• ShanKu
    1.6k
    po prezimenu, zvuči opasno za napadača.. ali zajeb
  • The Undertaker
    8.3k
    Kanga je igrač kakvog smo tražili, jak robustan centarfor koji traži i dubinu (za razliku od Petka). Druga je stvar što mi nismo priredili igru tako da njegove kvalitete još više dođu do izražaja. Neće biti promašaj.
  • NKDZ86
    4.4k
    točno to, za igru kakvu igramo ,kangainho defenitivno nije igrač...
  • mlkaskic
    227
    Wilfried “Vratnica“ Kanga :grimace:
  • Tajno Ime
    158
    Treba ga centrirat :rofl: hehe
  • Sibirski plavac
    5.6k
    Ma zabija ga on u drugom poluvremenu. Recimo ,glavom za 2 0 nakon ubačaja s krila.
  • Kujtim Shalla
    5.3k
    Kangu treba špuru odraditi,jedino ga gol neće a kako lijepo igra matinelu to nisu istine ,pritisak na obranu. Svaka čast
  • Zg123
    2k
    Svaka cast za duel igru i mantinelu, ali mozda da proba preci na rukomet ili kosarku, tamo pivoti/centri prolaze
  • NVKOD
    5.6k
    Generalno dobra igra Kange, ali kakva je to hijerarhija kod pucanja 11 m? Ako je tako Cannavaro odlučio, velik minus, a ako su mu igrači rekli da puca, valjda su mu htjeli omogućiti da plati stanarinu.

Penale trebaju pucati Baturina/Stojković/Pjaca, inače Kulenović, a ne igrač koji je došao prije 2 mjeseca.
  • miro
    6.7k
    Kangina jako dobra utakmica, ne znam šta su se svi uzj...
  • NitkoBitan
    28k
    Kulenovic je za Kangu Dabro.
  • Kujtim Shalla
    5.3k
    Izgleda da mu je neko dobro voodoo shit zabiberio. Neće ga gol ,uklet. Treba kod vidovitog Milana i da gleda poster snoopa i prst u pak:lol:
  • Paggini
    55.9k
    Meni jako dobar danas također, nemam previše prigovora. Jebiga, ekipa mu dala penal da ga otčepi, mogao je odbit ali nije i jbg.

Trudi se, bori se, valja se, stalo mu je, to mi je već dovoljno da mi bude drag

Da maknemo penal, ali da je onaj udarac išao 10 centi ulijevo i da Baturina nije izigravao Petkovica, imao bi gol i asistenciju danas. Jbg.
  • Orc123
    12.3k
    Kulenovic cijele sezone nije imao ovoliko tocnih paseva i dobivenih duel koliko je Kanga imao na danasnjoj utakmici...Kanga i tako nece biti 1. Spica u novoj sezoni ali idealna 2. Spica....isto tako treba vremena a ne da ga se razapinje radi penala, sta bi onda Batija trebali nakon kaj promasio sa 1m na asistenciju Kange!? Događa se ali s njim u napadu igra ima smisla jer moze rasteretiti ekipu, krenut ce ga i gol....

Kule nekoliko godina nije zabio gol za Dinamo kako je potpisao za nas, a njega se konstantno pljuje u ovih mjesec dan kaj je tu!?
    Covjeka trenutno nejde gol ali sve ostalo na vrhunskom nivou...za 1. Spicu mora vise zabijati ali ja mu dam jos fore i vremena.

Ali srat po njemu ako gledas tekmu i ako fakat vidis koliko lik radi dobroga je totalno bezveze!
  • Olmic
    5k
    Kanga danas odlican, penal kriminalan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.