• Brusa
    2.4k
    Rekord je po broju primljenih golova. Čekamo nečiju desetku.
  • Sibirski plavac
    4k
    Sporting je 2009. primio 12 od Bayerna. Iako to je bilo u dvije tekme, ali opet...
  • Mathiasovi Chageri
    4.1k
    Rekord je po broju primljenih golova.Brusa

Da su u članku napisali da je rekord po broju primljenih golova to bi bilo točno, no napisali su:

"čime su se sasvim približili Dinamovom rekordnom porazu od 2:9 protiv Bayerna u Munchenu."

što bi bilo točno da je Dinamov poraz bio rekordan poraz, no on to nije bio.
  • jedan u nizu
    12.2k
    potejto - potato.

Evo kazete ovi izgubili 8-0 a mi 9-1. Ko da je bitno to sto smo dali jedan gol vise.
    Realno, primili smo najvise golova u LP, sto je negativni rekord. Izjednacni u gol razlici sa drugima, ali svejedno smo ostali u knjizi rekorda.
    Nema se tu sta diskutirati.

A to sto se rugala sova sjenici je druga stvar.
    Mi gubimo od Bayerna i Lyona, a oni od ribara i kozara. Jbg.

Ja na to gledam samo da su zavidni, i oni bi rade gubili od prvaka Njemacke i visestrukog prvaka europe nego od ribara sa Malte i kovača iz gruzije
  • Sajla
    7.5k
    Evo kazete ovi izgubili 8-0 a mi 9-1jedan u nizu

mi 9-2 ;)
  • jedan u nizu
    12.2k

:rofl:

dobro, poanta i dalje na mjestu :razz:
  • criticus
    3.2k
    Jučer u sportu Dnevinka Nove tv je Šepat imao izvještaj sa sjednice izvršnog odbora. Link ko želi pročitati i pogledati.

Ono što mi je jako zaparalo uši:
    "Dinamo je prošle godine imao prihode od 77 milijuna eura, 11 više u odnosu na 2023-u. No i rashodi su bili veći, za 9 milijuna, u odnosu na godinu ranije. Ukupni plus zadovoljavajući – sedam milijuna eura.

Ali, od ukupnog prihoda, čak 70 posto stiglo je od transfera i Uefinih nagrada. Konkretnije, prodaje su donijele oko 23, a nastupi u europskoj eliti oko 32 milijuna eura.

No je li Dinamo doista tako financijski miran? Što ako se ne osvoji naslov i ne uđe u Ligu prvaka? Kako onda nadomjestiti "rupe" u planiranom budžetu od 67 milijuna eura."

"Gospon novinar" na paušalan način predstavi brojke samo kako bi senzacionalistički poentirao ogromnu rupu koja će se dogoditi. Na što bi mi valjda tribali reagirati, gotovi smo, bankrot, ulica klub, izaberi po želji.

To što "Gospon novinar" nije bio sposoban ili je vjerojatnije zlonamjerno samo predstavio te brojke na prikazan način, da poentira negativu je suludo iz više razloga. Ja ću samo dva reći:

1. To da je neki hrvatski klub u godinu dana uprihodio 77 milijuna eura je povijesni moment. Izgledno je da ćemo mi biti i prvi hrvatski klub koji će probiti magičnu granicu od 100 milijuna u bliskoj budućnosti ma komu god to bio trn u oku.

2. Ako Dinamo ne osvoji naslov to značajno utječe i na rashode, primarno na plaće koje imaju ugrađene bonuse za uspjehe. Nije ubrojio već odrađeni transfer Sučića od 14.5 milijuna plus izgledan transfer Baturine na ljeto od minimalno 15 milijuna. A nedaj Bože da spomene rast stabilnih prihoda koji je vjerojatno više nego udvostručen.

Ako si već želio oblatiti klub dovoljne su ti bile dvije brojke, prihodi Dinama u usporedbi svih ostalih u HNL zajedno. Možda sam samo alergičan na "Gospona novinara" zbog njegovog istaknutog istupa za Grčke medije dan nakon Atene, pa sam subjektivan. Ali vjerojatnije je da je ovo sukus novinarstva u Hrvatskoj, nesposobno ili zlonamjerno, ili oboje.
  • Omake
    6.2k
    točno. Uz to za 2025, pobjeda protiv Milana je 2,7. Za 25 mjesto se isto dobilo oko 3. Sucic je 14.5. Petogodišnji i desetogodišnji koeficijent su skupa oko 10 mil. To je 30 mil eura bez prodaje Baturine, bez marketinga, sponzora, ulaznica, klauzula itd itd.
  • criticus
    3.2k
    Petogodišnji i desetogodišnji koeficijent su skupa oko 10 milOmake

jel ovo za prošlu godinu dolazi ove godine ili projekcija za 2025.? Jer ako ne uđeš u LP ili EL tih bonusa nema koliko znam.
  • Omake
    6.2k
    mislim da se taj novac dobije ako se uđe u bilo koje natjecanje. Provjeriti ću kasnije. Provjeriti ću kasnije ponovno.
  • Mathiasovi Chageri
    4.1k
    To je 30 mil eura bez prodaje Baturine, bez marketinga, sponzora, ulaznica, klauzula itd itd.Omake

Ma kako je to moguće? Mene već danima novinari i Balkan dede uvjeravaju da stavljamo ključ u bravu ako ne uđemo u Ligu prvaka, da nemamo nikoga za prodaju i da ćemo morati u stečaj i krenuti od četvrte lige, da digitalne reklame uz teren idu na aukciju da platimo paušal struje, a da će Zajec pobjeći pod okriljem noći privatnim avionom u Atenu sa 8000€ plaće u džepovima.

Još kad se sjetim one sezone kad nismo bili prvaci i kad se ispalo od Skenderbega kad smo propali pa morali krenuti od četvrte lige.
  • ElDorado
    2.4k
    Danas sam u nekoliko članaka, uglavnom intervjuima s velikim analitičarima, poznavaocima , novinarima i trenerima pročitao istu rečenicu:
    (ne)poznaje ligu, (ne)poznaje mentalitet igrača, (ne)poznaje mentalitet navijača

Ja mislim da je to najgluplja i najidiotskija rečenica koju ovi veliki stručljaci izgovaraju. I svi je recikliraju do beskonačnosti.
  • Filip85
    4
    Dnevinka Nove tv je Šepatcriticus
    Ako si već želio oblatiti klubcriticus

Tamo su sve hajdukovci (osim Mede, ali on je na gol.hr), a i nova je u srpskom vlasništvu. Sapienti sat.
  • nemapredaje
    4.5k
    Provjeriti ću kasnije. Provjeriti ću kasnije ponovno.Omake

Provjeri kasnije za svaki slučaj. :wink:
  • Nolifer
    9.9k

"Omaklo" mu se :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.