• jedan u nizu
    12.2k
    https://www.facebook.com/share/r/1BKCU29pxU/

Ne mogu/ne znam staviti video, pa ovako link na fb.

Meni bi ovo bilo fora vidjeti kod nas. Postaviti senzore za decibele pa ovako na nekim utakmicama vidjeti gdje i kada smo bili najglasniji.

Cak mozes i na kraju sezone reci na kojoj utakmici je bilo najbolje navijanje :sweat:
  • NitkoBitan
    23.9k
    Gdje ces to na nasem stadionu, pa akustika je nikakva...

Ali zato dobra ideja za futsal Dinamo u Ciboni, moglo bi se testirat vec na finalu kupa :grin:
  • jedan u nizu
    12.2k

Mislio sam na novi Maksimir, moje isprike sto nisam precizirao
  • blue heart 72
    2.1k
    bio sam u subotu sa društvom, između ostalih i sa jednim "zonašom" na tekmi Freiburg - Leipzig i jednoglasno smo konstatirali da bi ga preslikali 1/1 bez ikakvog razmišljanja
  • Neron53
    1.3k

Bas ga gledam poslije tvog upisa.
    Jedino bi trebala mala korekcija na navijackoj tribini.
  • blue heart 72
    2.1k
    da, ovi ulazi bi mogli biti malo manji, ali svejedno bi i ovakvu verziju potpisao istog trenutka. Naravno da se mogu neki detalji drugačije napraviti, ali je i ovako za mene i više nego prihvatljivo rješenje
  • Neron53
    1.3k

Ne samo ulazi, malo previse u navijacki sektor ulaze sa strane gornje etaze istoka i zapada.
  • NitkoBitan
    23.9k
    Strasno velik nedostatak, bit cemo zakinuti za domacinstvo miki maus lige.
  • mali M
    7k
    ma to je kenjanje samo da se kenja... iskreno da, i mene stvarno briga dal će se moć igrati neka finala, osim ako Dinamo nije sudionik tog istog finala!

Samo nešto ne razumijem.. dal netko zna bolje te propozicije za stadione finala europskih natjecanja kada će se finale Lige prvaka za žene 2026. igrati na stadionu Ullevaal u Oslu (28.000 mjesta)... U članku su napisali "jer će se narednih godina finala igrati na stadionima kapaciteta 40.000 mjesta i više." šta znači "narednih" godina? jel već postoje neki preduvjeti za budućnosti il?
  • Toni90d
    1.4k
    Zašto bi itko želio finale mikimaus lige u našem gradu sa potencijalnim parom Olympiakos/Aek protiv Besiktas/Galatasaray, primjerice?

Neka hvala, stadion treba radi nas, a ne nekih finala. I kao da bi ZG dobio tu organizaciju pored drugih "metropola".
  • jedan u nizu
    12.2k
    Zar se nisu dosadasnja UECL finala igrala u Tirani (19k kapacitet), Pragu (22k kapacitet) i Ateni (32k)?
  • flexXy
    2.7k
    Dignuto je na 30k kao minimum za finale konferencijske, iznad 40k Europa liga, iznad 60k LP i finale eura. Meni je iskreno najbitnije da se na novom stadionu van Dinama moze igrat zavrsnica lige nacija i utakmice eura u slucaju nekog sudomacinstva.
  • NitkoBitan
    23.9k
    Meni je iskreno najbitnije da se na novom stadionu van Dinama moze igrat zavrsnica lige nacija i utakmice eura u slucaju nekog sudomacinstva.flexXy

Meni je najbitnije da stadion bude prilagoden Dinamu, i izgledom i kapacitetom.
  • Mathiasovi Chageri
    4.1k
    Hrvati pate od tog malograđanskog sindroma gdje se mora nešto održavati u njihovom malom selu. U trenutku kad gradimo stadion za budućnost u državi u kojoj je sve manje ljudi i u kojoj su projekcije da u idućih 100 godina padamo ispod 3 milijuna stanovnika, prvo se ide na megalomaniju: ma treba nam stadion od 50.000 ljudi! Onda kad se megalomanija smanji, onda je prvo pitanje, prvi problem, ključna stvar kod novog stadiona: hoćemo li moći organizirati finale Konferencijske lige?

Znači prije izgleda, arhitekture, navijačke tribine, matchday iskustva, pitanja razina i strmosti stadiona, VIP mjesta, javnog prijevoza, parkinga, nekakvog javnog prostora okupljanja prije utakmica, gdje bi se mogao izvršiti pritisak na dolazeći bus protivničke ekipe, nas zanima finale KL. Kako ćemo sad braćo i sestre, nećemo moći ugostiti Real Betis i Fiorentinu?

To je taj bolesni sindrom od kojeg pate zemlje trećeg svijeta, poput Srbije koja podvaljuje specijalizirani EXPO kao pravi EXPO i nacionalni stadion koji nije ni izgrađen proglašavaju mjestom odigravanja finala Europske lige 2028. To je taj problem sela, koje nije niti cijelo asfaltirano, ali Bundevijada se mora organizirati! Samo kod nas ta rasprava nije u nekoj seoskoj birtiji nego u "metropoli" od 700.000 stanovnika, veličine francuskog Toulousea ili američkog El Pasa, koja još nije shvatila da stadion od 35.000 nije mali nego taman onoliko koliko Dinamu treba.

Jednog dana kad budemo rasprodavali stadion od 35.000 i kad budemo imali višegodišnje liste čekanja na sezonske utakmice, onda možemo raspravljati o stadionu i kapacitetu, ali mi sad raspravljamo o tome koliki bi nam kapacitet trebao za eventualne 3 ili 4 utakmice u periodu od 10 godina. Bizarno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.