• prefontaine
    1.4k
    Evo jedno nepopularno.
    Dinamu ne treba Ivanušec!
  • Droljo
    13.3k
    Ma šta će nam kvalitetan igrač u naj boljim godinama...
  • Efes Pilsen
    10.2k
    Ivanusecu vise treba Dinamo nego sto je on Dinamu potreban. Sto prica ide dalje to je jasnije da je tako, 2 trenera vrte istu pricu, ne o kvaliteti nego o psihickom stanju.
    Hrvatski reprezentativac dostupan za minimalno posudbu u zimskom prijelaznom roku, a konkretne ponude i interesa nema. U veci klub od Feyenoorda nema sanse da ce otic, pa oni u situaciji kad im fali pola ekipe igraju s juniorima umjesto njega, u slabijem klubu ce mu jebat mater na prvu losu jer ce bit najplaceniji igrac.
    Orsic i Ivanusec su se zajebali forsanjem odlaska iz kluba i to se sad vidi.
    Da se razumijemo, ja bi ga uzeo jer kad / ako se u glavi poslozi moze biti prevaga kakvu trebamo, a to je lakse uz maminu juhicu.
  • marcio amoroso
    40.3k
    Ja najiskrenije ne mogu razumjeti hejt prema Ivanušecu. Dečko je odigrao pošteno za klub, donio nam brdo dobrih utakmica, golova, na kraju krajeva i solidan novac, a tu ga se hejta kao nekog tovara.
  • NB86
    16.1k

A svrsava se na mudraziju i takvu hnl buraniju koja bi izgledala ko kalik u hajduku nakon gorice, ljudi ne shvacaju da je dinamo druga razina nogometa i da sto puta vise vrijedi jedan ivanusec koji se na njoj dokazao nego uzet 5 hnl poluigraca, al jebiga oni su navuceni na transfere i da se vrti
  • Marley
    3.2k
    Ja nisam odmah znala za detalje njegovog odlaska, o kojima se kasnije pricalo. Mislim na ono da je toliko silno forsirao otici, spominjale su se i ucjene bojkotom ako mu se ne dozvoli itd. Naravno, AKO je to sve istina, mozda su i samo price. Ali moram priznati da mi se nakon toga, srozala slika o njemu poprilicno.
    No sad, sto je tu je, on se svakako zeznuo... ako moze pomoci on nama, a mi njemu, zasto ne? Pod uvjetom da mu to nije ocajnicki potez jer nema drugih opcija. Ako ce on gledati na povratak kao nastavak svog neuspjeha, tesko da ce se moci psihicki dignuti i biti koristan.
    A ako stvarno ima zelju i volju doci i moze se brzo sredit, super!
    Samo moje razmisljanje na temu Ivanusec.
  • thomas22
    300
    Ma nije on nista forsirao nego ljudi oko njega...malo se njega pitalo u životu
  • Olmic
    4.2k
    on je forsirao, njegov tata to pricao prosle godine kad sam bio na Vz-Dinamo

Doslovno je rekao ako me ne pustite necu igrat vise
  • Patak
    3.1k
    Treba gledati je li njegov povratak u interesu Dinama, a ne je li netko nešto forsirao prije koju godinu. U najboljim je nogometnim godinama i treba ga vratiti ako se može
  • Droljo
    13.3k
    Dečko prekjučer igrao 75 minuta kod intera u uzvratu 1/8 lige prvaka...
  • Dani Olmić
    1.1k
    Ja bi recimo bez razmisljanja uzo prije jednog Ivanuseca nego tri Mudrazije a pojedinci nek misle sta hoce
  • Jos-Optimus
    4.7k
    Ma koje su to glupe rasprave, da netko može pomisliti da Ivanušec nama ne treba...pa da ga imamo samo od polusezone bi sad bili prvi na tablici. Ja bih, ako Kule ode, popričao sa Santinijem i vidio koliko još ima želje u njemu, pa frajer bi za HNL bio backup iz snova, općenito super rješenje za 3. napadača
  • Hrc-Vg
    600
    Pa kaj nije dogovoren mali Grgić iz Sturma?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.