• E46
    1.2k
    nece petko vise ostat sigurno ako je to tarzan izjavio, a iskreno i upitna je financijska odrzivost da ti najskuplji igrac u ekipi od 9 nogometnih mjeseci u godini igra 2 ili 3. Kakvu to poruku saljes drugim igracima, treba ga lijepo pustit probat uzet neku lovu pa nek tamo bude ozljeden di god ide.
  • Mihaljević
    12k
    Mudražija, Jagušić, Mierez, sva tri su kvaliteta za Dinamo, i napokon se dobro radi.
  • Laugreano
    3.7k
    Nisam bas siguran za Mudraziju. Puno rađe da se uzme Vidovic za tu poziciju.
  • Dragon1Warrior123
    4k
    Nije ponudio ugovor, a mali igra za kadete i juniore... Moš mislit.
  • Zg123
    1.4k
    Pa izgleda nama ne treba sd kad se vec dogovaraju neki igraci
  • keppi
    330
    Ako ode Baturina.....zašto ne i Mudražija i Vidović. Mislim da je Dinamo idealna sredina za Vidovića i nigdje nije tako dobro funkcionirao kao kod nas. Mudražija pretpostavljam nije preskup. Sigurno da ima i mana, ali dajmo mu šansu...ipak je pokazao i dosta dobrih stvari.
    Samo se nadam da se u subotu neće baš "pokidati" na terenu kao dosada....neka se čuva za neke druge protivnike.
  • tp1997
    1.1k
    Srećom nema više Marića da u pregovorima objasni Mierezu da dok je Petković tu nitko drugi ne smije biti prvi napadač
  • Toni90d
    1.4k
    Za sve transfere nam prvo treba SD, nek on slaže momčad.

Jedini razlog zašto bi želio Mudraziju u ekipi, jer će nam sljedeće sezone faliti igrača koji znaju šta je Dinamo i kako se odnosi prema tom dresu. Mi nismo čisto profesionalni klub kao Mainz, Hoffenheim, RB Leipzig/Salzburg, mi smo klub koji ima emociju, gdje poraz boli, a pobjeda nad rivalom te lansira u ekstazu.

Nama treba SD koji će upariti emociju Ademija, Mudrog sa profesionalnoću KTC-a i RPG-a, na primjer.

Najbolji primjer odnosa u pristupu nogometu je Njemačka reprezentacija, ne može me nitko uvjeriti da oni nemaju igrače za polufinale SP/EP, imaju puno boljih pojedinaca od nas, ali naši igrači kad obuku dres reprezentacije, dobiju dodatnu snagu, dok je prirodnim i naturaliziranim Njemcima taj dres samo jedan posao, jer su izgubili ponos (zašto i kako nije tema)

Zato želim u Dinamu da budemo kao naša reprezentacija, možda kvalitetom ne najbolja, ali to srce pod tim dresom nadoknađuje ostalo.
  • Droljo
    13.2k

Ktc se trudi od kad je došao. Moraš dovesti takve igrače. Koji ginu za ekipu. Ime dinamo može samo hrvatskim igračima nešto značiti.
  • Toni90d
    1.4k

Nisam ništa loše rekao protiv njega, dapače on je najpozitivniji primjer, takve igrače treba dovoditi a ne Mmaee i slične.
    Ali 11 KTC-a opet nije dobro, tu mora postojati balans.
  • dd29
    665
    Mudri je baš igrač kakav nam treba
    Igrač s klupe koji uvijek može preokrenut utakmicu, barem u hnl-u, vezni koji zna zabit iz drugog plana, dinamovac, a nije neka umišljena zvijezda da bi se nešta bunio zbog minutaže

Samo naprijed mudri
  • Mali dioničar
    17k
    Za trenera si htio Preleca, koji je porušio brojne negativne rekorde u Danskoj.
    Jedini u povijesti lige je upisao 10 poraza u prvih 10 kola, a u međuvremenu ispao i iz Kupa od četvrtoligaša, koji je dva mjeseca ranije bio petoligaš.
    Krizy

Vejle je zadnji u prvoj ligi Danske s Prelecom ili bez njega.

Bez imakve potrebe za preuveličavanjem njegovih trenerskih dometa, Prelec je sa Vejleom OSVOJIO drugu dansku ligu, a to što u prvoj ligi klub nije konkurentan može se zahvaliti činjemici da vlasnici ne žele investirati ništa, dapače klub je praktički na prodaju.

Ista bi se stvar dogodila Careviću u Šibeniku - nakon osvajanja druge lige ispao bi iz prve lige iduće sezone jer vlasnici ne žele uložiti kune u klub.

Jel zbog toga Carević loš trener?
  • telekineza
    81
    Po meni dovođenje Miereza će biti velika greška i neće tu Dinamo proći dobro. Nije mi se sviđao ni kad je bio u Osijeku, ne sviđa mi se niti dalje. On je isto tip igrača koji može odigrati pola sezone bez da zabije gol. Ne želim da je u Dinamu prvi napadač koji je imao dvije dobre sezone, a imat će 28 godina kada potpiše ako potpiše. Ne zanima me koliko trči i kakav presing radi. Dinamu u zadnjih par godina je problem što mu napadači ne zabijaju golove i to se treba promijeniti jer je lakše pronaći napadača koji zna zabit gol, nego naći 2 krila koji će svaki zabit 15+ golova da iskompenziraju napadača koji trči i radi presing, a za svaki gol se treba pomolit i zapalit kamion svijeća i žrtvovat pet djevica. Takvog igrača su kupili sad i imaju ga u Kangi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.