmovima.
  • Paggini
    41.6k
    Ali zanimljivo na prvi trzaj, ne bih čak nužno rekao ni proDinamo novinara, nego proNormalnost novinara - imaju proglase, osuđuju novinare što su se usudili tog svetog viteza Ivana Rakitića tako zvjerski napasti.

Za razliku od predsjedničke komisije JNK Hajduk NA, koji nisu Rakitiću porazbijali kuću! :)
  • NitkoBitan
    24.1k
    Čini mi se da je novi direktor komunikacija ubacio u petu brzinu.The Undertaker

Znaci radi posao za koji je placen?
  • vlatkomarkovic
    513
    Mi tu svi međusobom imamo razmirica, šta mislimo o radu uprave i sportskoj politici kluba i o načinu demokracije, a vjv ima nekih koji ne bi demokraciju i šta je kritika, a šta je cenzure. No ovima dolje MORAMO JEBATI MAJKU. Znači boli me kurac, Riječki naslov prvaka ću nekako progutati, ali ove dolje Moramo dobiti na njihovoj močvari i moramo ih baciti u propast i depresiju opet. Danas su po 10000 put zamijaukali i mora nam biti misija da nastave mijukati dokad smo živi.
  • Sajla
    7.7k
    Na prošlom derbiju sam videl Maru kak stoji na štengama ispod zapada s njihovim predsjednikom i nekaj čavrljaju, onak kak bi dvoje normalnih ljudi trebali. Mislim si kak bi trebal dobaciti nešto u stilu - čuvaj se, Mara, budi uvijek blizu zaštitara dok si s njim, vidiš da prek priopćenja prijeti neredima s Desinca, ti si sportaš, a on glumi huligana. Al sam se suzdržal, ipak drek više smrdi kad ga diraš. Sad sve više postaje očito da mu je to bil zadnji put u toj ulozi na Maksimiru, sad kam god ide ne bude ni tovarski predsjednik, ni huligan, nego otužni redikul i lutka na koncu. Kaj si čovjek od života napravi, da se tak ponizi bez razloga... Al sad kad je već zasmrdil javni prostor bez razloga, treba to počistiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.