• The Undertaker
    8.1k
    Da, točno to, radi posao za koji je, između ostalog, plaćen. Tako se to radi a da se klub ne povlači po blatu. Vidiš da i Bilić zna da smo počeli koristiti njihove metode.

Samo naprijed direktore, ali ne prijeći granicu dobrog ukusa.
  • Jos-Optimus
    5.7k
    Svejedno, sami smo si krivi i ljut sam što se ne zaderemo u medijima da nam se skinu s grbače
  • Nogo
    6.6k
    Screenshot-20250318-172247-Facebook.jpg

Treba magaradi pokazati gdje im je mjesto! :strong:
  • NitkoBitan
    27.1k
    Vrhunci prc, ali treba prijeci sa rijeci na djela. Podhitno trazit strane suce da odsude 3 preostala derbija do kraja prvenstva!

Trosak istih ce samo namaknuti od kaznjavanja bakljada sa tih utakmica.
  • El Madrigal
    394

Dobra stvar za analiziranje. Ocito je da bodovno najviše zaostajemo zbog užasne druge četvrtine. Trecu ćemo imati 19 od 27, a posljednju vjerujem najmanje 23 od 27. Što implicira da cemo imati minimalno 71 bod. Dovoljno za prvaka.
  • Mihaljević
    13k
    Oni su se na -3 ovako uzjebali, jer znaju šta dolazi...
  • Pacho
    1.3k
    Treba sad inzistirati na stranim sucima, jer orjuna nakon ovog kmeketa nije u situaciji u kojoj ih moze odbiti
  • barbax
    345
    Ne treba ništa inzistirati. Treba poslati prijedlog svima koji bi možda mogli biti 'zainteresirani'. Pa ako su za OK, ako nisu - onda svi kuš!
    I doviđenja.
  • NORTE
    16.1k
    Nit smo igrali, nit smo išta komentirali, za koji kurac nas taj jebeni imbecil proziva?Paggini

Dobro si to primjetio, a kako bi rekao odvjetnik:
    Ne postoji klub koji donosi toliki medijski cirkus kao ______ :grin:

Kažu bilići:

Ledinskijev članak = neviđen medijski pritisak :rofl: = dinamo!

Dobro došli u svijet redikula.

Otkad je Livaja došao kod njih krenula je njihova lijepa PRiča sa sucima koji ih guraju.

Oni su ti koji od pamtivijeka seciraju svaku i najmanju sudačku odluku, a sad je jasno da ih politika čuva preko svog hns-a.
  • NORTE
    16.1k
    Uskoro jedna izmjena u statutu, s ciljem učlanjenja dinamovaca izvan RH (jer nemaju OIB).

Velika izmjena statuta bit će u idućim godinama:

"- Poanta novog statuta će biti odgovornost i smjenjivost, vrhuška kluba odgovarat će svojim članovima za sve dobro ili loše što radi. To će biti intencija tog novog Statuta - složili su se Globan i Nauković, pa zaključili:

- Članovi izvan Hrvatske u veliki potencijal Dinama. Zato uskoro imamo plavu noć u Berlinu..."
  • Brusa
    3.3k
    ne sviđa mi se to o članovima bez oiba, ovako na prvu.
    Dezavuira dinamo kao udrugu građana. Naravno, treba vidjeti kako će izgledati na kraju, ali na prvu moguće su 2 situacije: postoje "pravi" članovi i ovi "drugi" bez oiba , što onda znači da nisu jednaki, jer jer oib preduvjet za članstvo u udruzi po Zakonu o udrugama i samim time bi trebalo biti osnova za ostvarivanje članskih prava (od kojih je najbitnije birati i biti biran) i druga, neka "hibridna" gdje su svi članovi, ali nitko onda nije član udruge ustvari... samo razmišljam, ovako na prvu , jel.
    Edit:sad sam vidio na drugoj temi za 'plavi prijatelj".... što ja znam... ok...

Naravno.sve stoji
  • Toni90d
    1.8k

Imaš par primjera po Europi, gdje klubovi imaju različita članstva, podijeljena na kategorije.
    Onaj koji kod nas želi biti biran i želi birati, taj si može otići u poreznu i napraviti OIB.
  • rioda
    8.6k

Pa svima s OIB-om se ne mijenja ništa, a onima bez OIB-a će se dati mogućnost da se učlane. Kako spominješ dezavuiranje Dinama kao udruge građana, tako bi se isto moglo reći i za navijače Dinama bez OIB-a, kojima je sad primjerice otežana kupnja ulaznica, kao i konzumiranje ostalih članskih prava.
  • Pacho
    1.3k
    Znam ljude koje upravo to trenutno sprjecava. Podrzavam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.