• Heisenberg1986
    588
    Igracki ako se moze vratiti u formu svoje zadnje sezone u dinamu je svakako kapitalac i zasluzuje jednu od najvecih plaća, no to mi je upitno i zato sam to napisao. Karakterno jako upitan lik.

Nije hrabra izjava jer Ivanušec je odigrao jednu dobru sezonu za dinamo, specifičan je jer je prespor za krilo, a malen za veznog, najbolja pozicija mu je AMC koje gotovo da i nema u modernom nogometu. Mogli bi igrati obojica naravno, no pitanje je oko koga želiš graditi igru i momčad. Ono što bi moglo biti dobro je da je dinamu ivanušec plafon pa ostane tu 5 sezona kao nositelj ekipe.

Ne znam ni sam zašto sam se uvukao u ove razgovore, htio sam samo napisati da znate da Ivanušec nije samo one suze na oproštaju, nego ima povijest điberskog ponašanja prema Dinamu.
  • Crni86
    25.1k
    znate da Ivanušec nije samo one suze na oproštaju, nego ima povijest điberskog ponašanja prema Dinamu. — Heisenberg1986

To vec znamo, ne sekiraj se. Pisalo se vec o tome ovdje. Ali kao sto sam napiso, svatko je covjek i grijesi. Ako je bila opcija otkupa kroz posudbu, znaci da se htio vratiti za stalno i da je shvatio da je pogrijesio.

Igracki ako se moze vratiti u formu svoje zadnje sezone u dinamu je svakako kapitalac i zasluzuje jednu od najvecih plaća, no to mi je upitno i zato sam to napisao. — Heisenberg1986

To je rizik svakog posla. Moze on ko stojke potrgat prednje krizne drugu tekmu pa da ga nema godinu dana. Ima xy faktora koji utjecu na rizik posla.
  • emreli21
    457
    srećom da te se nista ne pita, kad si toliko gluposti i netočnih informacija tu naveo...
  • Teofil Kateran
    4.1k
    Ivanušec bi definitivno bio pojačanje, može igrati više pozicija, a nikome ne bi kočio razvoj jer ima dovoljno vremena da svi dobiju minute. Sada je počeo igrati u Feyenoordu, ali čini se da se Van Persieju ne sviđa zbog nekih stvari i možda bi bilo prostora dovesti ga dugoročno na ljeto.

Lako moguće da će dobiti neke izdašnije ponude il ponude iz slabijih klubova liga 5, ali mislim da bi njemu isto u interesu trebalo biti vratiti se ovdje jer je i njemu ovdje vjerojatno najbolji put nazad do reprezentacije.
  • emreli21
    457
    nije bilo otkupne.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    bila je, rekao je Naletilić u podcastu.
  • emreli21
    457
    moze reci sta zeli, i bara puno toga nasere u podcastu pa nije istina. nije bilo klauzule.
  • Facke
    9.1k
    Bilo je otkupne decki. To sme sad vec vise put napisali.
    Celi transfer / posudba je bila dogovorena. Da se Feyenoordu nije ozledile tolko igraca Ivanusec bi bil nas igrac.
  • Plava stijena
    755
    Ivanušec bi nam bio igrački top, nema prilagodbe, dobar na više pozicija, prekaljen, u najboljim godinama. Ali koliko možemo imati u momčadi igrača koji imaju visoku plaću, malu mogućnost preprodaje za značajan iznos te se još potrebno isprsit za njihovu odštetu?

S obzirom da se nagovještava Mierez za kojim će biti daleko veća potreba u slučaju, sada već izvjesnog, odlaska Petka te Mudražija koji neće doć nit igrat za džabe volio bih radije da se investira u mlađeg igrača tipa Jagušić za dve, dve i pol milje. Čak i da ne uspije u plavom dresu dio novca se može povratit, a da ne govorim plaća bi mu bila među manjima u rosteru.
  • Droljo
    32.5k
    koji imaju visoku plaću, malu mogućnost preprodaje za značajan iznos — Plava stijena

Zašto ne razmišljaš na način koliko smo zaradili na oršiću? Koliko je dobio novaca od dinama? Ajmo reći 3 mil za godine dok je bio tu. Za koliko smo ga prodali i koliko nam je donio igrama i golovima u europi i doma.
    Daš ivanušecu 1 mil godišnje i prodaš ga za 3 mil za tri godine. Imao si ga 3 sezone đaba.
  • Plava stijena
    755
    Lijepo bi bilo da je to tako. Oršić je došao za jednu milju, a odšteta za Luku bu najmanje 3,5 do 4,5 milje, a da ne govorimo koliko je veći rizik i varijabilni trošak između njega i nekog tipa Jage.
  • Droljo
    32.5k
    A frende, mora se i uložiti malo...
  • NKDZ86
    10.2k
    Zato kaj ne puši ni ne pije i tu je problem...
  • Ivdzo11
    11.1k
    Ne znam je li tko spominjao prije dva dana u podcastu Kvasina kaze da Petko ima ogromne ponude iz Saudijske Arabije i da on sam ima zelju otici van zaraditi jos koje milione...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.