• Marley
    3.3k
    da da, to. Bude skroz nepredvidivo, mislis kako dijete gleda neku nevinu Peppu Pig, a onda odjednom ubace nakratko nesto totalno neprikladno. Meni je to nedopustivo. Dokle god imam imalo kontrole nad njima, borit cu se protiv svega sto mislim da ne valja.

Mislim da preveliki značaj daješ tome,dečki/muškarci drugačije razmišljaju i vide stvari od cura/žena i to se upravo i ovdje sada vidi.Nama te stvari nisu "big deal" niti ih uzimamo za ozbiljno u odnosu na vas.Tom Hanks

Guilty as charged :grimace:
    To si skroz u pravu. A gle, ne valja nijedna krajnost, zato je idealno da se muskarac i zena medjusobno nadopunjuju. Mislim u pogledima na zivot, odgoju djece itd. Uostalom, ma sta bi vi muskarci bez nas zena :joke:
  • Droljo
    13.5k
    Niš
  • Hnlovac
    1.7k

Koji su ovo luđaci hahahah
  • Dino
    3.4k

Uz nocnu moru, nekaj najbolje kaj se dalo gledat na telki
  • Patak
    3.1k
    Za par godina očekujem na šanku pitanje: "Jel zna netko kako otključati youtube? Klinac mi stavio šifru i sad ne mogu slušati glazbu" :-)
  • Marley
    3.3k
    za 10ak god, lako moguce :grin:
    A sto cu jadna kad me tehnologija ne zanima, a kad me nesto ne zanima, zesca lijenost proradi.
    Znas koja lijenost kad radije pitam Sank, nego Google :lol:

Nego, hoce li za 10ak godina postojati Sank, e to je pravo pitanje i potencijalni razlog za brigu...
  • Droljo
    13.5k
    IMG-20250315-212352.jpg
    Pozobali kao dečki lokose...
  • Marley
    3.3k
    @Majki2111 tko ti je ona mala plava sinoc, nemoj samo reci frendica :cool:
  • Droljo
    13.5k

Bratić :meh:
  • Majki2111
    3.9k
    Poznanica. S burazom u razred išla.

Ona ti je meni uletila preko instagrama jer sam ju pogledo jednom prilikom u Konzumu i pozvala me na piće prije 2 i pol godine. Al nezrelo sam bio postupio i starci su moji saznali i bili su protiv i tu je došlo do konflikta u komunikaciji tada. Al očito smo prešli prek tog.
  • serbus
    4.7k

Stvarno si igrač ljudi se spremaju van da nekog upoznaju a ti po Konzumima, Studencima(blagajnica) loviš...

Ima koja iz Lidla priča ?
  • Droljo
    13.5k
    Ona ti je meni uletila preko instagrama jer sam ju pogledo jednom prilikom u Konzumu i pozvala me na pićeMajki2111

Kak si je to pogledao da je odmah uletila sunce ti jebem? :brow:
  • Majki2111
    3.9k
    Nisam lovio ništa. Nisam lovac. Pogledao sam ju, pozdravio. Nisam očekivao tada da će ona ultetit i povuć potez.

Pa normalno, kaj ja znam. Ona je priznala da joj se sviđa moja brada... Nisam ništa van prosjeka napravio.
    Ona je brilaa nkaj proteinski kod frižidera tamo, ja pogledao i to je to. I evo za koji sat nje šalje mi zahtjev na insagramu i pita za piće.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.