• Dino
    3.2k
    Kak je na pocetku izvozio onog njihovog tamnoputog crnca na desnoj strani, mislim da covjek jos uvijek gubi tlo pod nogama.

Pjaca mi je u top 3 najdraza igraca svih vremena i kad sam vidio da je ponovno potpisao za nas, nasla mi se jedna radosnica na rubu oka, a danas sam zbog njegovih slaloma ostavio i zadnje decibele glasa na tribini.

Markane, zasluzio si konacno dozivjeti pljesak i navijanje punog stadiona koje nisi mogao dobiti prije 8-9 godina, ali sad smo tu da ti zahvalimo za svaki bicikl kojim nas uveseljavas.

Samo nek ti Bog da zdravlja i da zavrsis karijeru jednog dana u svom klubu.
  • Mali Zeus
    15.5k
    Uz Baturinu igrač utakmice, bio je baš onaj Pjaca otprije 8 godina negdje, zaslužio gol, bilo ga je gušt gledati.
  • sanjinlego
    3.4k
    IMG-1652.gif
    Legenda kaže da se Tomori još uvijek vrti kod korner zastavice;)
  • Keyser Soze
    12k
    Jučer podsjetio na stare dane, utjelovljenje one izreke: "forma je prolazna, klasa je vječna"
  • Omake
    5.3k
    Tomori trebao u Aston Villu, ali Villa jutros naglo odustala. Hahaha, pitam se zbog čega
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.