• Felip
    371
    Mislim da već sada treba razmišljati o stranim sucima za zadnja tri derbija. Dinamo-Rijeka, Hajduk-Dinamo, Hajduk-Rijeka. Tu nema više nikakve dvojbe.
  • NitkoBitan
    24k
    Mislim da već sada treba razmišljati o stranim sucima za zadnja tri derbija.Felip

Ma sta razmisljat, to treba dogovorit jos za vrijeme reprezentativne pauze. Ne znam kaj se ceka sveti Petar da pokrene ovu temu sa mrtve tocke.
  • Felip
    371
    Ne sjećam se kako je bilo prošle sezone, koja je procedura?
  • Brusa
    2.5k
    ako se dobro sjećam, prvo pustiš snimke iz VAR sobe i kmečiš sa si žrtva...
  • reziser
    7.3k
    ovo s Rakiticem i ulaskom u sudacku svlacionicu nakon tekme je za prijavu protiv Bela. Nema tebi ko kaj ulazit u svlacionicu, sam ga je pustio ?!?!?! Idiot...
    stari moj, skidanje s par utakmica, ako ne s liste sudaca!!
    Kao finjaka kulturan razgovor, ma jel.....ne ide to tako....
  • Paggini
    41.2k

Da se još jednom ovo podijeli, na ovo se vjerojatno Rakitić referirao
  • reziser
    7.3k
    i dalje nemogu razumjeti da onaj faul Lučića s loptom nije suđen penal. to je odluka 1/1, i još se ni Tovarić nije uključio
    poznavanje pravila nogomente igre je vrlo diskutabilno....
  • Felip
    371
    Ajde se postavite u situaciju da se nama nije sudila bar jedna ona ruka i da nam onda svira takav penal. Znači, ja stvarno pokušavam biti realan i objektivan u komentiranju, ali vidim da i ovaj forum uglavnom podržava subjektivnost. I onda ako ti komentar vuče na neku kontru, onda je sumnja da si tovar.
  • Slush
    901
    Kao sto treneri daju izjave, volio bi i suce cuti nakon utakmice 10 minuta.

Pokazu im snimke i da kazu svoje objasnjenje. Glavni + glavni u VARu moraju dat izjave.
  • Carrasco
    5.6k
    a sta tebi nije jasno? Penal Rijeke čist, trebali su dobiti jos jedan. I trebao je biti penal za hajduk, ali je upitno jel bilo faula i zaleđa prije
  • reziser
    7.3k
    zato sluzi komisija, di bi dosli kad bi suci objasnjavali svoje odluke....
  • Paggini
    41.2k
    Ovaj prvi penal bih sudio, ali da ga Dinamo dobije lajalo bi se kako smo dobili nikakav penal. I puno gore ruke od ove se nisu svirale uz milijun objasnjenja zašto.

Druga ruka, Fruk na podu je besmislena za svirati, lik uklizava, gdje da ide s rukom? To je famozni prirodni položaj, a prirodniji ne može biti.

Uz to, ovo uletavanje Lucica u Čopa bih rekao da je najčišći penal koji nije sviran, to uopće nema razgovora zašto bi mogao biti, zašto ne bi.

Tako da po meni nesvirani penali 1:1.
  • Dudu9
    1.5k
    Pa glavni sudac nije kriv za situaciju oko ruke, jer Var je provjeravao i javio da nije penal
  • reziser
    7.3k
    vezano uz penale s rukom, to vise nitko ne zna kaj je penl a kaj nije. Svatko tumaci na svoj nacin i jako ovisi o kriteriju....i naravno za kog je....
    vrlo podlozno manipulaciji
    Faul Lucica nemam komentara, idiot, PENAL i zuti karton....
    kako to nitko nije vidio nije mi jasno
  • Navijač Dinama
    9.4k
    Hajduk želi strane suce, ali ne u derbijima nego u 'manjim utakmicama', a za derbije priželjkuju najbolje hrvatske suce kojima bi to bila odskočna daska i dragocjeno iskustvo za međunarodnu scenu. Ne prihvaća se ovdje teza da Hrvatska nema kvalitetnih i talentiranih mladih sudacaNVKOD

Znači u biti, hoce rec da svaki derbi treba sudit Patrik Kolarić. Fantastično.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.