• Heisenberg1986
    291
    Ivanušeca ne treba vraćati iz više razloga.

Prvo, ucjenjivao je dinamo ono ljeto za transfer pošto poto, nakon jedne dobre odigrane sezone.

Drugo, ucjenjivao je dinamo ove zime i pregovarao za svaki cent i zajebavao i zato i nije došao na posudbu, očito mu nije dinamo toliko važan ili povrat forme, koliko su mu pare važne.

Treće - uzevši u obzir točku 1 i 2, pitanje je koliko je taj lik psihički stabilan i sposoban igrati, ne bi me čudilo da mu karijera krene jako prema dolje.

Jedini razlog za dovođenje bi bio da uleti umjesto baturine na AMC što mu je najbolja pozicija, no onda bi time štopao Stojkovića, Vrbančića i druge potencijale.

Hvala, ali ne hvala.
  • Efes Pilsen
    10.4k
    Odakle ti druga tocka? Igraci odlaze i vracaju se i to je to, to je nogomet.
    Svi su danas pametniji nego sto su bili tada.
  • Paggini
    42.2k
    Drugo, ucjenjivao je dinamo ove zime i pregovarao za svaki cent i zajebavao i zato i nije došao na posudbu, očito mu nije dinamo toliko važan ili povrat forme, koliko su mu pare važne.Heisenberg1986

Da, brijem da si ovo iskonstruirao u svojoj glavi
  • Facke
    5.5k

Druga tocka ti je potpune kriva. Jedini krivac zakaj nije dosel je Feyenoord. A ne on. Naletilic , Ivanusec i Dinamo su sa Feyenoordom sve dogovorili. Ali je na kraju Feyenoord rekel NE zbog ozljeda u ekipe. A ne ove gluposti. On nije v situacije da bile koga ucjeniva.
  • Crni86
    9.1k
    na kraju se nalazila u ugovoru i otkupna ako se ne varam?

Ako je tako ivanusec se htio vratiti kod nas dugorocno, na kraju svatko grijesi, ljudi smo.
  • Heisenberg1986
    291
    ok dečki, vi znate što znate, ja znam što znam, neću vam sigurno iznositi otkud mi to. Razlog na kraju je Feyenoord i ucjena je mozda kriva rijec, prava izraz je ciganjenje. Da se nije ciganio i jebo oko svakog eura bi možda došao ranije, u onom periodu kad su vratili igrača s posudbe.

I ako bi ga dovodili natrag lik nebi došao za malo novaca, odnosno za išta manje od najveće plaće u dinamu. A stojković je sljedeće sezone bolji igrač nego što je ivanušec ikad bio
  • Crni86
    9.1k
    I ako bi ga dovodili natrag lik nebi došao za malo novaca, odnosno za išta manje od najveće plaće u dinamu.Heisenberg1986

Pa normalno kada ga dovodis kao kapitalca. Sigurno nece doc za 300 keka.

A stojković je sljedeće sezone bolji igrač nego što je ivanušec ikad bioHeisenberg1986
    hrabre izjave. Luka igra jako dobro, ali ja ne vidim zasto ne bi bilo mjesta za obojicu. Uz to Ivanusec moze pokriti i lijevo i desno krilo.
  • Heisenberg1986
    291
    Igracki ako se moze vratiti u formu svoje zadnje sezone u dinamu je svakako kapitalac i zasluzuje jednu od najvecih plaća, no to mi je upitno i zato sam to napisao. Karakterno jako upitan lik.

Nije hrabra izjava jer Ivanušec je odigrao jednu dobru sezonu za dinamo, specifičan je jer je prespor za krilo, a malen za veznog, najbolja pozicija mu je AMC koje gotovo da i nema u modernom nogometu. Mogli bi igrati obojica naravno, no pitanje je oko koga želiš graditi igru i momčad. Ono što bi moglo biti dobro je da je dinamu ivanušec plafon pa ostane tu 5 sezona kao nositelj ekipe.

Ne znam ni sam zašto sam se uvukao u ove razgovore, htio sam samo napisati da znate da Ivanušec nije samo one suze na oproštaju, nego ima povijest điberskog ponašanja prema Dinamu.
  • Crni86
    9.1k
    znate da Ivanušec nije samo one suze na oproštaju, nego ima povijest điberskog ponašanja prema Dinamu.Heisenberg1986

To vec znamo, ne sekiraj se. Pisalo se vec o tome ovdje. Ali kao sto sam napiso, svatko je covjek i grijesi. Ako je bila opcija otkupa kroz posudbu, znaci da se htio vratiti za stalno i da je shvatio da je pogrijesio.

Igracki ako se moze vratiti u formu svoje zadnje sezone u dinamu je svakako kapitalac i zasluzuje jednu od najvecih plaća, no to mi je upitno i zato sam to napisao.Heisenberg1986

To je rizik svakog posla. Moze on ko stojke potrgat prednje krizne drugu tekmu pa da ga nema godinu dana. Ima xy faktora koji utjecu na rizik posla.
  • emreli21
    218
    srećom da te se nista ne pita, kad si toliko gluposti i netočnih informacija tu naveo...
  • Teofil Kateran
    2.1k
    Ivanušec bi definitivno bio pojačanje, može igrati više pozicija, a nikome ne bi kočio razvoj jer ima dovoljno vremena da svi dobiju minute. Sada je počeo igrati u Feyenoordu, ali čini se da se Van Persieju ne sviđa zbog nekih stvari i možda bi bilo prostora dovesti ga dugoročno na ljeto.

Lako moguće da će dobiti neke izdašnije ponude il ponude iz slabijih klubova liga 5, ali mislim da bi njemu isto u interesu trebalo biti vratiti se ovdje jer je i njemu ovdje vjerojatno najbolji put nazad do reprezentacije.
  • emreli21
    218
    nije bilo otkupne.
  • Izet Hajrović
    4.7k
    bila je, rekao je Naletilić u podcastu.
  • emreli21
    218
    moze reci sta zeli, i bara puno toga nasere u podcastu pa nije istina. nije bilo klauzule.
  • Facke
    5.5k
    Bilo je otkupne decki. To sme sad vec vise put napisali.
    Celi transfer / posudba je bila dogovorena. Da se Feyenoordu nije ozledile tolko igraca Ivanusec bi bil nas igrac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.