• rioda
    7.3k
    Nepopularno mišljenje u vezi sportskog direktora. Moramo raditi na tome da stvorimo svog SD-a, imam osjećaj da se nijedan stranac neće moći prilagoditi našem načinu rada i specifičnostima.
  • don
    11.7k
    Moramo raditi na tome da stvorimo svog SD-arioda

probalo se sa Marićem, vidilo smo kako se završilo. Dinamo nažalost nema vrimena za takvo šta trenutno.
  • Orc123
    10.9k
    znaci probati opet ko i s Maricem i onda tome opet ebati mater i potrositi jos jednog Dinamovca? Osuđeno na propast....
  • rioda
    7.3k

Nisam ni mislio da ga stvorimo od danas do sutra, riječ "stvoriti" sama po sebi podrazumijeva da za tako nešto treba dulji period.

Ako ništa drugo, novi SD treba dobiti pomoćnika koji će učiti uz njega. Tko bi taj mogao biti ne znam ni sam, no mislim da u i oko kluba ima dovoljno sposobnih i pametnih ljudi koji bi mogli krenuti tim putem

Imam osjećaj da ćemo bilo kojeg stranca svakako slati u onu stvar kad krene raditi po svom, a zanemari našu školu, domaće HNL igrače i slično.

Slična je stvar i s trenerima. Svatko gleda na trenutni rezultat, a ne budućnost i perspektivu jer time čuva poziciju. Zato će uvijek npr. igrati Ristovski umjesto Mikića i slično.
  • Teofil Kateran
    2k
    Imam slično razmišljanje, ali mi tog SD-a moramo stvarati na način da on bude desna ruka novom SD-u, a ne da bude samostalan kao Marić. Klub si ne smije više dozvoliti takvu pogrešku.

Ovako je ipak druga stvar, steći će iskustvo uz pravog SD-a, i ako ima potencijala za taj posao i ako je kompetentan, bit će spreman uletit za nekoliko godina.
  • Crni86
    8.5k
    nije to samo potrebno za sd-a. Moramo se pokrenuti i obrazovati sto vise kadra kako za pozicije sportskog direktora tako i trenera, skauta i sl.

Nesto slicno kao sto red bull radi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.