• NitkoBitan
    23.9k
    Tako je, jos pored igraca Lokomotive i Slaven Belupa uzet jos ponekog pokemona iz Gorice i Varazdina i ne treba se ni igrat iduca sezona jer se zna tko ce bit prvak, majko mila... A da ne govorim o Ligi prvaka ili Europskoj ligi, tu ocekujemo sa Mudrazijom i Jagusicem proljece u Europi bez vecih problema.
  • Zagreb1992
    2.1k
    Mudražija je igrač za HNL i to je to ..nije pojačanje nego samo rotacijski igrač i to je to
  • San Lorenzo
    19k

Hnl je naša budućnost, nemam očekivanja da ćemo mi ubosti neku zvjer iz Kolumbije, Konga ili Obale Bjelokosti za malo novca nakon ovakve sezone.
  • Paggini
    40.7k

Mislim, razumijem što želiš reći, ali uzimanje mladih potentnih igrača u HNLu je uvijek bio recept za budućnost Dinama. I kad smo kod toga, meni je Jagušić ove sezone pokazao u nekom širem rasponu utakmica konzistentnije predstave nego Šotiček prošle godine, a ima tek 19 godina.

Možda nema tih jednu ili dvije utakmice gdje je bio granično savršen kao Šotiček protiv Rijeke naprimjer, ali nema ni amplitude kao on, odnosno, taktički je zreliji nego Šotiček, barem po mome mišljenju što sam gledao Slaven ove sezone.

Mislim da bi, uz normalnu naknadu Slavenu, to morao biti modus operandi svake sezone - uzimati klince koji igraju i za koje se procijeni da će za godinu, dvije, tri držati Dinamo i prodati se za 10-15 milijuna eura, a mislim da bi Jagušić mogao biti takav igrač.

Osobno za dovođenje Mudražije nisam, ali naš je dečko, sumnjam da će imati suludi ugovor kao Mmaee recimo, a ima tu dozu pozitivne ludosti da izmisli neki kurac iz ničega kad je u formi, što nama nasušno fali očito jer svaki gol nam je muka kao porađanje blizanaca od 5 kila kroz maternicu kineskinje od 150cm. Tako da ajde, iz te perspektive mogu shvatiti transfer.

Znači planira se transfer klinca od 19 godina iz naše škole, koji igra zreli nogomet i besplatan transfer na korektan ugovor jednog od najuzbudljivijih igrača HNLa i uz to - dinamovca. Oba slučaja su mi no braineri, a Mierez mi je mokri san godinama već.

Skraćeno - za milijun eura mi ne možemo dovesti potencijal kao što je Jagušić, a ne možemo ni dovesti na ugovor od, recimo, 400k i besplatan transfer igrača koji je u formi kao Mudražija i koji voli Dinamo, uz to.

Možda bih dodao Pršira, ali tu se nadam ambicioznijem rješenju ipak.

Malo prebanalno gledaš na "dovođenje igrača iz Lokomotive", kad se u obzir uzme koliko smo od njih uzimali i za koliko smo prodavali dalje. Rekao bih da nam je ratio uspješnih i neuspješnih kupovina s Loksom odličan, kad se sve podvuče.
  • Izet Hajrović
    4.5k
    Možda bih dodao Pršira, ali tu se nadam ambicioznijem rješenju ipak.Paggini

Meni je Pršir dobra opcija, ali on ima problema s kralješkom zbog kojeg je pauzirao do sada i obnovio ne tu ozljedu i vjerojatno ga nema do kraja sezone tako da se ne isplati kupovati igrača koji ima problem s takvom ozljedom. I da, svakako bih gledao tu ambiciozniju opciju za prvih 11, ne mora biti nužno mlad igrač, čak bih tu doveo nekoga kao Razvan Marin koji može pružiti još barem 3 godine vrhunskog nogometa.

Jagušić bi bio ok transfer s cijenom do 2 mil., nije još definiran pozicijski, mislim da se može koristiti na više pozicija. Financije ne bi trebale biti problem, jednostavno ne otkupimo Belcara i te novce potrošimo na Jagušića.
  • Droljo
    13.2k
    Malo prebanalno gledaš na "dovođenje igrača iz Lokomotive", kad se u obzir uzme koliko smo od njih uzimali i za koliko smo prodavali dalje.Paggini
    I ti isto. 99% tih igrača je prošlo našu školu i mi smo ih parkirali u lokomotivu.

Jagušić bi bio ok transfer s cijenom do 2 mil.Izet Hajrović

Do 1 mil i nekih 20-25% od budućeg transfera. Zašto bi samo mi riskirali?
  • E46
    1.2k
    Napad Pjaca Mierez Florutz izgleda bas bezobrazno..

I iza Ivanusec umjesto Baturine..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.