• Droljo
    13.5k

Sam ti je rekao da je bio 'skins'. A oni su poznati po bečkoj školi ponašanja...
  • Medvedgrad
    499
    Mi smo dečki, kaj tučemo po bečki
  • Marley
    3.3k
    ja se tjesim, sad ce toplije vrijeme, manje prehlada i respiratornih viroza...
    Iako imamo *neke pojedince* u ekipi koji to rade non stop bez obzira na godisnje doba, da ga sad ne prozivam tu imenom, ali bode u oci :lol:

Ajme o cemu mi ovdje raspravljamo haha. Happy Sunday everyone :flower:
  • nemapredaje
    4.5k

Nisam upratio.

Inače se od ljudi očekuje da mladenačke faze prerastu.
  • Droljo
    13.5k

Strah me je kak sljedeće sezone nebumo imali niti jednog dinamovca v 11 , a onda bum ja odustal
    nakon 11 let kak skins/BBB i onda 20 kak normalen kibic
    OldSchoolZG
  • Danko
    1.7k
    11 let je bil skins i onda je pustil kosu da naraste.
  • serbus
    4.7k

Netočno, kad ju je htio pustiti skužio je da više ne raste :lol:
  • Patak
    3.1k
    To hraćkanje i ispuhivanje nosa bi kažnjavao žutim kartomom. Neki red se mora znati, pa prije ili kasnije ih uhvati kamera, kak je njima samima to vidjeti kasnije? Košarkaši ili rukometaši nemaju potrebe za tim, ne trebaju ni nogometaši.
  • jedan u nizu
    12.3k
    Košarkaši ili rukometaši nemaju potrebe za tim, ne trebaju ni nogometaši.Patak

Kosarkasi i rukometasi su svako malo na klupi gdje mogu obrisati znoj, ispuhati nos i popiti vode.
    Uostalom trce na terenu koji je nemjerljiv sa nogometnim pa u svakom trenutku ili prekidu igre mogu skociti do klupe.
    Probaj sprintati po nogometnom terenu a nos ti malo zacepljen.
    a nemas duge rukave da obrises :lol:
  • Marley
    3.3k
    Ako bi alternativa bila gledat OVO, onda buraz ispuhuj koliko god trebas, hoces u dres, hoces u travu, u rukavice, suigraca, ma sve moze :lol:

Screenshot-20250316-131110-Chrome.jpg
  • Paggini
    41.2k
    Košarkaši ili rukometaši nemaju potrebe za timPatak

Dobro, ima razlika između parketa i trave, nema pljuvanja po parketu jer se netko u promijeni smjera na tom mjestu može slomit, al smo pljuvali sa strane, dok sam trenkao šicu, da skinemo prašinu sa šuza i povećamo grip, iako ne znam koliko je efikasno bilo.
  • Maki17
    247
    Bože da netko uspoređuje dvoranski sport i nogomet. U dvorani temperatura oko 20 stupnjeva i vani od 0 do nekih 10 stupnjeva zavisi. Nisam baš primijetio da netko ispuhuje nos na europskom prvenstvu u 6 mjesecu u Španjolskoj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.