• Markelo
    3.2k
    Gledajući, nisam stekao dojam da je Bel ubio ovu utakmicu ili da je osakatio tovare. Bilo je grešaka ali ne da se toliko dramatizira.
  • Felip
    371
    Sve je krenulo s onim kad je Kalik očito fauliran, a ovaj sudi kontrafaul. Tad je izgubio sve konce i onda je krenula greška na grešku.
  • NVKOD
    3.6k
    Hajduk želi strane suce, ali ne u derbijima nego u 'manjim utakmicama', a za derbije priželjkuju najbolje hrvatske suce kojima bi to bila odskočna daska i dragocjeno iskustvo za međunarodnu scenu. Ne prihvaća se ovdje teza da Hrvatska nema kvalitetnih i talentiranih mladih sudaca

Valjda znaju da ako dođu strani suci, neće više ni boda osvojiti? Fino su domaći suci pomogli "na malim utakmicama", pa ne smiju valjda Slaven i Gorica dobiti Ajduka na domaćem terenu, halooo!
  • nwankwo646
    491
    Je netko može izvući screen prve ruke, je li prije toga bilo zaleđe??
  • Zagreb1992
    2.1k

Ma meni se na prvu činilo zaleđe
  • nwankwo646
    491
    sad sam pogleda, ipak nije bilo, šteta.
  • Zagreb1992
    2.1k
    Inače Uremoviću oprošten drugi žuti ..kaj nije ono dirao rukom bio ?
  • vjeko1701
    13.1k
    Znači nedosuđen penal za Hajduk i za Rijeku.
  • Zagreb1992
    2.1k

Prvi penal može biti i ne mora ..drugi penal za Hajduk o kojem govore nema veze s vezom ..riječki igrač imao ruku na podu i to se ne sudi nikako..Ja sam mislio da je offside bio kod prvog penala koji je Hajduk tražio ..al opet se tu moglo suditi i faul u napadu radi visoke noge Krova
  • vjeko1701
    13.1k
    Skomini su pustili ruku za koju je rekao da je penal. E sad, dal je prije toga bilo zaleđe i dal je bio đon Krovinovića...ne znam.
  • Felip
    371
    Ja bi Prpiću dao drugi žuti za ono rušenje, a to bi značilo da bi Hajduk protiv Šibenika bio bez njega i Uremovića. Treba notirati i da je Livaja dobio žuti, doduše zbog opravdanog prigovora.
  • Nolifer
    10k
    Znači Skomina opet nadrogiran i tralja gluposti... Hoće izgleda na more
  • ŽacZgb
    149
    Da,po Skomini su nesuđeni penali 1:1,a drugi žuti za Prpića “nije bio jer igrač Rijeke ne kontrolira loptu i ne ide okomito na gol”. Mislim da sam točno napisao kak je rekao,jer pišem ono kaj sam zapamtio dok sam gledao uživo. Glupo opravdanje,kao i ono kad vele “nije za karton jer je utakmica tek počela”.
  • rioda
    7.6k

Za taj drugi žuti mu je blentavo opravdanje jer da nije bilo faula, igrač Rijeke bi uzeo loptu i krenuo prema golu, a situacija bi ako se ne varam bila 3 na 2
  • ŽacZgb
    149
    Skroz glupo opravdanje… Kao nije imao kontrolu lopte još i bio je “prema autu”. To kaj Prpić uopće ne gleda loptu nego ulazi u tijelo za ovog nekad vrhunskog suca nema veze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.