• Odani Zgd
    136
    Umjesto da ih natrpamo da imamo gol razliku,tko zna šta će nam trebat na kraju prvenstvs,Kule sebičan,na tribinu šnjim
  • Orc123
    11.1k
    zasto? Zahvalan igrac....takvog profila nemamo u ekipi i dobeo dođe u rotaciji....brz ko munja, okomit ......ima vremena za njega jos....
  • rokikaciga
    641
    ma za neke ljude je pikado, a ne nogomet.
  • Orc123
    11.1k
    Kakva utakmica! Bravooo
  • hardek
    4.3k
    Top tekma, samo tako dalje
  • Jaro
    9.3k
    Aj napokon i takva tekma. KTC i Petko su klasa iznad. Clean sheet, minute Petku, Belcaru, Mikic dobio 15ak min, Cordoba mi se svidio (prvi put nakon onih par na pocetku sezone), Kanga zabio.
  • dzgkt
    212
    Gol razlika je nebitna, ako išta gledat će se međusobni omjeri s Hajdukom ili Rijekom.
  • Bosskovitz
    15.7k
    Joj meni je trebala ovakva tekma, a kamo li ne momčadi. Mirno, fokusirano, dominantno; bez grča i bez amplituda u igri. Vrhunski pristup, napokon opušteni i samouvjereni.

Kanga ima stav i to je vrhunska stvar; Stojković odličan, Petko u dva poteza izbaci cijelu liniju i njegov povratak će biti zlata vrijedan, Cordoba opasan, pametno guranje u igru Mikića od strane Cannavara, clean sheet…

Ovo danas nije bilo savršeno, ali bilo je vrlo dinamovski, nakon puno vremena. Šampionski. Bravo za sve i idemo dalje istim tempom!
  • ZrnTSCHeZ
    939
    Petko fulal penal tak da xG štima s rezultatom u deku :joke:

Baturinina povratna trka i uklizavanje +
    Stojkovićeva kompletna predstava ++
    Bez dozvoljenog udarca na gol +++
    KTC gol i asist ++++
    Reset - natrag smo na tvorničkim postavkama +++++

Ima elemenata za poraditi na njima i ispraviti, al ovo već miriši na pravo proljeće :strong:
  • Dani Olmić
    1.1k
    Bravo - to se trazi od Dinama! Svaka cast na tekmi!

Ali zao mi jedne stvari, zao mi je rec ali Cordoba stvarno nema visok nogometni IQ…. A i Kulenovic je svoje napravio….
  • Omake
    6.5k
    Drugi clean sheet zaredom! Let's go. Oboje protiv dvije najpotentnije napadačke momčadi drugog dijela prvenstva.
  • Krizy
    53.9k
    Pogođen strijelac i rezultat na predictoru.
    U isto vrijeme i ja i Dinamo se približili vrhu :cool:
  • Medvedgrad
    499
    Kakvih 6414 gledatelja? Samo zapad dolje je kapaciteta oko 6300 (jel ovo s ložama ili bez?) a bio je pun ili skoro pun.
  • Praskaton
    4k
    Napokon odlična utakmica od prve do zadnje minute.Lokomotiva potpuno bezopasna.Šteta zicera na kraju utakmice.

Proklete ozljede.Mišić,Petko,Sučić i ovo je druga ekipa.
    Danas nije bilo loše karike.Dvije tekme bez primljenog gola uz dobru igru puno znače za samopuzdanje.
    Ipak treba bit oprezan i maksimalno ozbiljan.Dovoljan je jedan loš dan da sve padne u vodu.

Čak mi je žao što ide pauza napokon smo krenuli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.