• Nogo
    5.9k
    Screenshot-2025-03-15-16-00-51-341-com-adobe-reader-edit.jpg

Nevistić - Franjić -Torrente - KTC - Ristovski - Mišić - Pjaca - Sučić - Baturina - Stojković - Kanga

Ps: Mudri ni na klupi Lokomotive
  • Droljo
    13.5k
    Pojest ćemo ih
  • ShanKu
    1.5k
    Nwambeben je na klupi, dobro je...
  • NB86
    16.2k
    Puno sporih u zadnjoj liniji, nek nam je Bog na pomoći
  • NVKOD
    3.6k
    Trebalo bi iskopati kad smo zadnji put igrali s istom postavom (izuzev suspenzije RPG-a) dvaput zaredom.

Konstantno mijenjanje u svim linijama, što radi ozljeda, što radi lutanja dovelo je do konfuzije i manjka automatizma / razumijevanja tijekom igre (npr. Rile pošalje u for Mbukua, ali zbog toga što ne igraju stalno skupa, često te lopte završe u bunaru. Slični primjeri vidljivi i na drugim pozicijama).
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Jel je netko primjetio da se KTCa svrsta u puzeve a lik je mozda i nas najbrzi stoper. Cak trci onih famoznih 34 kmh ako se ne varam.
  • E46
    1.2k
    rile ju posalje u bunar iskljucivo zato sto vise ni loptu ne zna dodat, a kamoli ubacit. Mi cemo danas u napadu na toj strani bit totalno beskorisni a Gorican ce izgledat kao prime Messi i pravit budalu od Ristovskog u svakoj kontri ili polukontri, vec kao da gledam. Vise nema krila koje ne moze od tog covjeka napravit budalu pa i ja sad da uđem u kopacke nakon dugo vremena.
  • Boysica
    699
    Danas sekica p...i 3 komada
  • Praskaton
    4k
    Nadam se da je došlo vrijeme za jednu uvjerljivu pobjedu bez stresa.
  • Boysica
    699
    Nemojte puno natipkat da vas uspijem procitat poslje tekme :rofl:
  • Efes Pilsen
    10.3k
    Koji Filipovic je maxsportu u zapisniku? :lol:
  • nwankwo646
    486
    Pa jel moguće da mu trener ne može naredit da digne gaće??
  • mali M
    7k
    jao prestanite više o Kanginim gaćama pa nije mi to jasno! Ako želi izgledati ko znesek sa razvaljenim gaćam boli me briga dok je kao maloprije frajer topčina zagradio, primio i odložio loptu dalje...više me sučić živcira
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.