• zg041
    253
    čulina sudi
  • Ivdzo11
    5.8k
    Ogled u Krešimirovom gradu svojevrsna je uvertira za ‘gradski derbi’ između Dinama i Lokomotive (17.30 sati, Max Sport 1) koji će se igrati na Maksimiru. Glavni sudac te utakmice bit će Ante Čulina (Zagreb), pomoćni suci bit će Anto Marić (Zagreb) i Vinko Podrug (Zagreb), četvrti sudac Zdenko Lovrić (Đakovo), VAR sudac Fran Jović (Zagreb), a AVAR Ivan Vučković (Zagreb).
  • Filip85
    10
    Na DHMZ-u su dijelove subote promjenili sa "umjerene količine" na "znatnu količinu" kiše :/
  • barbax
    268
    Stari moj, ali daj zamisli koji smo mi jadnici u 21. jbnom stoljeću.
    Do sada smo gledali prognozu da procjenimo koliko će ljudi uopće doći na stadion, a sad još moramo strepiti od obične kiše da nam ne potopi teren. Užas u pm.
  • Thor
    25
    Ak bu kisa kak prognoziraju opet bu vodomet i ko bolje nabije kroz naplavinu dobije nadam se da se moze nekaj s terenom napravit da se to izbjegne. A trebalo bi
  • Felip
    365
    Za sada svugdje stoji da će padat uglavnom sutra i u subotu do podne. To nije uopće loša prognoza.
  • NitkoBitan
    23.9k
    Nece se igrat vaterpolo, mi na tribinama necemo pokisnut... bit ce sve ok, prognoza nam ide na ruku :smile:
  • Dinamo-SB
    182
    3-0. Golovi : Kanga,Pjaca,Petković ; Asist: Baturina x2, Stojković
    I onda idemo na reprezentativnu stanku i nastavljamo još jače. Nema predaje i samo fokus maksimalni.
  • skener
    2k
    Iz kupa smo ispali velikim dijelom zbog lošeg terena, nadam se da nam sutra neće presuditi i u prvenstvu.

Ali ovo vani ne izgleda dobro
  • NORTE
    14.1k
    Iz kupa smo ispali velikim dijelom zbog lošeg terena, nadam se da nam sutra neće presuditi i u prvenstvu.

Ali ovo vani ne izgleda dobro
    skener

Sutra će cijeli dan bit suho, od jutra do kraja tekme neće past kap piše.

To su skroz drugačiji uvjeti nego protiv Osijeka.

To što pada sad i padat će cijelu noć nema nikakve veze jer se od jutra do 17:30 stigne izbušit i maknut sve lokve vode s terena, travnjak će se i sam posušit na zraku, a cijeli dan će biti i nešto vjetra.

Travnjak neće biti idealan, ali će bit ok i moći će se normalno igrat po podu.
  • NitkoBitan
    23.9k
    I na famoznoj utakmici protiv Osijeka je teren poceo malo bolje izgledat pred kraj utakmice kad je kisa oslabila, naprosto terenu treba neko vrijeme da upije vodu jer drenaza nije najbolja. Sutra ce skoro cijeli dan bit suho, straha nema... ni za teren ni za publiku na tribinama.
  • Nolifer
    10k
    Nekako prognoziram ovako u 4-2-3-1 sastavu

Nevistić - Ristovski, Theophile, Torrente, Franjić - Mišić - Stojković, Sučić, Baturina, Pjaca - Kanga
  • Dani Olmić
    1.1k
    kaj si prepisal sa sportskih? To bi bila jedina logicna postava sa riletom umjesto rpg-a zbog zutih
  • Nolifer
    10k

Nisam ih otvaral? Nek sam tak razmišljal samo...
  • Dani Olmić
    1.1k
    svaka cast onda na prognozi - i ja mislim da je ovo poprilicno sigurno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.