Ajde se postavite u situaciju da se nama nije sudila bar jedna ona ruka i da nam onda svira takav penal. Znači, ja stvarno pokušavam biti realan i objektivan u komentiranju, ali vidim da i ovaj forum uglavnom podržava subjektivnost. I onda ako ti komentar vuče na neku kontru, onda je sumnja da si tovar. — Felip
Kako je objasnio guranje rukom loptu izvan igre Majstorovića protiv Dinama.
Njegova objašnjenja su ponekad baš smiješna. — sport
Možda do veće odgovornosti kod donošenja odluke?
Vjerujem da je kontraproduktivno ovo što Slush kaže, ali ako nakon utakmice svaki od tabora dobije 10 min sa sucem da im se objasni zašto je što suđeno, pod:
1. Spriječit ćeš nepotrebno krivo zaključivanje ili pretpostavljanje
2. Smirit ćeš tenzije i izbjeći onako glupe reakcije poražene momčadi
A sad zašto igraći/treneri imaju potrebe prvo izaći pred novinare, pa onda kucati sucu na vrata? Ne znam, to valjda pokazuje stupanj inteligencije — JD s istoka
Stvarno mi nije jasno zašto Dinamo javno ne istupi tražeći strane suce, i to u kontekstu nenormalnog pritiska koji se vrši na domaće, svi znamo otkud. — tp1997
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.