• nemapredaje
    4.5k
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/624998

Prvi vikend prošao kako sam i prognozirao, idemo dalje:

Rijeka 50
    Hajduk 48
    Dinamo 45

27. kolo (28.-30.3.)

Hajduk - Šibenik 1

S. Belupo - Rijeka 1

Varaždin - Dinamo 2

Hajduk 51
    Rijeka 50
    Dinamo 48

28. kolo (4.-6.4.)

Istra 1961 - Dinamo x

Lokomotiva - Rijeka x

S. Belupo - Hajduk x

Hajduk 52
    Rijeka 51
    Dinamo 49

29. kolo (11.-13.4.)

Hajduk - Lokomotiva 1

Rijeka - Varaždin x

Dinamo - Osijek 1

Hajduk 55
    Dinamo 52
    Rijeka 52

30. kolo (18.-20.4.)

Šibenik - Dinamo 2

Istra 1961 - Rijeka 2

Varaždin - Hajduk x

Hajduk 56
    Dinamo 55
    Rijeka 55

31. kolo (22.-24.4.)

Hajduk - Istra 1961 x

Rijeka - Osijek 1

Gorica - Dinamo 2

Dinamo 58
    Rijeka 58
    Hajduk 57

32. kolo (25.-27.4.)

Dinamo - Rijeka 1

Osijek - Hajduk x

Dinamo 61
    Hajduk 58
    Rijeka 58

33. kolo (2.5-4.5.)

Hajduk - Dinamo x

Rijeka - Gorica 1

Dinamo 62
    Rijeka 61
    Hajduk 59

34. kolo (9.-11.5.)

Šibenik - Rijeka 2

Gorica - Hajduk 2

Dinamo - S. Belupo 1

Dinamo 65
    Rijeka 64
    Hajduk 62

35. kolo (16.-19.5.)

Lokomotiva - Dinamo x

Hajduk - Rijeka x

Dinamo 66
    Rijeka 65
    Hajduk 63

36. kolo (23.-25.5.)

Šibenik - Hajduk 2

Rijeka - S. Belupo x

Dinamo - Varaždin 1

Dinamo 69
    Hajduk 66
    Rijeka 66
  • SAS1987
    16.6k
    prognoza ko film Titanic. Znaš kako će završiti a ipak si nervozan do kraja :lol:
  • Time
    999
    Nama za naslov trebaju sve pobjede do kraja... imali bi 75 bodova...jedina sezona da smo imali manje je bila 2018(73)...rijeka je 2018 imala 73 vjerojatno ce i sad doci do 73 boda
    Idemo svi zajedno...navijaci,igraci,vodstvo naredati te pobjede da kralj ostane kralj
  • NORTE
    14.2k
    Hvala Rijeci na gaženju gube!

A sada je vrijeme za novo dinamo proljeće!
    Itekako možemo osvojiti titulu!
  • El Madrigal
    200

Možda bi x bolje odgovarao.
  • prefontaine
    1.4k
    Razum govori da bi u ovom trenutku neriješeno bilo najbolje za nas. A srce govori "mi dobili 3:0, oni spušili 3:0, šta hoćeš? Gazi gubu!"
    Neka meni moga srca. Idemo!
  • ŽacZgb
    149
    Konačno tekme bez primljenog gola,a i zabijamo prvi,pa protivnik mora ganjat nas,a ne da mi ganjamo njih kaj nam se često događalo (nekad je tekma jedva počela).
    Sad moramo dobre “mini pripreme” odradit i krenuti još jače u zadnji dio sezone.
  • plavi devet
    507
    Vidim po slikama sa treninga da Faye trenira s prvom ekipom, na dvojnoj igra u Kustošiji i stalno je u prvoj postavi, dali ga je iko popratio na utakmicama Kustošije, ima li tu materijala za nas u budućnosti.
  • Niko1986
    1.1k
    Odličan je na toj razini koja doduše nije neka. Da dobije još koju kilu mislim da ima mjesta za njega u prvoj ekipi.
  • Droljo
    13.5k
    Šta igra?
  • scooniepenn
    4k

S obzirom da tovari igraju sa Šibenikom doma, a rijeka ide Slavenu (uz Lokomotivu njima najteže gostovanje) u idućem kolu, pobjeda rijeke jučer je (stavljajući emociju na stranu) najbolji izbor.
  • Dinamo-SB
    187
    Bolje da je Rijeka dobila. Hajduk ima najbolji raspored(doma Dinamo i Rijeka) te iduce kolo Šibenik na domaćem terenu. Rijeka iduce kolo igra sa Slavenom u Koprivnici. Tu vec vjerujem da ce biti nezgodno za Rijeku. Iz perspektive rasporeda je pobjeda Rijeke najbolja za nas pogotovo jer s Rijekom igramo na Maksimiru prije ogleda Hajduk-Dinamo i Hajduk-Rijeka. Zbog svega navedenog pobjeda Rijeke nam puno,puno više odgovara.
    A i mi trebamo biti fokusirani na korak po korak. Mi smo trenutni treći i prvo trebamo uloviti drugo mjesto. Maksimalan fokus samo na nas i naše rezultate i nece biti problema.
  • keppi
    331
    Kalkulirati u ovome trenutku prilično je nezahvalno, ipak uvijek veseli poraz hajduka.
    Nakon dvije pobijede, dobre igre i povratka stožernih igrača želimo nastaviti istim ritmom.
    Ne trebamo gledati druge, nego nas treba zanimati samo jedno.....kako pobijediti Varaždin.
    I prethodne dvije tekme bile su biti ili ne biti, ........a sada nam je Varaždin doslovno utakmica sezone.
  • Crni86
    8.9k
    "Da mi igramo kako bismo trebali, s obzirom na kvalitetu, imali bismo 10 bodova više i nitko o sucima ne bi ni pričao.", jedno je od mišljenja, koje smo čuli u Maksimiru zadnjih dana. U Maksimiru su shvatili da suci imaju veliku ulogu, da njihove odluke mogu prelomiti prvenstvo kad je sve ovako neizvjesno, ali i da bez prave igre, bez šansi, golova i pobjeda, naslov ne možeš osvojiti. Dinamo se odlučio za takav pristup, dok Hajdukovi igrači 'rigaju vatru'.

Nismo i nikad necemo bit isti.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.8k
    I tak... Nakon ovak tmurnog, ali odličnog vikenda, svemir je opet u ravnoteži.
    Vratili smo se starim navikama, a uz to je igra obećavajuća, dok je žgadija opet kolapsala pod pritiskom.
    Ono što me, uz povratak ključnih igrača veseli je to da smo našli konstantnih prvih 11, a igrači igraju svoje prirodne pozicije.
    Konačno i lijevo i desno imamo dvojac koji se razumije i nadopunjava.
    Sada se treba još malo rekuperati u ovoj reprezentativnoj stanci pa krenuti po 10/10 u zadnjem dijelu sezone. Uz ovakvu igru i formu, uvjeren sam da to možemo napraviti i ponoviti prošlu sezonu!

DZIS
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.