• Dragon1Warrior123
    4.5k
    Nije ponudio ugovor, a mali igra za kadete i juniore... Moš mislit.
  • Zg123
    2.1k
    Pa izgleda nama ne treba sd kad se vec dogovaraju neki igraci
  • keppi
    422
    Ako ode Baturina.....zašto ne i Mudražija i Vidović. Mislim da je Dinamo idealna sredina za Vidovića i nigdje nije tako dobro funkcionirao kao kod nas. Mudražija pretpostavljam nije preskup. Sigurno da ima i mana, ali dajmo mu šansu...ipak je pokazao i dosta dobrih stvari.
    Samo se nadam da se u subotu neće baš "pokidati" na terenu kao dosada....neka se čuva za neke druge protivnike.
  • tp1997
    1.7k
    Srećom nema više Marića da u pregovorima objasni Mierezu da dok je Petković tu nitko drugi ne smije biti prvi napadač
  • Toni90d
    1.9k
    Za sve transfere nam prvo treba SD, nek on slaže momčad.

Jedini razlog zašto bi želio Mudraziju u ekipi, jer će nam sljedeće sezone faliti igrača koji znaju šta je Dinamo i kako se odnosi prema tom dresu. Mi nismo čisto profesionalni klub kao Mainz, Hoffenheim, RB Leipzig/Salzburg, mi smo klub koji ima emociju, gdje poraz boli, a pobjeda nad rivalom te lansira u ekstazu.

Nama treba SD koji će upariti emociju Ademija, Mudrog sa profesionalnoću KTC-a i RPG-a, na primjer.

Najbolji primjer odnosa u pristupu nogometu je Njemačka reprezentacija, ne može me nitko uvjeriti da oni nemaju igrače za polufinale SP/EP, imaju puno boljih pojedinaca od nas, ali naši igrači kad obuku dres reprezentacije, dobiju dodatnu snagu, dok je prirodnim i naturaliziranim Njemcima taj dres samo jedan posao, jer su izgubili ponos (zašto i kako nije tema)

Zato želim u Dinamu da budemo kao naša reprezentacija, možda kvalitetom ne najbolja, ali to srce pod tim dresom nadoknađuje ostalo.
  • Droljo
    18.4k

Ktc se trudi od kad je došao. Moraš dovesti takve igrače. Koji ginu za ekipu. Ime dinamo može samo hrvatskim igračima nešto značiti.
  • Toni90d
    1.9k

Nisam ništa loše rekao protiv njega, dapače on je najpozitivniji primjer, takve igrače treba dovoditi a ne Mmaee i slične.
    Ali 11 KTC-a opet nije dobro, tu mora postojati balans.
  • dd29
    760
    Mudri je baš igrač kakav nam treba
    Igrač s klupe koji uvijek može preokrenut utakmicu, barem u hnl-u, vezni koji zna zabit iz drugog plana, dinamovac, a nije neka umišljena zvijezda da bi se nešta bunio zbog minutaže

Samo naprijed mudri
  • Mali dioničar
    17.7k
    Za trenera si htio Preleca, koji je porušio brojne negativne rekorde u Danskoj.
    Jedini u povijesti lige je upisao 10 poraza u prvih 10 kola, a u međuvremenu ispao i iz Kupa od četvrtoligaša, koji je dva mjeseca ranije bio petoligaš.
    Krizy

Vejle je zadnji u prvoj ligi Danske s Prelecom ili bez njega.

Bez imakve potrebe za preuveličavanjem njegovih trenerskih dometa, Prelec je sa Vejleom OSVOJIO drugu dansku ligu, a to što u prvoj ligi klub nije konkurentan može se zahvaliti činjemici da vlasnici ne žele investirati ništa, dapače klub je praktički na prodaju.

Ista bi se stvar dogodila Careviću u Šibeniku - nakon osvajanja druge lige ispao bi iz prve lige iduće sezone jer vlasnici ne žele uložiti kune u klub.

Jel zbog toga Carević loš trener?
  • telekineza
    107
    Po meni dovođenje Miereza će biti velika greška i neće tu Dinamo proći dobro. Nije mi se sviđao ni kad je bio u Osijeku, ne sviđa mi se niti dalje. On je isto tip igrača koji može odigrati pola sezone bez da zabije gol. Ne želim da je u Dinamu prvi napadač koji je imao dvije dobre sezone, a imat će 28 godina kada potpiše ako potpiše. Ne zanima me koliko trči i kakav presing radi. Dinamu u zadnjih par godina je problem što mu napadači ne zabijaju golove i to se treba promijeniti jer je lakše pronaći napadača koji zna zabit gol, nego naći 2 krila koji će svaki zabit 15+ golova da iskompenziraju napadača koji trči i radi presing, a za svaki gol se treba pomolit i zapalit kamion svijeća i žrtvovat pet djevica. Takvog igrača su kupili sad i imaju ga u Kangi.
  • Jaja
    26
    Kako ne volim kad ljudi selektivno gledaju na situacije zato jer im tak pase za njihov stav. Nece rec da je izborio opstanak prosle sezone s najmanjim budetom u ligi. Nece rec da se ekspresno vratio u prvu ligu osvojivsi jaku drugu dansku ligu. Nece rec da kad ih je preuzeo prve sezone u beznadnoj sizuaciji skoro izborio opstanak. Al ce rec da je ove sezone porusio negetivne rekorde. Uz to ce zanemarit cinjenicu da su neambiciozni vlasnici rasprodali najbolje igrace i doveli neadekvatne zamjene. Ne zelim rec da je Prelec u ovom trenutku trener za Dinamo, al mislim da bi bio sjajna opcija za Osijek. Ako bi se tamo iskazao ne vidim razlog da ne bude trener Dinama jer mislim da ima potencijal za to. Tako da gospon @Krizy veliki palac dolje od mene za vas.
  • Filip85
    327
    Sta je sa ovim?Ivdzo11

Još jedno bušenje Dinama od strane Yu-medija...
  • Krizy
    58.9k

Prvi u povijesti lige startao s 9 poraza + 1 u kupu
    0-0-10 7-25

Nakon njega imaju skor 2-4-6 15-24 i deveti su od 12 momčadi u tome razdoblju.

Neka nastavi raditi pa možda nekad i bude kandidat, ali Mihaljević i još netko su ga spominjali kao osobu koja bi nas sada trebala preuzeti.

Ako bi se tamo iskazao ne vidim razlog da ne bude trener Dinama jer mislim da ima potencijal za to. Tako da gospon Krizy veliki palac dolje od mene za vas.Jaja

Pa očito imaš mišljenje kakvo i ja, da trenutno nije trener za Dinamo. Kada skupi iskustvo vjerujem da bi mogao biti.
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    ja prelec i njegov rd poznajem bolje od mnogih jer sam imao priliku gledati sve utakmice . Oni su imali bolju gol razliku i od 5.plasirane momčadi iako su gubili. Niko ih nije dobio barem tad više od gola razlike. Jednostavno peh. Osigurao opstanak sa najmanjim Budgetom kad su ga svi otpisali. Ove sezone kako loš početak ali to je bilo očekivano. I nakon svega meni jako drag kao osoba je dao ostavku,moralan čin. Molili su ga ,nagovarali da ostane ali on je rekao da više nema ideju kako pokrenuti momčadi da je to moralan čin i da neko drugi pokuša pokrenuti momčad
    Jakir nakon 9 komada od Bayerna nikad nije ni pomislio dat otkaz. Od tada mi je pao u očima . Prelec možda sad nije trener za dinamo ali u budućnosti sam siguran da će biti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.