Sumnjam da ce respektabilni sd doci igrati se sa nasim budzetom tj nedostatkom istog. — Dinaminjo
Na mene se Marko Marić naljutio kad sam rekao da je prerano došao na mjesto sportskog direktora u Dinamo. On ima talenta, ali trebao je raditi uz neke, da ih tako nazovem, “stare vukove”. Tako je mogao naučiti nešto, pa kroz nekoliko godina biti dobar sportski direktor. Za sve treba vremena. Ništa ne ide od danas do sutra. U takvom poslu radi se o detaljima. Svi mi skupa znamo nogomet, svi znaju sve. Kad god nekoga vi u medijima uzmete za sugovornika, sve će znati, zar ne? Međutim, postoje detalji koje znaju samo oni koji dugo rade u nogometu, koji se bave nogometom 24 sata dnevno. Ti detalji su često presudni. Utakmice dobivaju detalji.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.