• Izet Hajrović
    5.7k
    Možda bih dodao Pršira, ali tu se nadam ambicioznijem rješenju ipak.Paggini

Meni je Pršir dobra opcija, ali on ima problema s kralješkom zbog kojeg je pauzirao do sada i obnovio ne tu ozljedu i vjerojatno ga nema do kraja sezone tako da se ne isplati kupovati igrača koji ima problem s takvom ozljedom. I da, svakako bih gledao tu ambiciozniju opciju za prvih 11, ne mora biti nužno mlad igrač, čak bih tu doveo nekoga kao Razvan Marin koji može pružiti još barem 3 godine vrhunskog nogometa.

Jagušić bi bio ok transfer s cijenom do 2 mil., nije još definiran pozicijski, mislim da se može koristiti na više pozicija. Financije ne bi trebale biti problem, jednostavno ne otkupimo Belcara i te novce potrošimo na Jagušića.
  • Droljo
    18.4k
    Malo prebanalno gledaš na "dovođenje igrača iz Lokomotive", kad se u obzir uzme koliko smo od njih uzimali i za koliko smo prodavali dalje.Paggini
    I ti isto. 99% tih igrača je prošlo našu školu i mi smo ih parkirali u lokomotivu.

Jagušić bi bio ok transfer s cijenom do 2 mil.Izet Hajrović

Do 1 mil i nekih 20-25% od budućeg transfera. Zašto bi samo mi riskirali?
  • E46
    1.6k
    Napad Pjaca Mierez Florutz izgleda bas bezobrazno..

I iza Ivanusec umjesto Baturine..
  • Laugreano
    4.4k
    Florutz-stojkovic-ivanusec-pjaca
    Mierez

Ne zvuci lose
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Na temelju cega i otkud se odjednom pojavljuje Ivanusec opet? Ili su to samo zelje pojedinaca?
  • rioda
    9.1k
    Koliko je realno da dođe Ivanušec? Posudba ove zime je bila realna opcija, ali mislim da će na ljeto moguć biti jedino transfer, pa dosta ovisi o tome koliko će Feyenoord tražiti... Ne vjerujem da će to biti manje od 4-5 milijuna, a pitanje je hoće li i kod njega biti volje za povratkom.
  • rakurs
    1.6k
    Meni Ivanušec djeluje kao da je nekoj mentalnoj blokadi, evo neki dan Van Persie (novi trener) veli da Ivanušecova kvaliteta uopće nije upitna, ali da su psihičko i fizičko stanje ipak nešto drugo.

Sjećam se da je i bivši trener Priske u rukavicama govorio slično tako da mi se čini da mu nije dobro tamo. Mislim da će na ljeto sigurno ići iz Nizozemske i da je svjestan da bi se u Dinamu mogao vratiti u formu i biti važan igrač.

Kažem, to je neki moj dojam, mislim da njegove igre variraju o tome kako se osjeća i dosta ovise o psihološkom stanju, a ako ode u neki Lecce, teško da će se išta popraviti u odnosu na Feyenoord.

Moj dojam je da je itekako moguće da dođe na ljeto, mislim i da bi on za to bio zagrijan, jedino je pitanje novaca koje bi morali dati Nizozemcima...
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Ima ugovor do 2028., TM vrijednost mu je 6 milijuna. S obzirom da jos ne znamo sta ce biti s LP, novcanim fondom i prvenstvom, a imamo Pjacu, Stojkovica ne vidim nas bas u situaciji da cemo ga tako lako dovesti, pa ovaj prijelazni rok smo se natezali za Kangu i slicne a ni njega nismo uspjeli dovest na posudbu.
  • skener
    4.8k
    Na temelju cega i otkud se odjednom pojavljuje Ivanusec opet? Ili su to samo zelje pojedinaca?BornaPŽ1986

Utakmice su sad jednom tjedno, a norma se mora ispuniti pa ajmo malo nabacivati imena jer to je uvijek klikano.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Utakmice su sad jednom tjedno, a norma se mora ispuniti pa ajmo malo nabacivati imena jer to je uvijek klikano.skener

Stvarno ne vidim neku sansu, nece ga Feyenoord dati dzaba osim ako cemo platit koliko treba a sto sumnjam ili eto u najbolju ruku probat posudbu po drugi put.
  • vjeko1701
    16.5k
    Sve ovisi o interesu. Ako ga možemo dobiti na posudbu uz otkup do 3.5M. Zašto ne. Al sumnjam da neće imati bolje ponude za njega.
  • Sajla
    10.6k
    možda nam Feyenoord još duguje neke rate, pa ako se toga odreknemo i platimo neku siću...
  • Omake
    10.4k
    moguće. Ako je bilo dio odmah, a ostalo kroz 3 ili 4 rate onda su nam vjerojatno još dužni 2,5-4 milje
  • Droljo
    18.4k

Al moramo probat. I ti naši bivši igrači koji se nisu snašli moraju dolazit nazad kako god. A ne da idu po turskama, belgijama i sl. u slabije klubove od nas za 100-200k više godišnje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.