• Dudu 9
    720
    Nadam se da se nije ozljedio. Bojim se i pomisliti na što bi ličili u derbiju bez njega.
  • Mladi Starac
    285
    Izgledalo je grdo uživo.
    Nadam se da je dobro.
  • Nogo
    7.1k

Nadam se samo da je Markan dobro!
  • Marley
    4.2k
    Znaci ovo je uzivo izgledalo jezivo, protrnula sam. Kad netko sazna sto je, neka javi :meh:

Edit.navodno kaze Fabio da je ok, nista strasno.
  • Keyser Soze
    13.9k
    Maksimirski izvori sada neslužbeno govore kako se doista ne radi o teškoj ozljedi, ali da Pjaca ima oteklinu koja nije zanemariva i pitanje je hoće li biti spreman i zakrpan do sudbonosnog derbija s Hajdukom u HNL-u u nedjelju, koji Dinamo ne smije izgubiti. Ne bi trebao dugo izbivati, no nije isključeno da će ‘visjeti’ za derbi.
  • Ivdzo11
    6.9k
    https://www.instagram.com/stories/talkdinamo/3577431933119287942?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MXV6Nnpsc240OWYxYQ==

Kakav pad Pjace, koljeno skroz savijeno, inace, kakav je on sa tim koljenima, hvala Bogu pa nije puklo
  • Izet Hajrović
    5.4k
    mislim da bi bilo ok da prvo pitaš @sanjinlego za autorska prava. :joke:

Strašno je izgledalo na prvi pogled, sreća da ništa nije puklo.
  • miro
    6.6k
    Uh...ovo je fakat grdo izgledalo
  • El Madrigal
    401

Ne da ne smije izgubiti, nego mora pobijediti
  • Dani Olmić
    1.6k
    Samo da on bude spreman, za ostalo lako
  • rakurs
    1.5k
    https://www.24sata.hr/sport/pjaca-za-24sata-svi-vjerujemo-u-naslov-moj-sin-stalno-je-s-loptom-u-nogama-dobar-je-1038548

Kapetanska traka? Ma to je samo u odsustvu naših pravih kapetana Ademija i Petkovića, tu su još Ristovski i Mišić. Lokomotiva? Oni su zadnjih godina jako dobra momčad, uvijek puna mladih i talentiranih igrača. Igraju dobar, poletan i agresivan nogomet, neće nam biti lako u subotu. Svjesni smo toga, ali nama je jedino bitno povezati nekoliko pobjeda - govori nam Pjaca koji je svjestan kako Dinamo igra čudnu sezonu:

- Da, ovo je baš specifična sezona. U HNL-u nismo na pravoj razini, nismo tamo gdje smo htjeli biti. Naša europska priča je bila nevjerojatno dobra, skupili smo mnogo bodova u novom formatu Lige prvaka, prava je nesreća što nismo prošli dalje. Baš čudna sezona. I dobra i loša. Dobra na europskoj sceni, slabija u HNL-u. Ali, srećom, to stignemo ispraviti. Samo nam treba niz pobjeda.

Definitivno su to zabrinjavajuće, meni čak i malo nestvarne brojke. I zbog takvih rezultata naša HNL sezona ne može biti zadovoljavajuća. Mislim, dobiti jedan od 10 derbija..., premalo. Baš premalo. I sad tu nema prevelike filozofije, ako opet želimo biti prvaci Hrvatske, moramo dobiti sve derbije do kraja. Kratko i jasno.

Sigurno da svi vjerujemo u naslov prvaka. U našoj svlačionici se uvijek prati HNL, uvijek pričamo o HNL-u. I nije sad da smo toliko opterećeni našim konkurentima, da gledamo gdje će tko kiksati, ali HNL se prati. Bez obzira radilo li se o Hajduku i Rijeci ili Istri i Lokomotivi, sve pratimo. Mi moramo misliti na sebe, ako uopće želimo doći blizu priče o naslovu, mi moramo biti dobri. I razmišljati o sebi.
  • Crusades
    16.4k
    Nije mi jasan onaj udarac, umjesto da desno proigra Stojkovića...
  • rioda
    8.7k
    Čini mi se da smo dobili to da Pjaca igra obrambeno jako odgovorno i s puno povratne trke, ali smo time dosta izgubili ofenzivno
  • masacusec
    5.5k
    Jedina pozitivna konstanta u našim redovima kroz čitavu sezonu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.