• Maxova dijagonala
    3.2k
    lakše je domaćeg odvest na ručak i nešto ga "zamolit" nego tvrdog stranca.
  • don
    11.7k
    može link?
  • GeneralNapoleon
    1.2k

Papogotovo kad dode tvrdi svabo.
  • BBB Mataa998
    2.2k

Da da pregovarao sa Hoenessom,Magathom i ostalima a sad bi mu se tresle gace pred nekim drugim strancem. :lol:
    Morate biti svjesni da je takvo vrijeme u nogometu,ako on ima produkt ima i sve karte.
  • GeneralNapoleon
    1.2k

Pa ak bi ti radije pregovarao sa Hoeneßom il Rummenigeom nego naprimjer Maricem ok, ali ja sigurno ne bi :lol:
  • BBB Mataa998
    2.2k

Kazem ti ako je sa njima mogao onda mu sigurno nece biti problem ni sa “tvrdim svabom” kako si rekao
  • austrijanac
    5.9k

Ima Petkovica i Pjaci, nema nikakve produkte da bi on ikome išta uvjetovao.
    Svako si danas uzima za pravo srat po raznim polu podcastima.
  • BBB Mataa998
    2.2k

Ok,Tarzan je no name lik koji nema nikoga osim Pjace i Petka i ne poznaje nikoga niti ima konakte. Isto tako i Bara i Naletilic i Sisic sve ih odjebat sta oni imaju pricat i iznosit svoje misljenje. Sve cemo sami,ili po nasem ili nikako
  • austrijanac
    5.9k

Pa imaju pravo na svoje mišljenje, no ne kužim potrebu da ih se brani kao da su naši, a isti ti nas redovno jebu s ugovorima i pregovorima.

I sad njegovo je mišljenje, a ti očigledno misliš da je u pravu, da mora bit naš SD.

Ok, koji to?
    Koliko ima naših SDa, kvalitetnih i da žele doć? Nula.

Meni samo nije jasno potreba branjenja takvih kamatara kao da su u pravu 100%.

A realno, Tarzan kao takav je nitko i ništa.
  • BBB Mataa998
    2.2k
    I sad njegovo je mišljenje, a ti očigledno misliš da je u pravu, da mora bit naš SD.austrijanac

nigdje to nisam rekao
  • Izet Hajrović
    4.5k
    Tarzan: "Ja sam doveo Filipovića u Dinamo, imali smo takav dogovor, za mene je on najbolji golman u Dinamu, ne samo u Dinamu, u Hrvatskoj (valjda HNL)."

Tarzan: "Nudio sam im Godu prije nego je išao u Rijeku. Zdravko je pristao, ali Ante (Čačić) nije bio za to. Ja im govorim, ima 26 godina, za 2 godine prodate ga za 5 milijuna. Kasnije mi Ante rekao da se zaj**ao."

Dosta glorificira Mamića, govori kako je politika (grad i država) odigrala važnu ulogu u tome da Dinamovo proljeće dođe na vlast. Kaže da politika zabranjuje da se na Maksimiru pušta Thompson jer kako drugačije objasniti da se na utakmicama reprezentacije pušta Thompson, a na utakmicama Dinama ne.

Trebali smo dovesti Mitrovića pa da uz njega sazrijevaju Živković, Braun, "mali Jakirović". Ok, Jakirović, ali gdje su Živković i Braun? Braun je sada u Bjelovaru, Živkovića smo na temelju hypea vratili i zabetonirali ga, ali nema on kvalitetu da bude prvotimac Dinama. A tek ove izjave o Godi i 5 milijuna...
  • Socrates
    150
    Jer inace nam sam bas fino pise ako odu Baturina, Sucic i Petko u jednom roku.GeneralNapoleon

Kako bi Dinamo trebao plaćati igrače s plaćama kakve imaju Petković pa i Mišić, Mmaee, Kanga kada budemo imali osmeroznamenkasti minus nakon što ostanemo bez Lige prvaka?

Dosta glorificira Mamića, govori kako je politika (grad i država) odigrala važnu ulogu u tome da Dinamovo proljeće dođe na vlast.Izet Hajrović

Prati se što piše Socrates.
  • miro
    6k
    poslat ćemo tebe s 2 kofera do Međugorja, a zauzvrat ćemo ti dat Zekino mjesto
  • Socrates
    150
    poslat ćemo tebe s 2 kofera do Međugorjamiro

Bojim se da nam ni Gospa neće moći pomoći ovo ljeto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.