• Dudu 9
    577
    Nadam se da se nije ozljedio. Bojim se i pomisliti na što bi ličili u derbiju bez njega.
  • Mladi Starac
    270
    Izgledalo je grdo uživo.
    Nadam se da je dobro.
  • Nogo
    6k

Nadam se samo da je Markan dobro!
  • Marley
    3.5k
    Znaci ovo je uzivo izgledalo jezivo, protrnula sam. Kad netko sazna sto je, neka javi :meh:

Edit.navodno kaze Fabio da je ok, nista strasno.
  • Keyser Soze
    13k
    Maksimirski izvori sada neslužbeno govore kako se doista ne radi o teškoj ozljedi, ali da Pjaca ima oteklinu koja nije zanemariva i pitanje je hoće li biti spreman i zakrpan do sudbonosnog derbija s Hajdukom u HNL-u u nedjelju, koji Dinamo ne smije izgubiti. Ne bi trebao dugo izbivati, no nije isključeno da će ‘visjeti’ za derbi.
  • Ivdzo11
    5.9k
    https://www.instagram.com/stories/talkdinamo/3577431933119287942?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MXV6Nnpsc240OWYxYQ==

Kakav pad Pjace, koljeno skroz savijeno, inace, kakav je on sa tim koljenima, hvala Bogu pa nije puklo
  • Izet Hajrović
    4.7k
    mislim da bi bilo ok da prvo pitaš @sanjinlego za autorska prava. :joke:

Strašno je izgledalo na prvi pogled, sreća da ništa nije puklo.
  • miro
    6.1k
    Uh...ovo je fakat grdo izgledalo
  • El Madrigal
    224

Ne da ne smije izgubiti, nego mora pobijediti
  • Dani Olmić
    1.2k
    Samo da on bude spreman, za ostalo lako
  • rakurs
    923
    https://www.24sata.hr/sport/pjaca-za-24sata-svi-vjerujemo-u-naslov-moj-sin-stalno-je-s-loptom-u-nogama-dobar-je-1038548

Kapetanska traka? Ma to je samo u odsustvu naših pravih kapetana Ademija i Petkovića, tu su još Ristovski i Mišić. Lokomotiva? Oni su zadnjih godina jako dobra momčad, uvijek puna mladih i talentiranih igrača. Igraju dobar, poletan i agresivan nogomet, neće nam biti lako u subotu. Svjesni smo toga, ali nama je jedino bitno povezati nekoliko pobjeda - govori nam Pjaca koji je svjestan kako Dinamo igra čudnu sezonu:

- Da, ovo je baš specifična sezona. U HNL-u nismo na pravoj razini, nismo tamo gdje smo htjeli biti. Naša europska priča je bila nevjerojatno dobra, skupili smo mnogo bodova u novom formatu Lige prvaka, prava je nesreća što nismo prošli dalje. Baš čudna sezona. I dobra i loša. Dobra na europskoj sceni, slabija u HNL-u. Ali, srećom, to stignemo ispraviti. Samo nam treba niz pobjeda.

Definitivno su to zabrinjavajuće, meni čak i malo nestvarne brojke. I zbog takvih rezultata naša HNL sezona ne može biti zadovoljavajuća. Mislim, dobiti jedan od 10 derbija..., premalo. Baš premalo. I sad tu nema prevelike filozofije, ako opet želimo biti prvaci Hrvatske, moramo dobiti sve derbije do kraja. Kratko i jasno.

Sigurno da svi vjerujemo u naslov prvaka. U našoj svlačionici se uvijek prati HNL, uvijek pričamo o HNL-u. I nije sad da smo toliko opterećeni našim konkurentima, da gledamo gdje će tko kiksati, ali HNL se prati. Bez obzira radilo li se o Hajduku i Rijeci ili Istri i Lokomotivi, sve pratimo. Mi moramo misliti na sebe, ako uopće želimo doći blizu priče o naslovu, mi moramo biti dobri. I razmišljati o sebi.
  • Crusades
    15.1k
    Nije mi jasan onaj udarac, umjesto da desno proigra Stojkovića...
  • rioda
    7.7k
    Čini mi se da smo dobili to da Pjaca igra obrambeno jako odgovorno i s puno povratne trke, ali smo time dosta izgubili ofenzivno
  • masacusec
    4.9k
    Jedina pozitivna konstanta u našim redovima kroz čitavu sezonu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.