• zg041
    253
    čulina sudi
  • Ivdzo11
    5.8k
    Ogled u Krešimirovom gradu svojevrsna je uvertira za ‘gradski derbi’ između Dinama i Lokomotive (17.30 sati, Max Sport 1) koji će se igrati na Maksimiru. Glavni sudac te utakmice bit će Ante Čulina (Zagreb), pomoćni suci bit će Anto Marić (Zagreb) i Vinko Podrug (Zagreb), četvrti sudac Zdenko Lovrić (Đakovo), VAR sudac Fran Jović (Zagreb), a AVAR Ivan Vučković (Zagreb).
  • Filip85
    10
    Na DHMZ-u su dijelove subote promjenili sa "umjerene količine" na "znatnu količinu" kiše :/
  • barbax
    268
    Stari moj, ali daj zamisli koji smo mi jadnici u 21. jbnom stoljeću.
    Do sada smo gledali prognozu da procjenimo koliko će ljudi uopće doći na stadion, a sad još moramo strepiti od obične kiše da nam ne potopi teren. Užas u pm.
  • Thor
    25
    Ak bu kisa kak prognoziraju opet bu vodomet i ko bolje nabije kroz naplavinu dobije nadam se da se moze nekaj s terenom napravit da se to izbjegne. A trebalo bi
  • Felip
    365
    Za sada svugdje stoji da će padat uglavnom sutra i u subotu do podne. To nije uopće loša prognoza.
  • NitkoBitan
    23.9k
    Nece se igrat vaterpolo, mi na tribinama necemo pokisnut... bit ce sve ok, prognoza nam ide na ruku :smile:
  • Dinamo-SB
    182
    3-0. Golovi : Kanga,Pjaca,Petković ; Asist: Baturina x2, Stojković
    I onda idemo na reprezentativnu stanku i nastavljamo još jače. Nema predaje i samo fokus maksimalni.
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.