Drugo, ucjenjivao je dinamo ove zime i pregovarao za svaki cent i zajebavao i zato i nije došao na posudbu, očito mu nije dinamo toliko važan ili povrat forme, koliko su mu pare važne. — Heisenberg1986
I ako bi ga dovodili natrag lik nebi došao za malo novaca, odnosno za išta manje od najveće plaće u dinamu. — Heisenberg1986
hrabre izjave. Luka igra jako dobro, ali ja ne vidim zasto ne bi bilo mjesta za obojicu. Uz to Ivanusec moze pokriti i lijevo i desno krilo.A stojković je sljedeće sezone bolji igrač nego što je ivanušec ikad bio — Heisenberg1986
znate da Ivanušec nije samo one suze na oproštaju, nego ima povijest điberskog ponašanja prema Dinamu. — Heisenberg1986
Igracki ako se moze vratiti u formu svoje zadnje sezone u dinamu je svakako kapitalac i zasluzuje jednu od najvecih plaća, no to mi je upitno i zato sam to napisao. — Heisenberg1986
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.