• The Undertaker
    7.2k
    Da, točno to, radi posao za koji je, između ostalog, plaćen. Tako se to radi a da se klub ne povlači po blatu. Vidiš da i Bilić zna da smo počeli koristiti njihove metode.

Samo naprijed direktore, ali ne prijeći granicu dobrog ukusa.
  • Jos-Optimus
    4.7k
    Svejedno, sami smo si krivi i ljut sam što se ne zaderemo u medijima da nam se skinu s grbače
  • Nogo
    6k
    Screenshot-20250318-172247-Facebook.jpg

Treba magaradi pokazati gdje im je mjesto! :strong:
  • NitkoBitan
    24.1k
    Vrhunci prc, ali treba prijeci sa rijeci na djela. Podhitno trazit strane suce da odsude 3 preostala derbija do kraja prvenstva!

Trosak istih ce samo namaknuti od kaznjavanja bakljada sa tih utakmica.
  • El Madrigal
    201

Dobra stvar za analiziranje. Ocito je da bodovno najviše zaostajemo zbog užasne druge četvrtine. Trecu ćemo imati 19 od 27, a posljednju vjerujem najmanje 23 od 27. Što implicira da cemo imati minimalno 71 bod. Dovoljno za prvaka.
  • Mihaljević
    12.1k
    Oni su se na -3 ovako uzjebali, jer znaju šta dolazi...
  • Pacho
    310
    Treba sad inzistirati na stranim sucima, jer orjuna nakon ovog kmeketa nije u situaciji u kojoj ih moze odbiti
  • barbax
    271
    Ne treba ništa inzistirati. Treba poslati prijedlog svima koji bi možda mogli biti 'zainteresirani'. Pa ako su za OK, ako nisu - onda svi kuš!
    I doviđenja.
  • NORTE
    14.3k
    Nit smo igrali, nit smo išta komentirali, za koji kurac nas taj jebeni imbecil proziva?Paggini

Dobro si to primjetio, a kako bi rekao odvjetnik:
    Ne postoji klub koji donosi toliki medijski cirkus kao ______ :grin:

Kažu bilići:

Ledinskijev članak = neviđen medijski pritisak :rofl: = dinamo!

Dobro došli u svijet redikula.

Otkad je Livaja došao kod njih krenula je njihova lijepa PRiča sa sucima koji ih guraju.

Oni su ti koji od pamtivijeka seciraju svaku i najmanju sudačku odluku, a sad je jasno da ih politika čuva preko svog hns-a.
  • NORTE
    14.3k
    Uskoro jedna izmjena u statutu, s ciljem učlanjenja dinamovaca izvan RH (jer nemaju OIB).

Velika izmjena statuta bit će u idućim godinama:

"- Poanta novog statuta će biti odgovornost i smjenjivost, vrhuška kluba odgovarat će svojim članovima za sve dobro ili loše što radi. To će biti intencija tog novog Statuta - složili su se Globan i Nauković, pa zaključili:

- Članovi izvan Hrvatske u veliki potencijal Dinama. Zato uskoro imamo plavu noć u Berlinu..."
  • Brusa
    2.5k
    ne sviđa mi se to o članovima bez oiba, ovako na prvu.
    Dezavuira dinamo kao udrugu građana. Naravno, treba vidjeti kako će izgledati na kraju, ali na prvu moguće su 2 situacije: postoje "pravi" članovi i ovi "drugi" bez oiba , što onda znači da nisu jednaki, jer jer oib preduvjet za članstvo u udruzi po Zakonu o udrugama i samim time bi trebalo biti osnova za ostvarivanje članskih prava (od kojih je najbitnije birati i biti biran) i druga, neka "hibridna" gdje su svi članovi, ali nitko onda nije član udruge ustvari... samo razmišljam, ovako na prvu , jel.
    Edit:sad sam vidio na drugoj temi za 'plavi prijatelj".... što ja znam... ok...

Naravno.sve stoji
  • Toni90d
    1.4k

Imaš par primjera po Europi, gdje klubovi imaju različita članstva, podijeljena na kategorije.
    Onaj koji kod nas želi biti biran i želi birati, taj si može otići u poreznu i napraviti OIB.
  • rioda
    7.6k

Pa svima s OIB-om se ne mijenja ništa, a onima bez OIB-a će se dati mogućnost da se učlane. Kako spominješ dezavuiranje Dinama kao udruge građana, tako bi se isto moglo reći i za navijače Dinama bez OIB-a, kojima je sad primjerice otežana kupnja ulaznica, kao i konzumiranje ostalih članskih prava.
  • Pacho
    310
    Znam ljude koje upravo to trenutno sprjecava. Podrzavam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.