• Jaja
    22
    Kako ne volim kad ljudi selektivno gledaju na situacije zato jer im tak pase za njihov stav. Nece rec da je izborio opstanak prosle sezone s najmanjim budetom u ligi. Nece rec da se ekspresno vratio u prvu ligu osvojivsi jaku drugu dansku ligu. Nece rec da kad ih je preuzeo prve sezone u beznadnoj sizuaciji skoro izborio opstanak. Al ce rec da je ove sezone porusio negetivne rekorde. Uz to ce zanemarit cinjenicu da su neambiciozni vlasnici rasprodali najbolje igrace i doveli neadekvatne zamjene. Ne zelim rec da je Prelec u ovom trenutku trener za Dinamo, al mislim da bi bio sjajna opcija za Osijek. Ako bi se tamo iskazao ne vidim razlog da ne bude trener Dinama jer mislim da ima potencijal za to. Tako da gospon @Krizy veliki palac dolje od mene za vas.
  • Filip85
    7
    Sta je sa ovim?Ivdzo11

Još jedno bušenje Dinama od strane Yu-medija...
  • Krizy
    53.6k

Prvi u povijesti lige startao s 9 poraza + 1 u kupu
    0-0-10 7-25

Nakon njega imaju skor 2-4-6 15-24 i deveti su od 12 momčadi u tome razdoblju.

Neka nastavi raditi pa možda nekad i bude kandidat, ali Mihaljević i još netko su ga spominjali kao osobu koja bi nas sada trebala preuzeti.

Ako bi se tamo iskazao ne vidim razlog da ne bude trener Dinama jer mislim da ima potencijal za to. Tako da gospon Krizy veliki palac dolje od mene za vas.Jaja

Pa očito imaš mišljenje kakvo i ja, da trenutno nije trener za Dinamo. Kada skupi iskustvo vjerujem da bi mogao biti.
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    ja prelec i njegov rd poznajem bolje od mnogih jer sam imao priliku gledati sve utakmice . Oni su imali bolju gol razliku i od 5.plasirane momčadi iako su gubili. Niko ih nije dobio barem tad više od gola razlike. Jednostavno peh. Osigurao opstanak sa najmanjim Budgetom kad su ga svi otpisali. Ove sezone kako loš početak ali to je bilo očekivano. I nakon svega meni jako drag kao osoba je dao ostavku,moralan čin. Molili su ga ,nagovarali da ostane ali on je rekao da više nema ideju kako pokrenuti momčadi da je to moralan čin i da neko drugi pokuša pokrenuti momčad
    Jakir nakon 9 komada od Bayerna nikad nije ni pomislio dat otkaz. Od tada mi je pao u očima . Prelec možda sad nije trener za dinamo ali u budućnosti sam siguran da će biti
  • Mali dioničar
    17k
    Prvi u povijesti lige startao s 9 poraza + 1 u kupu
    0-0-10 7-25

Nakon njega imaju skor 2-4-6 15-24 i deveti su od 12 momčadi u tome razdoblju.

Neka nastavi raditi pa možda nekad i bude kandidat, ali Mihaljević i još netko su ga spominjali kao osobu koja bi nas sada trebala preuzeti.
    Krizy

Kakve to ima veze?

Stavljaš brojke bez ikakvog konteksta kao da su svi treneri Rudeša ili TŠK Topolovca bili idioti jer su imali očajan skor u hrvatskoj ligi.
  • Krizy
    53.6k

Trener koji je došao iza njega ima solidan rezultat.
    Tvoja riječ je da je idiot, moj zaključak je da nije trener za Dinamo, što ne znači da neće biti nakon što skupi iskustvo.
  • Mali dioničar
    17k
    Tvoja riječ je da je idiot, moj zaključak je da nije trener za DinamoKrizy

Ne seri da sam rekao da je idiot. To ti je klošarski potez na kvadrat.

Rekao si ne samo da nije trener za Dinamo nego da je oborio negativne rekorde Danske lige bez da si rezultat stavio u kontekt i bez da si napomenuo da je prije toga osvojio drugu ligu.

I sam je dao otkaz iako je mogao brati lovu još 18 mjeseci i uzeti otpremninu.
  • E46
    1.2k
    sve floskule i nebuloze, itekako je bitan presing koji mierez radi i to nam je prijeko potrebno uz dobro desno krilo naravno. Mierez ne mora ni dat gol na utakmici nek oduzme loptu u pritisku odigra, glavom je savrsen. Mierez APSOLUTNO DA, bili bi ludi kada ga ne bi uzeli, kao i Selahija.
  • Krizy
    53.6k

Pa prvi u povijesti je startao s 10 poraza.
    To je činjenica, nisam ju ja izmislio.
    Naravno da trenutno nije trener za Dinamo.

Nisam ni ja spomenuo riječ idiot, pa si ju povezao s mojim upisom.
    Ovo ostalo neka je tebi na čast, hvala na lijepim riječima.
    Živio mi.
  • Zg123
    1.4k
    Po meni je veci problem Preleca njegov defanzivni nogomet i vodio je ekipe ciji je cilj borba za opstanak. Vidjet cemo kako ce se snaci u Sloveniji ako preuzme Koper gdje bi se trebao boriti za 3 mjesto
  • Nogo
    5.8k
    Mudražija, Mierez, Jagušić...
    Ja ne znam šta će nam sportski direktor?! :lol:

Ugl.bilo bi dobro da se dovede netko da riješi viškove, izbalansira redove i uz smjer dovođenja i pojačanja nitko nam neće biti ravan!
  • Praskaton
    4k
    Jedva čekam prijelazni rok :lol: Ne možeš ne volit to razdoblje
  • skener
    2k
    Klasični dupli pas Olivari-Škegro
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.