• OldSchoolZG
    316
    Kanga, Baturina pokazuju unterveš/rublje.
    https://www.vecernji.hr/sport/video-kanga-spustio-hlacice-na-pola-straznjice-i-odgovorio-josku-jelicicu-pogledajte-viralnu-proslavu-1845840
    https://www.24sata.hr/sport/video-jelicic-pokrenuo-trend-dinamo-mu-poslao-poruku-i-baturina-je-skinuo-hlacice-1038842

Kaj nemre nigdo iz uprave ili domači igralci objasniti Kangi i Baturini kak
    su Zagrepčani a posebno mi Purgeri i Agrameri poznati po kulturi-Bečka šola ponašanja
    i kak se v ZG ne spušta unterveš. Ni vam to Afrika ili Split.
    Dok igraju v Dinamu predstavljaju Zagreb.
    I kaj je strašno tu po forumu se neki veseliju tem primitivizmu.
    Dok v ZG nisu vladali dotepenci mi smo hodali zbigecani/sređeni , čak v ajncugu/odijelu
    danes jedva čekaju ljeto i hodaju v šlapama/japanke , untervešu/potkošulja po po gradu.
  • Paggini
    41.2k
    Brat na utakmice još uvijek ide na Koturašku
  • nemapredaje
    4.5k

Aj prestani bit rasist.
    Svaki post ti se svodi na rasizam.
  • Noel
    9.3k
    Meni se čini da se lik šprda sa Zagrebom i namjerno radi purgersku karikaturu od svog profila.
  • Marley
    3.3k
    ma daj, koja finoca pretjerana :roll:

Nek se vesele decki kako god zele, kad imaju zasto kao sinoc. Volim vidjeti da se smiju, sprdaju i glupiraju. Znaci da odnosi u ekipi stimaju. Pa sto stvarno netko moze to zamjerati :roll:

A ovi sta se furaju na becku skolu ponasanja...pa to su nerijetko najvece seljacine u glavi, cast iznimkama.

Meni je jedino gadno ono ispuhavanje smrklji po terenu, zazmirim na to :lol:
  • Jaro
    9.3k
    Meni je jedino gadno ono ispuhavanje smrklji po terenu, zazmirim na to :lol:Marley

A kaj bi trebali maramicu nositi? :lol:
  • Marley
    3.3k
    pa znam, sve jasno. Nije to kritika ili nesto sto mi smeta. Samo mi se okrene zeludac, sta mogu kad mi je gadno :lol:
  • Dino
    3.4k
    Meni je jedino gadno ono ispuhavanje smrklji po terenu, zazmirim na to :lol:Marley

Dok sam trenirao nogomet, trener bi nas redovno kaznjavao sklekovima i plenkovima za pljuvanje i ismrkavanje po terenu. Tad mi se zapravo zgadilo pljuvanje :lol:
  • ZgDLions
    820
    Nije ni meni to Kangino odveć napeto.
    Došao je u HNL koji nije baš top liga, nije zabio sto golova i tek je par tekmi prisutan.
    Ne mislim da je totalni flop, ali meni je top igrač po zalaganju i odnosu KTC, a nema potrebu dodatno dramatizirati svoj učinak ili postignuti gol prenaglašeno slaviti.
  • Nolifer
    10k

Vitamini, proteini.... :joke: :lol:
  • agramZ
    2.6k
    "becka skola" - meni osobno najjaci fenomen. ne postoji od 1918. godine ali se neki jos uvijek konstantno pozivaju na nju :lol:
  • Marley
    3.3k
    ma meni je to generalno odvratno za vidjet, to vase musko hrackanje i smrkanje. Ali igracima se, naravno, progleda kroz prste :halo: ...
    Kako moj muz zna reci, oni da se i govnima namazu, ti bi im, pojedincima, nasla opravdanje :lol:
  • DrawTube
    6.4k
    Čekaj kad pojedinci saznaju da su se Ivica Šerfezi, Zvonko Špišić, Drago Diklić i Ivo Robić školovali u Jugi

Bečke škole nema već 107 godina, get over it. Uostalom, Beč sve više tone kao grad danas
  • rokikaciga
    632
    ma meni je to generalno odvratno za vidjet, to vase musko hrackanje i smrkanje.Marley

Ja to nažalost nisam izbacio iz navike i s dečkima na terminu znam ispalit "topa" iz nosa :lol: Znam da je odvratno ali je najlakše i najbrže za očistit dišne puteve
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.