• Plava stijena
    393
    Ivanušec bi nam bio igrački top, nema prilagodbe, dobar na više pozicija, prekaljen, u najboljim godinama. Ali koliko možemo imati u momčadi igrača koji imaju visoku plaću, malu mogućnost preprodaje za značajan iznos te se još potrebno isprsit za njihovu odštetu?

S obzirom da se nagovještava Mierez za kojim će biti daleko veća potreba u slučaju, sada već izvjesnog, odlaska Petka te Mudražija koji neće doć nit igrat za džabe volio bih radije da se investira u mlađeg igrača tipa Jagušić za dve, dve i pol milje. Čak i da ne uspije u plavom dresu dio novca se može povratit, a da ne govorim plaća bi mu bila među manjima u rosteru.
  • Droljo
    13.4k
    koji imaju visoku plaću, malu mogućnost preprodaje za značajan iznosPlava stijena

Zašto ne razmišljaš na način koliko smo zaradili na oršiću? Koliko je dobio novaca od dinama? Ajmo reći 3 mil za godine dok je bio tu. Za koliko smo ga prodali i koliko nam je donio igrama i golovima u europi i doma.
    Daš ivanušecu 1 mil godišnje i prodaš ga za 3 mil za tri godine. Imao si ga 3 sezone đaba.
  • Plava stijena
    393
    Lijepo bi bilo da je to tako. Oršić je došao za jednu milju, a odšteta za Luku bu najmanje 3,5 do 4,5 milje, a da ne govorimo koliko je veći rizik i varijabilni trošak između njega i nekog tipa Jage.
  • Droljo
    13.4k
    A frende, mora se i uložiti malo...
  • NKDZ86
    3.1k
    Zato kaj ne puši ni ne pije i tu je problem...
  • Ivdzo11
    5.9k
    Ne znam je li tko spominjao prije dva dana u podcastu Kvasina kaze da Petko ima ogromne ponude iz Saudijske Arabije i da on sam ima zelju otici van zaraditi jos koje milione...
  • Dragon1Warrior123
    4k
    Zamjena Petko Mierez i još nam oni nadoplate ako je već to u planu haha
  • Efes Pilsen
    10.3k
    Uhh kad Petko ode otvorit ce se prostor za imaginarne zvjerke gospodina Marica. Jedva cekam da vidim te napadace sto ce stajat u redu doci kad kralja vise ne bude.
  • ElDorado
    2.4k
    Treba razmišljat unaprijed i već sad dogovorit Krivaka. Istice mu ugovor ljeto 2026. Dogovorit ga i ostavit u Loksi. Čabraja u intervjuu kaže da je vec sad nevjerojatan na treninzima.
  • Crni86
    8.9k
    KrivakaElDorado

Da li nam stvarno treba toliki broj igraca s puknutim prednjim kriznim?
  • Izet Hajrović
    4.5k
    Krivak je još jedan u nizu igrača oko kojih se stvori hype na temelju ničega, samo zato što ga se sa 17 godina gurnulo u seniorski nogomet. Šikiću i Čabraji ispadaju bomboni iz usta, dečko leti na terenu, a mi to lijepo pocuclamo. Dečko ne igra skoro godinu dana zbog ozljede križnih i sada ga mi trebamo zakapariti na lijepe oči bez da vidimo kakav će biti nakon ozljede. Ajde to, ali na temelju čega se prije ozljede procijenilo da je to igrač za Dinamo?

U sezonama 21/22 i 22/23 skupio je svega 6 utakmica bez učinka.

Sezona 23/24:

19 utakmica, 10 od prve minute.

1 gol, 1 asistencija.

Točna dodavanja po utakmici: 10.9 (73%)
    Ukupni osvojeni dueli: 2.8(42%)

Ajde neka mi netko objasni kako je na temelju 10 dodavanja po utakmici uspio zaključiti da je to igrač za Dinamo?
  • GOAT
    2.3k
    nevjerojatan na treninzima.ElDorado

Imamo mi vec jednog takvog u obrani :lol:
  • Orc123
    11k
    Cemu gomilanje polomljenih igraca, a gdje cemo sa svojim onda igracima iz skole? Imat cemo opet 20 igraca koji nisu za prvih 11....imas Suntu, Pavica, Vrbancica, Kacavendu, Stojka, Belcara, a di su oni koji tek dolaze....koji ce nam Isus tolki igraci?
  • Droljo
    13.4k
    Ja bih sve igrače kupio. Sveee
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.