• Orc123
    11.1k
    Decko nije rasni strijelac ali je kompletan napadac i podređuje se ekipi bas kao i Petko samo kaj je Petko jednostavno klasa za sebe i to sto nije imao jos vecu karijeru je odgovoran On sam.....s druge strane Kule, pa i Brodic ako ne zabiju oni nemaju nikakvu ulogu u ekipi tako da Kanga je upgrade u odnosu na njih i to veliki! Razumije nogomet i danas opet odlicna utakmica bas kao i peotiv Belupa ali tamo nije zabio penal pa ga razapeli na kriz. Danas Petko jos slabije pucao i jel to znaci da on ne zna zabiti penal ili da je los igrac? ..je kurac, klasa je, a promasuju i veci!
  • Laugreano
    3.7k
    Nadam se da ce i ovi najveci kritičari imat neki komentar na danasnju tekmu. Ili ce se po obicaju javit kad negdje zašteka.
  • Orc123
    11.1k
    btw. Na novoj poslje tekme ovaj mrtav hladan izjaci kao i Kanga konacno zabio 3. Gol dinama ali prije toga se isto tako napromasivao? Ja ne mogu shvatiti da takvi ljudi rade novinarski posao. Ebo te pas pa samo je jednom pucao iz one teske situacije kad je pucao malo iznad gola i tjt bilo doslovno a ovaj veli prije se napromasivao....eto tako se tretiraju stranci ali samo Dinamovi.

Npr. Za Mlakara se pisalo kao ogromno pojacanje, Rusin dolazi iz Sunderlenda itd....ovi skupa imaju jedan gol a dosli u isto vrijeme kad i Kanga.....ali tu neces cuti ni rijeci kritike!
  • scooniepenn
    4k
    Naravno da nece. Kad treba srati Kanga je jedan od prvih na tapeti. Nekolicina nas ga je gledala u Young Boysima i zna sto moze, a moze dosta. Jako zahvalan igrac koji puno radi za momcad, a mislim da ce mu se sada i golovi dodatno otvoriti. Bravo Kanga(l)
  • Droljo
    13.5k
    Kanga svoje odradi. Za šta plaćamo pjacu, baturinu, stojkovića, sva desna krila? Nek zabijaju golove iz kratera koji im kanga ostavi svojim kretanjem i vezanjem bar 2 igrača na sebe. Da ne zabije niti jedan gol do kraja svejedno je pojačanje! Neki kad shvate da nismo doveli batistutu sa 25 godine bude im lakše... Batistuta je malo skuplji od 1.7 mil...
  • rokikaciga
    641
    Neki kad shvate da nismo doveli batistutu sa 25 godine bude im lakše... Batistuta je malo skuplji od 1.7 mil...Droljo

Ni Fabio ni ja ne bi dali Kangu za deset Batistuta. Jebo te Batistuta
  • Patak
    3.1k
    Ovako kako je Sigali reagirao kod gola je neobjašnjivo loše čak i za jednog veterana od 37 g. Ali proslava u biti nebitnog gola ostavlja loš dojam sa spuštanjem gaća, pa onda ruke gore, pogled u nebo.... Usporedite to sa Kulenovićem npr. Ruke gore, stav mirno pred navijačima. Klasa.
  • Orc123
    11.1k
    ti nisi sav svoj frende...kakve gluposti ces ti jos izmisliti samo da ponizis nekoga bez ikakvog razloga. Jadno .....
  • Patak
    3.1k
    Ti Batistutu nisi nikad gledao izgleda. On je imao sve. Šut izvana, slobodnjaci, fox in the box, glavu, skok, lijevu nogu, desnu nogu, brzinu, dribling...Pa danas su skoro svi napadači u svijetu jednodimenzionalni, takvi kao Batistuta se više ne rađaju.
  • Patak
    3.1k
    Ja sam naveo konkretne razloge.
  • Paggini
    41.3k
    Usporedite to sa Kulenovićem npr. Ruke gore, stav mirno pred navijačima. Klasa.Patak

Nisam ni mislio da će neka kritika Kange proći bez usporedbe sa nevjerojatnim Kulenovićem, ovaj put u slavlju...

Nek slavi kako hoće, ekipi se svidjelo, dobra je zajebancija svima bila, sviđa mi se to, pozitivno je. Nije mi odalo dojam neke kurcevitosti ili bahatosti. Nije mi smetala ni od Kuleta proslava, da ne bi bilo, ali gledali ovu Kanginu dabogda još 150 puta!

Btw, jel mu jučer familija bila na tekmi? Vidio sam neke sredovječne i mlađe crnce u loži, uživali su ful u navijanju i bubnjevima sa sjevera, pa rekoh možda su Kangini
  • Patak
    3.1k
    Pa dobro daj svoje mišljenje proslave gola...skidanje gaća...
  • mali M
    7k
    Usporedite to sa Kulenovićem npr. Ruke gore, stav mirno pred navijačima. Klasa.Patak

:rofl: ajde da si Petka rekao, Petko se ko Cantona samo okrene, to je klasa... Umjesto toga ti usporediš onu curicu koja stišće čubice i šakice jer je ljut što cijelu sezonu nije zabio nikome osim 3 kluba... Al je ljut... Vaaaaau kakva klasa! Tko ne razumije zašto je nogometno Kanga Dinamu deset puta korisniji od Kulenovića, taj nema pojima o nogometu... Meni je nevjerojatno da tu ima ljudi koji aktivno prate nogomet i kao nešto se raspravljaju na nogometnom forumu, a nisu sposobni vidjeti osnovne predispozicije pojedinih igrača koje donose na terenu...
  • Praskaton
    4k
    Nemam problema s proslavom štoviše dobra je zajebancija al nadam se da s ovim staje.Odnosno da neće više forsirat te spuštene hlačice jer sigurno ne pomažu ničemu u igri,klošarski je za vidit.

Nek pita KTC-a kako se ponaša jedan igrača Dinama.
  • rokikaciga
    641
    ti očito ne znaš da je to Ćiro rekao na pressici za Šukera. pikado.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet